Şimdi Ara

Mühendisler bu kadar yüksek maaş alıyormu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler otobüsde yanımdaki dayıyla muhabbet ediyorduk oglu bilgisayar mühendisiymiş 13 k maaş alıyormuş sizce doğrumu hani istedigim tıp tutmadı itu inşaat kazandım diye üzülüyordum dogrumu bu mühendis maaşları ? bu kadar fazlamı ben 1.5 filan alıyor zannediyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loveliness -- 20 Ağustos 2016; 21:05:06 >

• İyi bir mühendissen evet

Edit: Bir de o 1.5 bin lira maaş dönemi 3-4 sene öncesinde kaldı. Şimdi her hangi bir üniversiteden yeni mezun 2 - 2,5 arası ile başlar. Bu maaşların arttığı anlamına gelmesin. Şimdinin 2.5 civarı 4-5 sene öncenin 1.5 civarı ile aynı para zaten. 2.5 uğu duyunca dibiniz düşmesin yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serenade. -- 20 Ağustos 2016; 21:07:49 >
  • hangi üniden çıkıp, kendini ne kadar geliştirmene bağlı
  • Alanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Loveliness

Beyler otobüsde yanımdaki dayıyla muhabbet ediyorduk oglu bilgisayar mühendisiymiş 13 k maaş alıyormuş sizce doğrumu hani istedigim tıp tutmadı itu inşaat kazandım diye üzülüyordum dogrumu bu mühendis maaşları ? bu kadar fazlamı ben 1.5 filan alıyor zannediyordum

Genelde o amcalar hep sallar ve senin gibiler inanıp gelip konu açar. Yahu bu adamın evladı 13.000 alıyor ise bu adam otobüsle gider mi hiç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

İyi bir mühendissen evet

Edit: Bir de o 1.5 bin lira maaş dönemi 3-4 sene öncesinde kaldı. Şimdi her hangi bir üniversiteden yeni mezun 2 - 2,5 arası ile başlar. Bu maaşların arttığı anlamına gelmesin. Şimdinin 2.5 civarı 4-5 sene öncenin 1.5 civarı ile aynı para zaten. 2.5 uğu duyunca dibiniz düşmesin yani.

Peki türkiyedeki mühendisle yurt dışındaki mühendis arasında maaş farkı oluyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

Beyler otobüsde yanımdaki dayıyla muhabbet ediyorduk oglu bilgisayar mühendisiymiş 13 k maaş alıyormuş sizce doğrumu hani istedigim tıp tutmadı itu inşaat kazandım diye üzülüyordum dogrumu bu mühendis maaşları ? bu kadar fazlamı ben 1.5 filan alıyor zannediyordum

Genelde o amcalar hep sallar ve senin gibiler inanıp gelip konu açar. Yahu bu adamın evladı 13.000 alıyor ise bu adam otobüsle gider mi hiç?
    Kendini geliştirmene bağlı
  • Loveliness L kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de 2000 lira ile başlarsın gelişmiş ülkelerde 2000 dolar ile başlarsın fark bu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

İyi bir mühendissen evet

Peki türkiyedeki mühendisle yurt dışındaki mühendis arasında maaş farkı oluyormu

Alıntıları Göster
    istediğim tıp tutmadı itü inşaat yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: James Kendrick

istediğim tıp tutmadı itü inşaat yazdım

Namık kemal tıpı öne yazmıştım mf-3 sıralamam düşüktü kılpayı kaçırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loveliness -- 20 Ağustos 2016; 21:16:11 >
  • Türkiyenin %99'u mühendis %1 diğer
    mühendis ilk baş iş bulsun asgari ücret ile başlatıyolar
    tek çare kpss :((
  • Haftalik muhendis maasi konusuna hosgeldiniz.

Sadece muhendislik degil, her alana gore degisir.

Ronaldo ile 3. Ligten bir oyuncu ayni parayi almiyor.

Iyi bir muhendis ile de kotu bir muhendis ayni parayi almaz.

Yurtdisi ile turkiye'deki muhendislik farkini birak. Metroda sira beklemek arasinda bile fark var. Birisinde herkes insan gibi, ulkemizde nasil oldugunu biliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thesis Statement -- 20 Ağustos 2016; 21:25:26 >
  • Loveliness L kullanıcısına yanıt
    tercih öyle yapılmaz.tr birincisi olsan inşaat mühendisliği mi yazardın tıp mı? sen tercih yapmamışsın, yaptırılmışsın.kusura bakma

ha kriz yönetimi dersen saygı duyarım...
  • Var tabii ki hatta 20 bin civarı kazanan bile var ama mühendis olarak değil de yönetici olarak kazanıyorlar genelde.
  • Mezun olup asgari ücret+akbil+ticket ile başlayınca anlarsın ne kadar kazanıyor
  • Adamın neyi öne yazacağı seni mi gerdi? İsterse üste tıp alta işletme yazar;kendi isteği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: straptezlo

quote:

sanane kardeşim herkes istediğiyle gider mark zuckerberg bile bindiği araba belli
  • Mühendisler aç karfeşim aç. 2 bin lira alırsan yat kalk dua et büyük para
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Prestige

Mühendisler aç karfeşim aç. 2 bin lira alırsan yat kalk dua et büyük para
    1.3 tür o 13 olsa duramazdın
  • önemli olan arkadaşın ne yazdığı değil zaten olan olmuş.önemli olan konuya giren liseli kardeşlerimizi düzgün yönlendirmek
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.