Bildirim
mühendis bilgisayarı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: abakuslu
Bir mühendisin bılgısayarında onemlı parcalar nelerdır.mesela oyun pc sı ıcın onemlı parca ekran kartıysa muhendısın bılgısayarında onemlı parca yada parcalar nelerdır.
zamanını ayırıp bakanlara tesekkur edıyorum
Mühendis derken MATLAB tarzı işler ise en önemli parçan işlemci, ve o işlemciyi destekleyecek besleyecek diğer bileşenlerin kalitesi, mümkünse 16gb ram.
İşlemci de Intel olmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: ookami
quote:
Bir mühendisin bılgısayarında onemlı parcalar nelerdır.mesela oyun pc sı ıcın onemlı parca ekran kartıysa muhendısın bılgısayarında onemlı parca yada parcalar nelerdır.
Mühendis derken MATLAB tarzı işler ise en önemli parçan işlemci, ve o işlemciyi destekleyecek besleyecek diğer bileşenlerin kalitesi, mümkünse 16gb ram.
İşlemci de Intel olmalı.
elektrık elektrnık muh dıyelım mesela -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ookami
quote:
İşlemci de Intel olmalı.
elektrık elektrnık muh dıyelım mesela
kardeş ne yapacaksın bilgisayarla pek anlamadım. Mühendis olman bilgisayar bileşenlerini ne derece değiştirecek?
-
valla hocam bılmıyorumkı :D dedım elektrık elektronık okuyan biri cevap verır.genede tesekkurler ılgın ıcın.iyi ramazanlar -
mühendisin yanında çalışan biri olarak söyliye bilirim işlemcini intel yapmalısın ekran kartın 2 gb civarı olmalı ram 8-16 gb olmalı ana kartı arkadaşlar tavsiye ederler bu tarz bir bilgisaarlar ağır olan auto cad tarzı yüksek programları rahatca çalıştıra bilirsin -
tesekkuurler.peki notbooklar ıcın ne soylersın -
quote:
tesekkuurler.peki notbooklar ıcın ne soylersın
ne yazkki hiç notbook kulanmadım o konuda bir deneyimim yok yanlış bir yönlendirme yapmıyım -
işlemci ve ram. -
işlemci, ram ve ssd
-benim eniştem inşaat mühendisi vallahi tek yaptığı 10.1 netbooklardan bilyonerden falan iddaa oynuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: IEfsaneyim
işlemci, ram ve ssd
-benim eniştem inşaat mühendisi vallahi tek yaptığı 10.1 netbooklardan bilyonerden falan iddaa oynuyor
-
Islemci ortalama ustu ve ramde 8 gbdan fazla olsa yeterli, ssd de olursa genel performansa baya etkisi olur.
Galiba okula daha yeni baslayacaksin ondan duzgun bir sey almana gerek yok ortalama bir notebook bile yeterli olur en az ilk 3 sene.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yorumlarınız ıcın tesekkuurler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X