Şimdi Ara

Mühendislik Alanında Üniversitelerin Kalite Sıralaması *** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
8.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhanry

quote:

Orijinalden alıntı: hotlock

iyi bişey ifade etmek istemişsindir umarım

imzasına bakarsan, anlamak zor değil.

Adam odtu uzay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabi bizde afedersin malız yazdık o kadar puan aldık yazdık boğaziçini tutturduk okuyoz adam 100k 150k dan bölüm tutturuyo tövbe tövbe ben fen edebiyat fakültesindeyim bu sene formasyon kalktı diye o listedeki çoğu okulun fen edebiyatları dolmadı be kardeşim e hani en iyi okullar bunlardı niye dolmadı???
  • beyler toplam puan 300 diyo bi kaç senelik galiba 20.yy dan kalma bu
  • Amerikalı gençler, türkiyedeki dereceliler, fırat üniversitesi için kapışıyolar beyler.. Adama hacettepe tıp geliyo, fırat inşaata gitti

• Kocaelinin Atatürk, KTÜ, Fırat tan falan kötü olduğunu sanıyolarsa ses etmeyin devam etsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarenviaR -- 23 Ağustos 2012; 21:39:13 >
  • Beyler ODTÜ'nün böyle salak bi sıralamada birinci olması beni korkutuyor .
  • pamukkale sabancıdan iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozyurt

tabi bizde afedersin malız yazdık o kadar puan aldık yazdık boğaziçini tutturduk okuyoz adam 100k 150k dan bölüm tutturuyo tövbe tövbe ben fen edebiyat fakültesindeyim bu sene formasyon kalktı diye o listedeki çoğu okulun fen edebiyatları dolmadı be kardeşim e hani en iyi okullar bunlardı niye dolmadı???

sıralama muhendislik programlari icin gecerli.fen edebiyatla alakasi yok.firat okadar ust siralamalari haked
    lyormu bilemem ama bazi unverstelerin puanlarinin kaliteyle paralel olmadingi dusnyrm.
  • biri de çıkıp demiyor ki yav hehe
  • Bence boyle siralama.

1. ODTU veya İTU
    2. ODTU veya İTU
    3. BOUN
    4. BİLKENT veya YTU
    5. BİLKENT veya YTU

Veyalar bolumden bolume degisir

• Üniversiteler arası "Kim daha uzağa çişini yapar?" tartışmasına dönen bir konu yine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0o__xXx__o0

Beyler ODTÜ'nün böyle salak bi sıralamada birinci olması beni korkutuyor .

Aynen random atsan böyle gelmez :D

• quote:

Orijinalden alıntı: araf...

quote:

Orijinalden alıntı: sozyurt

tabi bizde afedersin malız yazdık o kadar puan aldık yazdık boğaziçini tutturduk okuyoz adam 100k 150k dan bölüm tutturuyo tövbe tövbe ben fen edebiyat fakültesindeyim bu sene formasyon kalktı diye o listedeki çoğu okulun fen edebiyatları dolmadı be kardeşim e hani en iyi okullar bunlardı niye dolmadı???

sıralama muhendislik programlari icin gecerli.fen edebiyatla alakasi yok.firat okadar ust siralamalari haked
    lyormu bilemem ama bazi unverstelerin puanlarinin kaliteyle paralel olmadingi dusnyrm.

sitenin ana sayfasında bütün fakültelerin sıralamalarının linkleri var ordan bakabilirsin sıralamalar şaka gibi:)

• quote:

Orijinalden alıntı: 0o__xXx__o0

Beyler ODTÜ'nün böyle salak bi sıralamada birinci olması beni korkutuyor .

Adam odtülü olmasın

• Bilkenti hiç yazmasalarmış yahu
  • beyler sıralama sonuna kadar gerçekçi siz biraz isme biraz şehre biraz da ösym puanıyla alınan öğrencilere bakıyorsunuz...bu aynı şuna benziyor koç üniversitesinin adı koyun üniversitesi olsaydı bu üniversite için herşey değişirdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelpoy -- 24 Ağustos 2012; 3:07:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelpoy

beyler sıralama sonuna kadar gerçekçi siz biraz isme biraz şehre biraz da ösym puanıyla alınan öğrencilere bakıyorsunuz...bu aynı şuna benziyor koç üniversitesinin adı koyun üniversitesi olsaydı herşye değişirdi bu üniversite için.

şakirt was here
  • 1-ODTÜ
    2-İTÜ
    3-BOÜN
    4-BİLKENT
    5-KOÇ
    6-YTÜ

Şimdilik böyle sanırım.Ondan sonra Çukurova,Kocaeli,KTÜ gibi üniversiteler geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Corvette'eVuranŞahin

1-ODTÜ
    2-İTÜ
    3-BOÜN
    4-BİLKENT
    5-KOÇ
    6-YTÜ

Şimdilik böyle sanırım.Ondan sonra Çukurova,Kocaeli,KTÜ gibi üniversiteler geliyor.

Evet görünüm bence de öyle ama adamlar incelemiş sıralamışlar.Sen neye göre sıraladın ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.