Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK İSTİYORUM AMA MATEMATİĞİM SIFIR DENECEK KADAR KÖTÜ YARDIM EDERMİSİNİZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
15.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşım moralini bozma hiç birşey imkansız değil önemli olan çalışmak ve çok çalışmak. Hatta matematikten hiçbirşey bilmesen bile evde oturup ilk okul matematiğini bitirmen temelini sağlam atman. Sonrasında YGS Matematik bitirirsin sonra lys çalışırsın ama bunların hepsini 1-2 yıl içinde yapamazsın rahat 3 yıl alır. En temelden aldığımız için ama sevdiğin mesleği yapıcaksan 3 yıl boyunca çalışman değer. Sana inanıyorum istedikten sonra yaparsın. Kimsenin sözüne kulak asma :) Çalışmalarında motivasyonunu yüksek tut. Her zaman ders çalışmadan önce 10 dakika filan motive et kendini :) BAŞARILAR... SANA GÜVENİYORUMM::::
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaveN-

mühendislik kolay bir şey değil , ben pc mühendisliği kazandım ingilizce okuyacam bir sene hazırlık.Fizik o kadar çok kullanılmıyor bilgisayarda ama makinada inşaatta fizik üst seviye

Hangi uniyi kazandiniz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeaveN-

mühendislik kolay bir şey değil , ben pc mühendisliği kazandım ingilizce okuyacam bir sene hazırlık.Fizik o kadar çok kullanılmıyor bilgisayarda ama makinada inşaatta fizik üst seviye

Öncelikle pc mühendislik demeyi bırakalım reis

Bende Bilgisayar Mühendisliği kazandım.Fizik dersimiz varmış malesef.Fiziği çok çok seviyorum fakat yapamıyorum :( Yani iyice bastırmak gerekiyor.

Matematiği tam bir aşkla yapıyorum.Fakat herkes; matematiği ne kadar sevsende; Diskript matematiğini görünce sevgin azalacak falan diyorlar.

Açıkçası; En çok sevdiğim dersler; Matematik, Geometri ve Fizik.

Geometri yi hobi olarak çalışıp geliştireceğim.

Bilgisayar Mühendisliği zaten Matematiğin bir dalı.Elektrik Mühendisliğinin de; Çoğunluk olarak Fiziğin bir dalı olduğu gibi.

Sana tavsiyem; kitapyurdun da bulunan; "Elektrik ve Bilgisayar mühendisliğine giriş" -NOBEL YAYIN EVİ- En azından bir okumanı tavsiye ederim.Ders içerikleri yok ama; genel mantığını anlatıyor.Mühendisliği anlatıyor.Makine inşaat vb. anlatıyor.

Bu arada yabancı dil olarak; İngilizce den sonra; İngiltere şivesindeki İngiizce; Sonra Almanca , Sonra Rusça

Bir işe girmek için çabalamıyorum.Kendi işimi kuracağım inş. Fakat kendimizi geliştirmemiz ŞART!

Bilgin olsun

Selametle

• değiştirdim tamam :D
  • Temel kazanmak zor bir olay değil maddi durumun iyiyse hoca tutmaya çalış, 6 aya iyi bir seviyeye gelirsin. Üniversiteye de 1-2 sene geç gidiverirsin. Ben de senin gibiydim merak etme zor bir olay yok matematikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrTrM -- 3 Ağustos 2013; 15:16:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProjectXx

Arkadaşım moralini bozma hiç birşey imkansız değil önemli olan çalışmak ve çok çalışmak. Hatta matematikten hiçbirşey bilmesen bile evde oturup ilk okul matematiğini bitirmen temelini sağlam atman. Sonrasında YGS Matematik bitirirsin sonra lys çalışırsın ama bunların hepsini 1-2 yıl içinde yapamazsın rahat 3 yıl alır. En temelden aldığımız için ama sevdiğin mesleği yapıcaksan 3 yıl boyunca çalışman değer. Sana inanıyorum istedikten sonra yaparsın. Kimsenin sözüne kulak asma :) Çalışmalarında motivasyonunu yüksek tut. Her zaman ders çalışmadan önce 10 dakika filan motive et kendini :) BAŞARILAR... SANA GÜVENİYORUMM::::

3 yılmı? İftarda ayran felanmı içtin dostum sen? benimde temelim zayıftı 2 ayda herşeyi yoluna koydum şuan sadece konu çalışıyorum çokta güzel gidiyor. Yaz bittiğinde +30 yapacak kıvama geleceğim...

• Bende meslek lisesi öğrencisiyim 11e geçtim. Galiba mat görmücez kimya ve fizik var mat1de iyiyim mat2de temel yok hiç yok. 3 yıl dershaneye gidiceğim 2 yıl mat1 mat2ye yükleniceğim inşallah dershanedekiler yardım eder üstüne koştukça ardından fizik kimya
    odaklanıcağım yazları felan. bölümüm elektirik 300ü yakalarsam okulda eklerse 4 yıllık belki imkanım olabilir fiziği severim ama gelecek 2 yılda mat mat2yi toplamak mümkünmü
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProjectXx

Arkadaşım moralini bozma hiç birşey imkansız değil önemli olan çalışmak ve çok çalışmak. Hatta matematikten hiçbirşey bilmesen bile evde oturup ilk okul matematiğini bitirmen temelini sağlam atman. Sonrasında YGS Matematik bitirirsin sonra lys çalışırsın ama bunların hepsini 1-2 yıl içinde yapamazsın rahat 3 yıl alır. En temelden aldığımız için ama sevdiğin mesleği yapıcaksan 3 yıl boyunca çalışman değer. Sana inanıyorum istedikten sonra yaparsın. Kimsenin sözüne kulak asma :) Çalışmalarında motivasyonunu yüksek tut. Her zaman ders çalışmadan önce 10 dakika filan motive et kendini :) BAŞARILAR... SANA GÜVENİYORUMM::::

Çok sağolun hocam.Bende ztn sevdiğim işi yapmak istiyorum bazı şeylerin farkına geç varsamda bu yapamayacağım anlamına gelmez ben sizinde dediğinz gibi hep morelli şekilde çalışmaya bakıcam biliyorum çok zor gelicek ama mecburum buna bazı arkdaşlar yok yapamazsn temelin yoksa hiç uğraşma diyorlar ama ben yine yapıcam tekrar tekrar teşekkür ederim yorumun için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuk

quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Diyelim ki biraz gayret edip üniversite sınavındaki matematiği hallettin ve mühendis oldun. Sonrası ne olacak ? Mühendis olabileceğini mi düşünüyorsun ?!

neden hevesını calısma azmını kırıyorsun arkadasım. Azıcık empatı kurun be bencıllık yapmayın yazıktır gunahtır.... Yaparsın kardesım sana tek tavsıyem yok temel sart yok su sart dıyenlere aldırma 2 ay once aynen boyle matematıkle ılgılı konu actım adamlar aynısı dedı moral bozmak ıcın sabah aksam mat calıstım suan tıkır tıkır yapıyorum hıcbır sorun yok. 12 sınıf baslar baslamaz lys mat... Sozellerım zatenn ıyı olmayacak dıye bır sey yok calıs kardesım..

evet kardeşim hiçbir zaman morel bozmayacağım yapmak zorundayım ben o yüzden bir arkadaştan ders programı aldım çokta iyi bir program ona uymaya çalışıp bu işi 2 senede yapabileceğimi umuyorum inşallah olucak yorumun için tekrar teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTrM

Temel kazanmak zor bir olay değil maddi durumun iyiyse hoca tutmaya çalış, 6 aya iyi bir seviyeye gelirsin. Üniversiteye de 1-2 sene geç gidiverirsin. Ben de senin gibiydim merak etme zor bir olay yok matematikte.

eyvallah hocam yorumun için bakalım dershanede olabilidğince birebir ders almaya çalışıcam geriside bana kalmış birşey bende kendime güveniyorum yapamam dersem ztn baştan kaybederim o yüzden hep yapabileceğime inanıyorum inşallahda olucak yaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: filipeberkay

quote:

Orijinalden alıntı: Hukukcuk

quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Diyelim ki biraz gayret edip üniversite sınavındaki matematiği hallettin ve mühendis oldun. Sonrası ne olacak ? Mühendis olabileceğini mi düşünüyorsun ?!

neden hevesını calısma azmını kırıyorsun arkadasım. Azıcık empatı kurun be bencıllık yapmayın yazıktır gunahtır.... Yaparsın kardesım sana tek tavsıyem yok temel sart yok su sart dıyenlere aldırma 2 ay once aynen boyle matematıkle ılgılı konu actım adamlar aynısı dedı moral bozmak ıcın sabah aksam mat calıstım suan tıkır tıkır yapıyorum hıcbır sorun yok. 12 sınıf baslar baslamaz lys mat... Sozellerım zatenn ıyı olmayacak dıye bır sey yok calıs kardesım..

evet kardeşim hiçbir zaman morel bozmayacağım yapmak zorundayım ben o yüzden bir arkadaştan ders programı aldım çokta iyi bir program ona uymaya çalışıp bu işi 2 senede yapabileceğimi umuyorum inşallah olucak yorumun için tekrar teşekkür ederim

Önemli değil dostum. Anadoluda bir mühendislik kazanmak zor degil . İlk senendede yapabilirsin yeterki çalış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KatipBey -- 3 Ağustos 2013; 16:10:48 >

• hocam ne oldu?
  • nereyi kazandınız acaba

• noldu reis mesleğine engineer yazmışsın oldu mu iş
  • UP hocam naptınız

• Cevap yok

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.