Şimdi Ara

Mühendisler Windows Mobile 7'nin bazı özelliklerini ele verdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
7.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: halitkin
    windows mobile 7'deki tüm özellikleri windows mobile 6 ya a 6.5 kullanan cihazlar da destekleyebilecek mi ?

Evet bunu ben de merak ediyorum. WM6 olmasa da, en azından WM 6.5 ile satılan cihazlar, WM 7 özelliklerini de destekler diye tahmin ediyorum.

Aslında mesele gerekli donanıma sahip olmakta bitiyor. Örneğin, eğer söylenenler doğruysa, WM 6.5 capacitive ekranı destekleyecek ve bu yüzden alacağınız cihazın bu donanıma sahip olması çok önemli. Cihazınızın ekranı resistive ise tabii ki bir anlamı olmayacak.
  • htc touch pro 2'nin ekranının resistive mi yoksa capacitive mi olduğu nasıl anlaşılır ?
  • tırnağınla bas algılıyorsa iphonenun ekranında diildir.
  • http://www.youtube.com/watch?v=026KGhk29Io&feature=player_embedded

alın sıze capacıtıve wm 6.5 çok beklemiyeceğiz. HTC leo ıle geliyor.Win 7 i beklemeye gerek kalmayacak
  • Windowsu pc de zaten berbat ötesinin ötesi buluyorum Ubuntu'ya göre. Teldeki berbatlık sınırı da nedir artık bilemeyiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkalac -- 17 Eylül 2009; 17:49:27 >
  • iPhone ile WM ne alaka!
    Ayrıca WM'de kullanım kolaylığı HTC kullanmıyorsanız kesinlikle yaşayacaksınızdır arkadaşlar bunu kabul edin. Bunun dışında WM ile kullanabildiğiniz programları ve fazlasını iPhone OS içinde bulabilirsiniz. Yani uygulama bakımından bir sorun yok. Kullanım kolaylığı bakımından sorun var. Ayrıca iPhone'un takıldığını ve susturulmaya çalıştığını gören arkadaş nerde görmüş acaba çok merak ettim. Zaten genel bir takılma söz konusu değil ancak takılacağını anladığı uygulamalarda da, ya uygulamayı kapatıyor ya da otomatik olarak reset atıyor zaten kendi kendine. Lütfen bilmeden yorum yazmayalım...
  • Evet bir klasik yaşanıyor sanırım gene.. Windows Mobile deplasmanında Iphone defansı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lee-on!

iPhone ile WM ne alaka!
    Ayrıca WM'de kullanım kolaylığı HTC kullanmıyorsanız kesinlikle yaşayacaksınızdır arkadaşlar bunu kabul edin. Bunun dışında WM ile kullanabildiğiniz programları ve fazlasını iPhone OS içinde bulabilirsiniz. Yani uygulama bakımından bir sorun yok. Kullanım kolaylığı bakımından sorun var. Ayrıca iPhone'un takıldığını ve susturulmaya çalıştığını gören arkadaş nerde görmüş acaba çok merak ettim. Zaten genel bir takılma söz konusu değil ancak takılacağını anladığı uygulamalarda da, ya uygulamayı kapatıyor ya da otomatik olarak reset atıyor zaten kendi kendine. Lütfen bilmeden yorum yazmayalım...

Iphone kulananlarda Windows topiğinde defans yapmak hastalık olmuş.

nerdemi gördüm adres vereyim size

1 tanesi izmir denizbank Karabağlar Meşhur iphonunuz zil sesinde takıldı kaldı.Bankacak zil meldosisi dinledik uzun süre

2 ncisi finansbak izmir şubesinde iphonu ile hava atmak isteyen bir geri zekalı film oynatırken son ses telefon zannedilen alet kitlendi

3 ncüsü çankaya-konak arası metroda zil sesinde kitlenip kalan paşka bir meşhurrrrrrrr capacitive telefonunuz .

neyi bilip neyi bilmediğimi çok iyi biliyorum insanları tanımadan ön yargılı konuşmayınız kimin ne bildiğini bilemessiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tazymazy35 -- 18 Eylül 2009; 21:38:24 >

• Windows mobile a terfi edenler için ilk zamanlar her zaman sıkıntılı geçer ama ondan sonraki süreçte başka işletim sistemi aklınıza bile gelmez,
    Benim içinde durum bu oldu,
    Bana göre dünya nın en iyi mobile işletim sistemi windows mobile dır...
  • arkadaşımda iphone var. hatta iki gündür bendeydi. çok güzel bir cihaz kimse hakkını yemesin. fakat bana göre değil. ciddi ciddi 3gs almayı düşünüyordum. iki günde sıkıldım cihazdan. çok sade ve çok telefon. ben telefonumda bilgisayar gibi kullanmayı seviyorum. yedek dosyalarım olacak. uygulamalarım oyunlarımın kurulmamış hali. dosyalarını girip rahatlıkla inceleyebileceğim. iphone da bunlar yok. ama cihaz çok güzel. birde ele çok iyi oturmuyor.

ben hala win mobile yi destekliyorum. heleki 7 ile microsoft çok iyi bir atılım yapacaktır. zaten touch flo 3d yeteri kadar cihazı modernleştiriyor. hele touch diamond 2 denedim süperdi.
  • iphone tabi daha iyidir gerisi işe yaramaz şu karşılaştırmayı görse nefi böyle derdi eminim

Mühendisler Windows Mobile 7'nin bazı özelliklerini ele verdi
  • Şu iPhone'cular neyi savunuyorlar hala anlayamıyorum. Yahu siz daha 2 programı aynı anda çalıştıramıyorsunuz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

arkadaşımda iphone var. hatta iki gündür bendeydi. çok güzel bir cihaz kimse hakkını yemesin. fakat bana göre değil. ciddi ciddi 3gs almayı düşünüyordum. iki günde sıkıldım cihazdan. çok sade ve çok telefon. ben telefonumda bilgisayar gibi kullanmayı seviyorum. yedek dosyalarım olacak. uygulamalarım oyunlarımın kurulmamış hali. dosyalarını girip rahatlıkla inceleyebileceğim. iphone da bunlar yok. ama cihaz çok güzel. birde ele çok iyi oturmuyor.

ben hala win mobile yi destekliyorum. heleki 7 ile microsoft çok iyi bir atılım yapacaktır. zaten touch flo 3d yeteri kadar cihazı modernleştiriyor. hele touch diamond 2 denedim süperdi.

Emin ol hepsi var. 1 yıldan fazla qtek s200 ve htc touch diamond kullandım. Daha sonra iphone 3g'ye geçtim. Pişman mıyım, kesinlikle hayır. Genellikle wm cihazların iş telefonu olma yönü vurgulanıyor ama iphone'lardaki uygulama çeşitliliğiyle en az wm kadar iş özellikli bir cihaz kullanabiliyorsunuz.

iPhone sıkıcı, 1 ay zor dayandım diyen arkadaşlar ya jailbreak yapmamıştır ya da jb'den sonra gerekli programları yüklememişlerdir. DH'de yeri geldikçe anlatmaktan dilimde tüy bitti ama yine tekrar edeceğim:

WM işletim sistemi de çok güzel, cihazları da çok güzel ama iPhone'ları kullanması wm cihazları kullanmaktan daha zevkli ve daha zahmetsiz, bunu kabul edelim artık. Çünkü iphone'da herşey parmaklarınızla çok rahat halledebileceğiniz şekilde tasarlanmış.Wm'de ise ciddi bir kalem gereksinimi var.

Fanboy olmaya gerek yok.

Ekleme:

quote:

Orijinalden alıntı: >sCoRPion<

Şu iPhone'cular neyi savunuyorlar hala anlayamıyorum. Yahu siz daha 2 programı aynı anda çalıştıramıyorsunuz..

backgrounder denen eklentiyle aynı anda istersen 10-15-20 ... uygulama çalıştırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 22 Eylül 2009; 21:07:26 >

• Bu konu Mac Os ve Windows karşılaştırmasına paralel şekilde uzar gider.
    Benim düşünceme göre mıncıklamaktan hoşlanan gider WMli bir cihaz alır, uğraşmak istemeyip o şekilde kullanacak olan da iphone takılır.
    İmzamdaki cihazım var ama bazen eski K750imdeki kullanım kolaylığını arıyorum. WMli cihazlarda alternatifin çok olması seçim yapmayı zorlaştırıyor. İmkanım olsa iphone de denerdim.

Bırakın kim hangi cihaz ile mutlu ise onunla devam etsin. Burdaki hiç bir arkadaşın microsoft veya apple'ın avukatı olduğunu zannetmiyorum.

Fakat PDAlar için yerli bir işletim sistemi (pardus gibi) geliştirilirse desteklerim. (Biliyorsunuz Amerikalıların Apple'a verdikleri destekte biraz milliyetçilik içgüdüsü vardır.)
  • tekrar asıl konuya dönersek, bir arkadaş da sormuştu;
    şimdi aldığımız bir wm li telefonla wm 7 de kullanabilecek miyiz?
    Yeni bir telefon almak üzereyim htc diamon 2 ve wm7 yi destekleyen bir cihaz mı diye merak ediyorum???

*yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyunbazz -- 26 Eylül 2009; 12:15:41 >
  • win 7 nin en azından suanda WM 6.5 desteklemeyen telefonlarda kurulabilecegini sanmıyorum. Yeni en azından 128 mb ram 256 mb rom gerektirir kanımca. Vista dan sonra laptopumda Win7 kurduğum günden beri rahat ve çok zevkli bi kullanıcı deneyimi yaşadığımı söyleyebilirim.Umarım Win7 mobile de aynı şekilde mobile kullanıcıları memnun eder.

I phone- WM tartışmasına değinecek olursak bence ikisi farklı kulvarlarda sistemler. I phone daha basic düzeyde kullanıcılara hitab ediyor, WM ise daha teknoloji düşkünü bu işlerin kurdu insanlara hitab ediyor. Wm yi problemli bulanlar,yavaş bulanlar,karışık ve kalemsiz kullanımının imkansız olduğunu savunanlar, aslında wm kullanıcılarının bu bahsi geçen (eksiklik)lerden zevk aldığını bilmiyorlar. I phone ve WM kullanmış birisi olarak, I phone den 2. günün sonunda bende sıkıldım hakikaten.Bana hitab bi cihaz olmadığına karar verdim, kız arkadaşım hala severek kullanıyor ama giriş sevyesi bir kullanıcı. Ben ise WMnin hala en güzel mobil işletim sistemi olduğunu düşünüyorum ve WM yi tercih ediyorum. Bir parantez daha açacak olursak Android işletim sistemli cihazları da hiç yabana atmamak gerekir.Henüz kullanma şansım olmadı ama ilk fırsatta HTC nin bi androidli cihazını denemek istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.