gören olur mu bu forum yaşıyor mu bilmiyorum, burası nasıl kullanılıyor onu da pek bilmiyorum ama deneyeceğim bir. sınava 100 gün kaldı varsayıyorum, 0 değilim. tyt 85-90 ayt 40-45. kalan bu zamanda da maksimum seviyede çalışıp kendi şehrimde mühendislik okumak istiyorum. Hedef en kötü Gazi EE(19k kapatmış 24de) hiç olmazsa YBÜ Hava-Uzay(30k) Yapamazsın, yetişmez, olmaz vs. diyenler olabilir belki ama çalışmadan göremem. Son gaz çalışmaya devam. Zaten TR'de max 3 sene okuyup yurtdışında özelde devam edeceğim. Her gün buraya yazar mıyım bilmiyorum muhtemelen bir süre sonra bırakırım yazmayı, hesabı da kapatırım ama devam etmeye çalışacağım. Gören olursa umarım pozitif yönde destek olursunuz. Başka çalışanlar varsa kolay gelsin herkese. AYT netimin düşük olmasına bakmadan durmak yok devam. AYT Mat logartima ve dizilerdeyim. LTİ duruyor. AYT Fizik 12. sınıfa başladım. Çembersel Hareketteyim. AYT Kimya elektrokimyadayım. AYT Biyoloji bitkideyim. Çemberseli Harmonik elektrokimya ve integral hariç kalan konularda pek sıkıntı, korkum yok. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1CBCD945E -- 5 Mart 2025; 10:52:15 > |
Bildirim