Şimdi Ara

Muhendislik icin hangisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar muhendislik icin egitim olarak kocaeli mi daha iyi yoksa adnan menderes(aydin) mi ? Yardim ederseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tabi ki kocaeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: airstream

tabi ki kocaeli

ama arastirmalarima gore adnan menderes daha cok tercih edilmis ve tavsiye ediliyor kocaeli hakkinda bildiklerini anlatir misin rica etsem

• melih murat M kullanıcısına yanıt
    öncelikle hangi bölüm ona göre anlatçam ?
  • airstream kullanıcısına yanıt
    Ee ve insaat

• melih murat M kullanıcısına yanıt
    akademik kadroya falan filan bak ben bilmiyorum tam , arada ne kadar fark olsa bile kocaeli dediğin üniversite sanayinin göbeğinde, aydın da ne var? nerede staj yapacaksın ? hocaların hangi kurumlar, şirketlerle bağlantısı olabilir? bağlantısı olmayan hocalar sana nasıl referans olabilir ? ayrıca mühendislik eğitiminde kocaeli odtü itü ytü ye falan yaklaşamasa da anadolu üni leri arasında markadır.
  • Kocaeli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: airstream

akademik kadroya falan filan bak ben bilmiyorum tam , arada ne kadar fark olsa bile kocaeli dediğin üniversite sanayinin göbeğinde, aydın da ne var? nerede staj yapacaksın ? hocaların hangi kurumlar, şirketlerle bağlantısı olabilir? bağlantısı olmayan hocalar sana nasıl referans olabilir ? ayrıca mühendislik eğitiminde kocaeli odtü itü ytü ye falan yaklaşamasa da anadolu üni leri arasında markadır.

Emegine saglik kardesim cok aciklayici oldu sagol

• kocaeli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.