Şimdi Ara

Mühendislik kullanımı için tablet önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle konuyu yanlış yere açmış olabilirim, kusura bakmayın. Ben makine mühendisliği öğrencisiyim. Okul hayatında pek çok zaman yanımda çalışacak belgelerimi arıyorum ve bu yüzden tablet elzem hale geldi benim için. Yaklaşık olarak 1000 TL civarı bir bütçe ayırmayı düşünüyorum. Tablette istediğim şey ise uzun pil ömrü, dayanıklı olması yani kısa sürede başka tablet aratmaması ve en önemlisi de mühendislikte kullandığımız AutoCad vb çizim programlarının dosyalarını görüntüleyebilmem. Benim ilk bakışta gözüme takılan S-pen ve formül yakalama gibi özellikleri ile ile Galaxy Note 10.1 oldu ancak boyutları gözüme çok büyük geldi, kendime diğer bir alternatif olarak ise iPad Air veya iPad Air mini yi düşünüyorum ancak daha önce hiç Apple ürünü kullanmadım ve kullanım amacıma uygun olur mu hiçbir bilgim yok. Beni bu konuda aydınlatabilirseniz gerçekten çok sevinirim.

Herkese iyi forumlar.

• note 10.1 büyük geldiyse eğer note 8 işinize yarayabilir. Hatta bir kaç küçük ayar ile telefon görüşmeleri bile yapabilirsiniz, çünkü 3g modellerinde ahizesi var, ama samsung vergilerin Türkiyede çok pahalı olmasından ötürü tabletlerinde gsm özelliğini kilitleyerek getiriyor.
  • toysoLdier(V) kullanıcısına yanıt
    Tamamen Aynı durumdayız. Ben note 10.1 2014e karar verdim haftaiçi alacam inş. Kullanıcı olarak yorum yapamam ama bayadir araştırıyorum. Ipad sarji notedan uzun gidiyor ama note'unkide yetmeyecek kadar değil. Spen bizim için çok işe yarar diye düşünüyorum. Ekranı bence büyük al çizimlerde filan + sı olur. Apple kullanmamiş olman bence hicbirseyi degistirmez. Bir haftada alisirsin o problem degil. Ipad stabilite, hiz vs konusunda ustun. Birde uygulamalar onda direk ipade göre yapıldığı için daha iyi olur mantıken. Bence az bise limitinin ustune cikip note 10.1 2014u düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Autocad için büyük ekran avantajdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.