Şimdi Ara

Mühendislik olarak mezunuyum , yedek subay olma ihtimalim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba enerji sistemleri mühendisi olarak 2.50 ortalama ile mezun oldum . Askerliğim 2023 son gününe kadar tecilli . Yedek subay olarak alınma şansım var mı ? Bundan ayrı olarak tecili bozdurdum diyelim başvuru için , yedek subay olarak olmadı diyelim , 6 ay er olarak mı yapmak zorundayım ?

• 4 yıllık Fakülte mezunu herkesin yedek subay olma şansı var. Oran vermek imkansız.

Yedek subay olamazsanız er olarak gidersiniz. Ama tecil bozup askerlik başvurusu yaparsınız, sonuçta er çıkarsa tekrar tecil edip bedelliye çevirebilirsiniz. Tecil hakkınız, mezuniyet tarihinden itibaren 2 yıldır. 2023 sonu dediğiniz öğrencilik tecilidir(öğrenci erteli), mezuniyet sisteme düşüp tecil yapılınca mezun erteli olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a-f-h A kullanıcısına yanıt

Aa ben mezun erteli olayını bilmiyordum . Ben mezun olalı 2 ayı geçti hocam . Askerlik şubesine başvurmam mı gerekiyor ?

• marsel221 kullanıcısına yanıt

Yaklaşık 9 yıl önce ben şubeden tecil yapmıştım ama artık otomatik de yapıyorlarmış,

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/146083844

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 19:2:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yedek Subaylık ve avukatlık
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.