Şimdi Ara

Muhattap bulamama çıkmazı ve internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, 5 gün önce ttnetten türknete geçişimi tamamladım ve adsl kullanıcı adım ve şifremi modem arayüzüne girdiğimde internet ışığı kırmızı olup internet gelmedi.
    Hemen arıza kaydı biraktim ertesi gün aradılar ve sorunumu çözdüklerini söylediler eve gelip baktım internet yoktu tekrar arıza kaydi biraktim aksam saat 10 da internet geldi ışıkta yeşile döndü ve sıkıntısız 3 gün çok güzel kullandim bugun eve geldim internet ışığı yine kirmizi olmus.
    Telefonla arayip kimseye ulasamiyorum, forumdaki destek cevap vermiyor, telefondan ve online islemlerden eski ariza kaydini kapatmadiklari icin yeni kayit acamiyorum, twitterdan ulasmak icin 3 saattir bekliyorum.
    Yani ozetle bir sikintim var ama kimseye ulasma imkanim yok sinirlerim bozuldu ve internetsizlikten kafayi yiyicem.
    Simdi ben yeniden turk telekoma(baska alternatif yok) gecmek istesem bunlara fax yazmak zorundamiyim iptal icin yoksa telekoma gecmek icin basvursam yetermi.
    Uzun oldu kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mevcut aboneliğimi transfer etmek istiyorum dediğinizde iptal için uğraşmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 31 Ekim 2017; 15:51:40 >
  • Bunu telekoma soylemem gerek dimi

• Sözleşmeye baktımda şimdi 14 günde cayma hakkim var zaten ama caymam mı gerek yoksa ttnetten turknete gecer gibi sadece turk telekoma basvurmammı lazim.

@Dr. Boone

• öyle bir geçiş işlemindede 800 lü bir hizmet numarası istiyorlar onuda almak sıkıntı.bu yüzden direk iptal daha mantıklı
  • Modeme reset atıp tekrar denediniz mi kullanıcı adı ve şifre girerek.Yine aynı ise internet aktivasyonunda sorun olmalı.Fakat 3 gün kullandım diyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.