Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK İSTİYORUM AMA MATEMATİĞİM SIFIR DENECEK KADAR KÖTÜ YARDIM EDERMİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
56
Cevap
2
Favori
15.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mühendislik okumayı çok isityorum ama sayısal altyapım sıfır olduğu için yapamıyorum sizce matematik temelini nasıl oturtabilirim bana önerebilicekleriniz neleredir.
    Meslek lisesi çıkışlı olduğum için malum 4 işlemden başka hiçbirşey bilmiyorum.Bu sene makine mühendisliği puanları 230 puanlara kadar düşmüş acaba yapabilirmiyim.
    Teşekkürler

• Diyelim ki biraz gayret edip üniversite sınavındaki matematiği hallettin ve mühendis oldun. Sonrası ne olacak ? Mühendis olabileceğini mi düşünüyorsun ?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: RSnazdrovia

Diyelim ki biraz gayret edip üniversite sınavındaki matematiği hallettin ve mühendis oldun. Sonrası ne olacak ? Mühendis olabileceğini mi düşünüyorsun ?!
    Neden olmayayım kazandıktan sonra kendimi geliştirmek için herşeyi yaparım ingilizce almanca alt öğrenirim autocad vb. bilgisayar programlarında kendimi gelişitirirsem olabilirim ama yeterki kazanayım şu fakülteyi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArkandayIM

Diyelim ki biraz gayret edip üniversite sınavındaki matematiği hallettin ve mühendis oldun. Sonrası ne olacak ? Mühendis olabileceğini mi düşünüyorsun ?!

Öldürdün çocuğu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

Öldürdün çocuğu

• quote:

Orijinalden alıntı: Syronwar

quote:

Orijinalden alıntı: Dr faruk

quote:

Öldürdün çocuğu

Alıntıları Göster
    abi benimde temelim çok zayıf mühendislik istiyorum aa temelim aşırı zayıf arkadaşın dediği gibi autocad vs. programları biliyorum ama temek zayıf inşşat mühendisliği istiyorum

• Bu sene zar zor matematiği düzelteceksin. Sınavda çıkan türev integralin yarısını yapamayacaksın. Üniversitedeki diferansiyel denklemleri, daha karmaşık hesaplamaları nasıl halletmeyi düşünüyorsun ? Bir de makine istiyormuşsun. Allah yardımcın olsun kardeşim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obi-1 Kenobi

Bu sene zar zor matematiği düzelteceksin. Sınavda çıkan türev integralin yarısını yapamayacaksın. Üniversitedeki diferansiyel denklemleri, daha karmaşık hesaplamaları nasıl halletmeyi düşünüyorsun ? Bir de makine istiyormuşsun. Allah yardımcın olsun kardeşim.
    tabi şu durumda imkansız gibi birşey ama emin olunki çalışıcam bana sadece bir yol gösterin günde minimum 4-5 saatlik çalışma ile olmazmı :S
  • quote:

Bu sene zar zor matematiği düzelteceksin. Sınavda çıkan türev integralin yarısını yapamayacaksın. Üniversitedeki diferansiyel denklemleri, daha karmaşık hesaplamaları nasıl halletmeyi düşünüyorsun ? Bir de makine istiyormuşsun. Allah yardımcın olsun kardeşim.
    Mühendislikte etiketli bir yer olmadığı sürece durum vahim
  • quote:

matematiğin kötüyse mühendislikleri boşver bence
    daha az sayısal gerektiren bölüm seç ve kazanmaya çalış derim psikoloji gibi
    psikolog olursun güzel meslek
  • quote:

Orijinalden alıntı: filipeberkay

tabi şu durumda imkansız gibi birşey ama emin olunki çalışıcam bana sadece bir yol gösterin günde minimum 4-5 saatlik çalışma ile olmazmı :S

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=78922015
    Şuna Bi bak istersen o zaman
  • bu program işime çok yarıyacak çok teşekkürler

Şimdiden çalışmalara başladım ama çok zor geliyor ztn öylede olması gerekiyor hiç görmediğim şeyleri bir anda yüklenmek kafa karıştırıyor ama bununda alışma süreci vardır elbette o yüzden hep yapabilirim düşüncesiyle hareket ediyorum bana önerebileceğinz kitap vb kaynaklar varmı dershane olarakta femi düşünüyorum geçen sene sınavda 2 tane matematik yaptım fen boştu türkçe 26 d 12 y sosyal 25 d 15 y yaptım .Denemeden vazgeçmeyeceğim tabi baktım hiç olmayacak gibiyse tabi başka yol tercih ederim :S emin olun yapmak için gecemi gündüzüme katıcam 1 ay içinde tempoyu artırıcam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngeL99

bu program işime çok yarıyacak çok teşekkürler

Şimdiden çalışmalara başladım ama çok zor geliyor ztn öylede olması gerekiyor hiç görmediğim şeyleri bir anda yüklenmek kafa karıştırıyor ama bununda alışma süreci vardır elbette o yüzden hep yapabilirim düşüncesiyle hareket ediyorum bana önerebileceğinz kitap vb kaynaklar varmı dershane olarakta femi düşünüyorum geçen sene sınavda 2 tane matematik yaptım fen boştu türkçe 26 d 12 y sosyal 25 d 15 y yaptım .Denemeden vazgeçmeyeceğim tabi baktım hiç olmayacak gibiyse tabi başka yol tercih ederim :S emin olun yapmak için gecemi gündüzüme katıcam 1 ay içinde tempoyu artırıcam...
    mühendislik kolay bir şey değil , ben bilgisayar mühendisliği kazandım ingilizce okuyacam bir sene hazırlık.Fizik o kadar çok kullanılmıyor bilgisayarda ama makinada inşaatta fizik üst seviye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeaveN- -- 3 Ağustos 2013; 14:53:09 >

• matematik yapamıyorsan mühendisliği neden istiyorsun. adı için mi ?
  • sinirkatsayısı S kullanıcısına yanıt
    matematik yapamıyorum evet ama bunu çalışarak yapamazmıyım benim yapamıyorumdan kastım meslek lisesinde 2 yıl matematik görmedim o yüzden eksiklerim var sorum şu iyi bir çalışmayla yapılamazmı ?
  • quote:

matematik yapamıyorum evet ama bunu çalışarak yapamazmıyım benim yapamıyorumdan kastım meslek lisesinde 2 yıl matematik görmedim o yüzden eksiklerim var sorum şu iyi bir çalışmayla yapılamazmı ?

temelin yoksa zor. çalışıp geçsen bile okulu bitirmekle kurtulabileceğin bir şey değil bu hayatın boyunca matematik içinde olucaksın. iyi bir mühendis olmak imkansız mı tabiki değil ama bunun için matematiğe en temelden başlayıp sağlam oturtman lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirkatsayısı

quote:

temelin yoksa zor. çalışıp geçsen bile okulu bitirmekle kurtulabileceğin bir şey değil bu hayatın boyunca matematik içinde olucaksın. iyi bir mühendis olmak imkansız mı tabiki değil ama bunun için matematiğe en temelden başlayıp sağlam oturtman lazım

işte bende onu soruyorum matematiği zayıf olan biri için matematik 1 yıl içinde oturtamazmı temeli ?
  • quote:

quote:

quote:

işte bende onu soruyorum matematiği zayıf olan biri için matematik 1 yıl içinde oturtamazmı temeli ?

çok zor uzun süre sadece matematik çalışman lazım. zor ama imkansız değil.

• quote:

quote:

quote:

quote:

2 yıl içinde yapılamazmı bütün derslerin toplamı ? bu sene 230 puanla kapatan yerler var bu puanlar için ne kadar süre gereklidir ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

2 yıl içinde yapılamazmı bütün derslerin toplamı ? bu sene 230 puanla kapatan yerler var bu puanlar için ne kadar süre gereklidir ?

mühendislik bir şekilde kazanırsın ben sonrası için diyorum.bu sene en baştan başlayıp sağlam bir temel atarsan daha iyi yerler de olabilir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.