Şimdi Ara

MUHASEBE PROGRAMI SQL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese öncelikle hayırlı ramazanlar. Ofiste kullanmış olduğumuz muhasebe programı sql tabanlı server ve terminal pc olarak çalışıyor. Benim sorunum ise günün belirli bir bölümünü sürekli dışarıda geçiriyorum, yaz tatili derken baya bir bölümü 2 ay dışarıda geçicek. Terminal pc server'ın ip adresi yazılarak bağlanıyor ve veritabanını kullanıyor. Benim yapmak istediğim bu server pc ye statik ip alıp dış bacaktan yerel ağdaki programın veritabanına erişmek denedeğim yöntemler.

1. İki server kurup db leri kopyalamak sonuç olmadı program mac adresini alıyor ve tek server izin veriyor.
    2. Teamwiver ve uzaktan bağlantı denedim ama görsel olarak bağlanmasıda kasmaya donmaya sebep oluyor. Benim istediğim sadece server terminal makina arası bağlantı.
    3. Modem de port açarak deneme yaptım ama 445 ve 21 nolu portlardan bağlanamadım ya hata yaptım güvenlik sorunu üst düzey olacağı için dosya yazma ve okuma port scanner kullanan olur diye çekiniyorum. Bu durumu güvenli hale getirme şansım varmı pek bilgim yok.
    4. Web tabanlı program kulmanma şansım yok onca yılın kayıtları ve alışkanlığı var birde php yada asp ile yazılan yazılımlar sıbırlı geliyor.

Fikri olan arkadaşlar varsa çom malbule geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lovestormm -- 14 Haziran 2017; 23:19:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sql yardım
    2 yıl önce açıldı
    Php veri programlama
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.