Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK İSTİYORUM AMA MATEMATİĞİM SIFIR DENECEK KADAR KÖTÜ YARDIM EDERMİSİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
15.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zayıf derken ne kadar zayıf? 230 puanı alırsın orası kolay da dedikleri gibi 230 puanla kapatmış makine mühendisliği bölümünden hayır gelmez yani. Zaten bölüm çok mezun veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veraniego

Zayıf derken ne kadar zayıf? 230 puanı alırsın orası kolay da dedikleri gibi 230 puanla kapatmış makine mühendisliği bölümünden hayır gelmez yani. Zaten bölüm çok mezun veriyor.

şöyle diyim meslek lisesi çıkışlı olduğum için mat2 görmedim mat1 dende mutlak değer ebob çarpanlara ayırma fln bu konuları az da olsa yapabiliyorum.düşük puan olduğunun ve kötü üniversite olduğnn farkındayım ama benim gibi birisinn şuanki hedefi tutupta itü olamaz ben söyledğim paunlı üniversiteleri kazanim gerisini almanca ing bil prog hatta yüksek lisansla açığı kapatmayı sağlarım. dediğim gibi sorun temel yok meslke lsiesinde malum fizik geo biyo sadece 9 sınıfta gördüm onlarıda unuttm neler yapablirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: filipeberkay

quote:

Zayıf derken ne kadar zayıf? 230 puanı alırsın orası kolay da dedikleri gibi 230 puanla kapatmış makine mühendisliği bölümünden hayır gelmez yani. Zaten bölüm çok mezun veriyor.

şöyle diyim meslek lisesi çıkışlı olduğum için mat2 görmedim mat1 dende mutlak değer ebob çarpanlara ayırma fln bu konuları az da olsa yapabiliyorum.düşük puan olduğunun ve kötü üniversite olduğnn farkındayım ama benim gibi birisinn şuanki hedefi tutupta itü olamaz ben söyledğim paunlı üniversiteleri kazanim gerisini almanca ing bil prog hatta yüksek lisansla açığı kapatmayı sağlarım. dediğim gibi sorun temel yok meslke lsiesinde malum fizik geo biyo sadece 9 sınıfta gördüm onlarıda unuttm neler yapablirim ?

Peki dershaneye gidecek misin? O kadar eksiği tek başına kapatamazsın daha doğrusu şu an kapatamazsın. YGSye kadar dershaneyle beraber gidip sonrasında kendini de zorlayarak dershaneden önde gidip konuları bitir bence. İnternetten konu anlatım videoları da izle. Konu eksiğin çok olduğundan kitaptan baka baka anlamayabilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Peki dershaneye gidecek misin? O kadar eksiği tek başına kapatamazsın daha doğrusu şu an kapatamazsın. YGSye kadar dershaneyle beraber gidip sonrasında kendini de zorlayarak dershaneden önde gidip konuları bitir bence. İnternetten konu anlatım videoları da izle. Konu eksiğin çok olduğundan kitaptan baka baka anlamayabilirsin.

evet dershaneye gideceğim taksim femi düşünüyorum oraya gideceğim dershaneden çıktıktan sonra kütüphane var taksimde oraya gideceğim orada devam edeceğim bilmedğim konularda orada hocalara kütüphanedeki arkadaşlara soracağım şuanda ekolhocadan konu dinlemeye çalışıyorm biraz karışık gelmeye başladı pek birşey anlamadım desem doğrudur neler önerirsinz ?
    quote:

Orijinalden alıntı: sinirkatsayısı

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

matematik yapamıyorum evet ama bunu çalışarak yapamazmıyım benim yapamıyorumdan kastım meslek lisesinde 2 yıl matematik görmedim o yüzden eksiklerim var sorum şu iyi bir çalışmayla yapılamazmı ?

temelin yoksa zor. çalışıp geçsen bile okulu bitirmekle kurtulabileceğin bir şey değil bu hayatın boyunca matematik içinde olucaksın. iyi bir mühendis olmak imkansız mı tabiki değil ama bunun için matematiğe en temelden başlayıp sağlam oturtman lazım

işte bende onu soruyorum matematiği zayıf olan biri için matematik 1 yıl içinde oturtamazmı temeli ?

çok zor uzun süre sadece matematik çalışman lazım. zor ama imkansız değil.

2 yıl içinde yapılamazmı bütün derslerin toplamı ? bu sene 230 puanla kapatan yerler var bu puanlar için ne kadar süre gereklidir ?

mühendislik bir şekilde kazanırsın ben sonrası için diyorum.bu sene en baştan başlayıp sağlam bir temel atarsan daha iyi yerler de olabilir

evet öylede olabilir olsun ama 2 yıldada olsun farketmez sonrasını bir şekilde toparlarım diye düşünüyorum

• 6 ay temel için yeter. Sonrasında kendi gelişmene göre önünü görürsün zaten.
  • Nasil calisirsin ne edersin bilmem ama cozecegin testler alacagin test kitaplari kesinlikle dvd cozumlu olsun ve cozemedigin her sorunun!!! Cozumunu izle!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fb1907fb1907

Nasil calisirsin ne edersin bilmem ama cozecegin testler alacagin test kitaplari kesinlikle dvd cozumlu olsun ve cozemedigin her sorunun!!! Cozumunu izle!

çok sağol bilgiler için kardeşim dediğini yapacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhsinsezal

6 ay temel için yeter. Sonrasında kendi gelişmene göre önünü görürsün zaten.

quote:

iyi bir tempoyla tempoyu oturtacağım eğer ilk yılda olmazsa ikinci yılda en iyisini yapacağım
  • mühendis bu memlekette ne işe yapar hiç düşündünüzmü daha 1 tane araba tasarlayamdık siz hala mühendis olmanın peşindesiniz
  • quote:

Temel için 6 ay gerekli konulari öğrenmesi o kadar sürer mi? (Rasyonel sayilar,esitsizlikler,uslu ve koklu sayilar) yeter bence o da 6 ay surmez

• quote:

Orijinalden alıntı: B@man

quote:

Temel için 6 ay gerekli konulari öğrenmesi o kadar sürer mi? (Rasyonel sayilar,esitsizlikler,uslu ve koklu sayilar) yeter bence o da 6 ay surmez

sürmez tabi. yani hocam benim demek istediğim artık konular üzerinde hakimiyet kurma yani bazı şeylerin refleks şeklinde oluşmasını kastediyorum.
  • Benim 1 ay sürmedi temel almam okadar abartı değil. Baştan başla hocalarından falan yardımda iste.

Mat 1 konuları zaten temel birşey yok merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Benim 1 ay sürmedi temel almam okadar abartı değil. Baştan başla hocalarından falan yardımda iste.

sonuç nedir hocam

• Antrenmanlarla Matematik-Halil İbrahim KÜÇÜKKAYA ,) İşini görür bilader
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@man

quote:

Benim 1 ay sürmedi temel almam okadar abartı değil. Baştan başla hocalarından falan yardımda iste.

sonuç nedir hocam

Şuanda çalışıyorum iyi gidiyor yani. Otur çalış sadece boşver gerisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Diyelim ki biraz gayret edip üniversite sınavındaki matematiği hallettin ve mühendis oldun. Sonrası ne olacak ? Mühendis olabileceğini mi düşünüyorsun ?!

Öldürdün çocuğu

• üniversiteyi bitirdiğin muhtemelen bir temelin olucak sonrasında zaten iş yaparken sana formül sorucak halleri yok veyahut 10 dkda çöz gibi + bazı mühendisliklerde ileri matematik olmasına rağmen yöneldiği bölümlerde matematik yok denecek kadar az. makine mühendisi kaynakları kontrol ederken veyahut bilgisayar mühendisi kod yazarken matematiği kullanmaz piyasadada işi gördüğün sürece senden kralı yok ama tabi bunları genellememek lazım
  • quote:

1 ay temeli sıfır olan biri için az bir süre değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GLUKAGON

Antrenmanlarla Matematik-Halil İbrahim KÜÇÜKKAYA ,) İşini görür bilader

eyvallah sağol herkez önerdi bu kaynağı demekki gerçekten faydası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Diyelim ki biraz gayret edip üniversite sınavındaki matematiği hallettin ve mühendis oldun. Sonrası ne olacak ? Mühendis olabileceğini mi düşünüyorsun ?!

neden hevesını calısma azmını kırıyorsun arkadasım. Azıcık empatı kurun be bencıllık yapmayın yazıktır gunahtır.... Yaparsın kardesım sana tek tavsıyem yok temel sart yok su sart dıyenlere aldırma 2 ay once aynen boyle matematıkle ılgılı konu actım adamlar aynısı dedı moral bozmak ıcın sabah aksam mat calıstım suan tıkır tıkır yapıyorum hıcbır sorun yok. 12 sınıf baslar baslamaz lys mat... Sozellerım zatenn ıyı olmayacak dıye bır sey yok calıs kardesım..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.