beyler makina ve mekatronik için mühendislik kitapları önerir misiniz? Günümüzde gereksiz görüyorsunuz farkındayım fakat yine de alıp incelemek istiyorum. |
mühendislik kitap önerisi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Makina için kitap bilmiyorum ama kitaplar gereksiz asla değil. Kütüphane ne cevherler dolu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gereksiz görmüyoruz. Dersi geçmek için not daha verimli tabii. Ama kitaba emek vermek her zaman hayırlıdır. Ama ben de elektrik okuom makine kitabı bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
arjantinli obez maalesef...
-
bence de hocam ama halil dervişoğlunun olduğu takımda bunlar makine kalıyor
-
güney amerika çetesi bakambu'yu yedi maalesef çok güçlüler
-
Bu nasıl bi istek olm
Makineyle alakalı sanki her şeyi bi kitapta mı toplamışlar da kitap önerisi istiyorsun
Dersin işte ben şu şu şu konularda bilgi edinmek istiyorum
Yoksa genel makine diye bişey yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konu olarak söylesen daha iyi olurdu ama önerilerim şunlar. Hem Türkçeler hem ODTÜ kitabı oldukları ucuzlar okula para kazandır şu kaldırımları düzeltsin.
Hafit Yüncü -> Termodinamik
Hafit Yüncü -> Temel Isı Transferi (ya da bu adamın herhangi bir kitabı)
Eres Söylemez -> Mekanizma Tekniği (bu makinenin temeli bu adam makinenin allahı, TR tarihinde büyük ihtimalle bu adamdan daha büyük makine elemanları ve tekniği hocası gelmedi)
Pearson -> Modern Control Engineering
Ama bence mühendislik okumadan bu kitaplara girsen bir şey anlaşılmaz. Ben baktım anlaşılmıyor en azından
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X