Şimdi Ara

Mühendis olunca yurt dışına yerleşicem (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 08turkiye1826

quote:

Orijinalden alıntı: helzbelz

Konu sahibine: imkansız değil girersin ODTÜ Boğaziçi veya denk bir özel üniye, Sağlam GPA yaparsın. Amerikaya master yapmaya gidersin. Sonra her türlü yolunu bulursun.

Ama senden bir mok olmaz boşver sen amele ol.

Neden ? yaptığın çok onur kırıcı.

Şaka şaka alınma çalışırsan neden olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinéma

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

quote:

Orijinalden alıntı: BetterBosh

quote:

Orijinalden alıntı: magrofon

geçmez garsonluk yaparsın ama daha iyi para kazanırsın burda mühendis olacağına şimdi git bence.

Neden geçerli olmasın diploması? Özellikle İngilizce eğitim veren bölümlerin diplomaları dünyanın birçok yerinde geçerli artık. Yurtdışında mesleğini yapan bir sürü arkadaşım var.

trdeki mühendislerin yaptığı yapılar ile yurt dışındakiler aynı değil.

Burda ne demek istediğinizi anlamadım,Türkiye'den yurtdışına(Amerika'ya) çalışıp yaşamaya gitmiş bir sürü insan gösterebilirim size.

@08turkiye1826 Boğaziçi,Bilkent,Hacettepe gibi bazı üniversiteler şu anda adını hatırlayamadığım bir belge veriyorlar.Eğer onu alırsanız ve ingilizceniz ortalamaysa yurtdışında iş bulup çalışabilirsiniz diye biliyorum

bogazici de dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nasıl oluyor bende istiyorum şahsen :D norveçde almanyad ingiltere'de yaşamayı istiyorum
  • ruşca öğren sağlam inşaat mühendisi olarak yaşarsın hatta rusyada şirket açarsın
  • senede 10 bin kişi mezun oluyor inşaat mühendisliğinden yarısından fazlası kpss ye başvuruyor burda iş bulmayı bıraktın birde yurtdışına çıkacan,burdaki diplomayla yurtdışında ancak benzin pompacısı yaparlar seni dünyada ilk 500 üniversite arasında bir tane Türk üniversitesi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 5 Eylül 2013; 2:19:56 >
  • türkiyede mühendis diye bir şey yok devlet resmen bitirdi önüne gelen mühendis olmuş
    ögretmen 3000 tl maaş alırken, özel sektörde 1000 tlye çalışan mühendis varsa tabiki yurtdışına gitmek lazım
  • Mert, sen misin?
  • Diplomanin gecip gecmemesi uniye bagli. Mavi diplomalar geciyor. Ben egede insaat muh okuyorum bildigin kadariyla geciyor bizim okulun. Yurt disinda zaten milyon tane muhendis var oyle ellerini acip beklemiyorlar seni. Duzgun bi maasla duzgun bi ulkeye yerlesmek cok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Yerleşicem" ne la sen türkçe imla kurallarına uy ilk önce sonra mühendis ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

senede 10 bin kişi mezun oluyor inşaat mühendisliğinden yarısından fazlası kpss ye başvuruyor burda iş bulmayı bıraktın birde yurtdışına çıkacan,burdaki diplomayla yurtdışında ancak benzin pompacısı yaparlar seni dünyada ilk 500 üniversite arasında bir tane Türk üniversitesi yok.

Sen inşaat ile ilgili ne biliyorsun bilgin benim babamda dayımda inşaat sektöründe şöyle ağzınıza geleni yazmayın şuraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskobi06

"Yerleşicem" ne la sen türkçe imla kurallarına uy ilk önce sonra mühendis ol.

yerleşeceğim oldu mu?
  • Brezilyaya git bizden farkı yok
  • quote:

quote:

senede 10 bin kişi mezun oluyor inşaat mühendisliğinden yarısından fazlası kpss ye başvuruyor burda iş bulmayı bıraktın birde yurtdışına çıkacan,burdaki diplomayla yurtdışında ancak benzin pompacısı yaparlar seni dünyada ilk 500 üniversite arasında bir tane Türk üniversitesi yok.

Sen inşaat ile ilgili ne biliyorsun bilgin benim babamda dayımda inşaat sektöründe şöyle ağzınıza geleni yazmayın şuraya

İki kuruşluk bebeye bak babam Avusturya'da 20 yıllık inşaat sektöründe çalışıyor iyi derecede Almanca ve İngilizce bildiği için bu günlere gelebildi sen burdaki dandik okullardan aldığın diplomayı orda kıçlarına tuvalet kağıdı olarak siliyorlar ve tabiri caizse köpek gibi çalışıyorsun ama karşılığını fazlasıyla alıyorsun bulunduğu şirketin sahibi adam milyon euroların sahibi biri ama bir çalışan bile gelmemişken adam sabah 5 de ofisi açıyor projelere göz gezdiriyor babam ilk gittiğinde alışamadı geri dönüyordu çünkü saat 6-7 den sonra hayat duruyor resmen heryer kapanıyor,burdaki gibi 9 da işe gidip 12 de yemek paydosu yaptıktan sonra ikindi 5 de eve gitmeyi düşünüyorsan şimdiden unut yurtdışını ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum olamazsın demiyorum ama üstüne birşeyler koyman lazım dil kursuna gidip ordan aldığın sertifika ile dil öğrenmiş olmuyorsun dil bileceksin pratik yapman gerek çalışmak istediğin ülkeyi iyi bileceksin en azından orda 2-3 sene kalacaksın piyasasını bileceksin anca hayatını raya oturursun mezun olduğun okulun pek bir önemi yok üstüne ne koyduğun önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANTİ BUG -- 5 Eylül 2013; 15:27:20 >

• quote:

quote:

quote:

İki kuruşluk bebeye bak babam Avusturya'da 20 yıllık inşaat sektöründe çalışıyor iyi derecede Almanca ve İngilizce bildiği için bu günlere gelebildi sen burdaki dandik okullardan aldığın diplomayı orda kıçlarına tuvalet kağıdı olarak siliyorlar ben sana yardımcı olmaya çalışıyorum olamazsın demiyorum ama üstüne birşeyler koyman lazım dil kursuna gidip ordan aldığın sertifika ile dil öğrenmiş olmuyorsun dil bileceksin pratik yapman gerek çalışmak istediğin ülkeyi iyi bileceksin en azından orda 2-3 sene kalacaksın piyasasını bileceksin anca hayatını raya oturursun mezun olduğun okulun pek bir önemi yok üstüne ne koyduğun önemli

Mesajların tümünü okuduysan ben aynısını demişim yargısız infaz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.