Şimdi Ara

Mühendislik Bölümleri Hakkında Bilgiler (Kimya-Harita-Makina-Ee-Havacılık Eklendi.) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
8
Favori
4.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kendinigelistirentasrali

Son Up
    Hocam kimya mühendisliğinde hacettepe, ege, gazi veya gtü hakkında bilginiz var mı? Başarı sıralamasına göre yazdım. Sizce bunlarda en iyi olan hangisi?
    Bir de bölümü bitirdiğimizde illa fabrikada mı çalışmak zorundayız? Birileri bana kaba tabirle bu bölümü okuyup napıcaksın fabrikada işçi gibi çalışmak mı istiyorsun demişti. İşçileri küçümsemek yaptıkları ayrı bir aptallıktı tabi.

• diyafontdenklem kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten kimya mühendisliği yapmak istiyorsanız ya design(tasarım) ya da proses(üretim) de çalışacaksınız. Türkiye de design işi yapamazsınız pek her ne kadar 3 ayda 580 fabrika açılıyor gözükse de . geriye proses ve kalite kalıyor genellikle. Kalite daha bir beyaz yakalı işi fabrikayla işin olmaz pek fabrikaya bağlı bir lab tarzı biryer vardır orada takılırsın.Boun ve koç mezunları daha çok tercih eder bu işleri.Geri kalanlar da daha çok proseste çalışır. Bir de şu var tabiki okul kalitesi top okul değilse evet tıpkı inşaattaki gibi formen olarak çalışabilirsiniz.Bunu biraz da kendi yetkinlikleriniz belirleyecek. Sıyrılabilirseniz roketsanda masabaşı iş de yaparsınız pek problem değil.Erkek, iyi bir prosesçi yurtdışı konusunda en avantajlı adamdır kimya mühte.Okullar hakkında bilgim yok pek ama gtü sektöre daha yakın sadece bunu ekleyebilirim bu konuda.

• karsitkütlecekimi kullanıcısına yanıt
    Sebebi nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam IYTE kimya mühendisliğiyle ilgili bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: figure009

Hocam IYTE kimya mühendisliğiyle ilgili bilginiz var mı?
    Maalesef bir bilgim yok hocam

• Uplayayım belki birilerine faydamız dokunur.

• Bana faydasız diyen hayvanlar okusun bu konuları da.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.