Şimdi Ara

Mühendisler bu kadar yüksek maaş alıyormu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: XT9

quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Orijinalden alıntı: Loveliness

Beyler otobüsde yanımdaki dayıyla muhabbet ediyorduk oglu bilgisayar mühendisiymiş 13 k maaş alıyormuş sizce doğrumu hani istedigim tıp tutmadı itu inşaat kazandım diye üzülüyordum dogrumu bu mühendis maaşları ? bu kadar fazlamı ben 1.5 filan alıyor zannediyordum

Genelde o amcalar hep sallar ve senin gibiler inanıp gelip konu açar. Yahu bu adamın evladı 13.000 alıyor ise bu adam otobüsle gider mi hiç?

sanane kardeşim herkes istediğiyle gider mark zuckerberg bile bindiği araba belli

Türkiye burası, türk insanından bahsediyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Beyler otobüsde yanımdaki dayıyla muhabbet ediyorduk oglu bilgisayar mühendisiymiş 13 k maaş alıyormuş sizce doğrumu hani istedigim tıp tutmadı itu inşaat kazandım diye üzülüyordum dogrumu bu mühendis maaşları ? bu kadar fazlamı ben 1.5 filan alıyor zannediyordum

Genelde o amcalar hep sallar ve senin gibiler inanıp gelip konu açar. Yahu bu adamın evladı 13.000 alıyor ise bu adam otobüsle gider mi hiç?

sanane kardeşim herkes istediğiyle gider mark zuckerberg bile bindiği araba belli

yav kes o an otobüse binmişimdir denk gelmişdir olamaz mı konu bu değil zaten

• Nerden mezunmuş ve nerde çalışıyor yurt dışında mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes gelir kendini gelistirmekten bahseder. Sorsan program ogren dil ogren vs derler ama yine is bulamazsin bunu diyen adama sor sen nasil ise girdin diye buyuk ihtimalle tanidik araciligiyla girdim der pardon onun havali adi referans oluyodu dimi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yav kes o an otobüse binmişimdir denk gelmişdir olamaz mı konu bu değil zaten

Klavye delikanlısı düzgün konuşmayı öğretmediler mi sana internet ortamında? Ben senin baban değilim kardeşin değilim arkadaşın değilim sözlerine dikkat et .

• Yeni mezun asgari maaş. Bizde bilgisayar mühendisiyiz,.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

Türkiye'de 2000 lira ile başlarsın gelişmiş ülkelerde 2000 dolar ile başlarsın fark bu

Bs

• quote:

Orijinalden alıntı: Perceptron

Yeni mezun asgari maaş. Bizde bilgisayar mühendisiyiz,.

Hocam o kadar düşük olamaz bence ya tekfen 525 tl burs vericek stajı yaparsan orda 1300 tl maaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loveliness -- 21 Ağustos 2016; 9:54:55 >
  • Bizim arkadasin babası inşaat mühendisi 12 bin lira alıyordu istifa etmeye kalkti, aman efendim durun is ortasinda bizi yalnız birakmayin diye 16 bin liraya çıkmış maaşı, tabi 25 yillik mühendis adam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de yok öyle yeni mezunsan 2-2.5k ya başlamak diye birşey.

1.3-1.5 a başlarsın büyük ihtimal.
  • Oncelike 2-2.5k maasla başlamak zo bisey değil.

İkinci olarak iş hayatı hakkında ne biliyorsunuz bilmiyorum ama referans çok önemlidir.torpil deyip kendinizi kandırmayın.iyi bir pozisyona adam alırken kariyerden almak bence çok saçma. Çevredeki şirketlerden bildik veya yoneticilerin kefil olabileceği adam alınır.

İnsan ilişkileri üniversitede gosterilen o çoğunluğu gereksiz derslerden daha önemlidir.stajda veya ilk işinizde bunu elde edemezseniz sizde eksik var demektir zaten.

• 2-2.5 k'yı para falan mı zannediyorsunuz?Arkadaşların dediği gibi 5 yıl öncenin 1500 lirasına falan eşit.Paranın şu an 5 kuruş değeri yok.Bir ev tutsan 800-900 lira kira veriyorsun.Polo dediğimiz çöp tenekesi boyutlarındaki bir araba 60-70 bin olmuş.Hem çalışıp hem evde kaldığınızı düşünün.Ayda en fazla çok tutumlu bir adamsanız 1000 lira kenara atarsınız.Daha arabanın masrafına benzinine,mazotuna,sigortasına,kaskosuna girmiyorum.Faizi falan derken 72 ay yani 6 senede yemeden içmeden Polo sahibi oluyorsunuz.Aldığınız para çok mu bir daha düşünün.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.