Şimdi Ara

Askerlik (YEDEK SUBAY mı Oldum??)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Arkadaşalr ben bu yıl üniversite mezunu oldum ve kısa dönem askerlik yapmak istiyorum. neyse askerlik şubesine gittim dün ve bana muayene olupta imzalanması için son yoklama belgesi verildi. gittim muayene oldum, doktor göz numaram büyük diye askeri hastaneye sevk yazdı. neyse, sonra ben bi belegeye bakiyim dedim sağ üstte tükenmez kalemle yedek subay aday adayı yazıyo. sanırım bunda bir sorun yok, her kısa dönem isteyen için bu yazıyor diye biliyorum. ama belgenin orta kısmında "statü: yedek subay" yazıyor. bildiğim kadarıyla yedek subaylar 12 ay yapıyor, ben kısa dönem istiyorum. yanlış mı yazdılar acaba? bugün yine gittim hem belgeyi teslim etmek, hemde bunu sormak için ama oradaki bir görevli ile sohbet ediyordum ve göz için sevk olacağımı duyunca "boşuna sırada bekleme" askeriğ hastaneye git diyecekler dedi.oradaki belgeyi teslim edeceğim kişiyle hemen 2 saniye araya sokup görüştürdü, askeri hastanenin telefonunu falan aldım vs. o sırada aklıma da gelmedi bu yedek subay olayını sormak. bu olayla ilgili bilgsi iolan varsa aydınaltsın lütfen.

2- bide tarih meselesi var.ben kasım dönemi için başvurdum. kağıdın üzerindeki "şube genel er celp dönemi: 2015 şubat" yazıyo. ama kağıdın arkasındaki bir bölümde "celp dönem tercihiniz: kasım 2014" yazıyo. burdanda bir sıkıntı çıkmaz dimi? şubata vermesinler beni?

askerlik konusunda bilgim çokçok az (gördüğünüz gibi:)). cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

• ne insanlar var kısa dönem yazdığı halde astek olanlar
    hayırlı olsun şimdiden bayram nöbetlerin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7AE548211 -- 12 Ağustos 2014; 15:29:42 >
  • Askerliğiniz hayırlı olsun Asteğmenim
    12 ay sonra görüşmek üzere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki bunu değiştirebilir miyim bunu bilen varmı? çünkü son yoklama kağıdını teslim etmedim henüz.
  • Hocam forumda bunlarla ilgilenen bölüm var burda -18 lere danışacağına oraya yazsan daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: V.Vergo

peki bunu değiştirebilir miyim bunu bilen varmı? çünkü son yoklama kağıdını teslim etmedim henüz.

ne güzel işte subaysın
  • quote:

1- Arkadaşalr ben bu yıl üniversite mezunu oldum ve kısa dönem askerlik yapmak istiyorum. neyse askerlik şubesine gittim dün ve bana muayene olupta imzalanması için son yoklama belgesi verildi. gittim muayene oldum, doktor göz numaram büyük diye askeri hastaneye sevk yazdı. neyse, sonra ben bi belegeye bakiyim dedim sağ üstte tükenmez kalemle yedek subay aday adayı yazıyo. sanırım bunda bir sorun yok, her kısa dönem isteyen için bu yazıyor diye biliyorum. ama belgenin orta kısmında "statü: yedek subay" yazıyor. bildiğim kadarıyla yedek subaylar 12 ay yapıyor, ben kısa dönem istiyorum. yanlış mı yazdılar acaba? bugün yine gittim hem belgeyi teslim etmek, hemde bunu sormak için ama oradaki bir görevli ile sohbet ediyordum ve göz için sevk olacağımı duyunca "boşuna sırada bekleme" askeriğ hastaneye git diyecekler dedi.oradaki belgeyi teslim edeceğim kişiyle hemen 2 saniye araya sokup görüştürdü, askeri hastanenin telefonunu falan aldım vs. o sırada aklıma da gelmedi bu yedek subay olayını sormak. bu olayla ilgili bilgsi iolan varsa aydınaltsın lütfen.

2- bide tarih meselesi var.ben kasım dönemi için başvurdum. kağıdın üzerindeki "şube genel er celp dönemi: 2015 şubat" yazıyo. ama kağıdın arkasındaki bir bölümde "celp dönem tercihiniz: kasım 2014" yazıyo. burdanda bir sıkıntı çıkmaz dimi? şubata vermesinler beni?

askerlik konusunda bilgim çokçok az (gördüğünüz gibi:)). cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

Askeriğ hastane

Senin bitireceğin üniversiteden ne olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • of isparta dag komando okulu geldigini dusunsenize . Helikopterle biraktiklari arazide 1 gün nasil hayatta kalacaksin . Saka bir yana forumda kisa donem yedek subay bolumu var onlara sor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Champarator -- 12 Ağustos 2014; 15:41:40 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • kardeş bende kısa dönem başvurdum aynı şeyler bendede yazıyor sorun yok bence
    edit.
    forumda kısa dönem gitmiş olan arkadaş belgesini göstermişti
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/549119/55bf3fd9-5e6a-4529-b5e1-0e4f0eaf3db3.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/549119/972f6e76-e63b-4bfb-a9e5-23c62cc4045a.jpg
    ayrıca üstteki ve onun gibi bebelerede inanma hemen :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agasar_ts61 -- 12 Ağustos 2014; 15:47:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SudaYüzenTas

quote:

1- Arkadaşalr ben bu yıl üniversite mezunu oldum ve kısa dönem askerlik yapmak istiyorum. neyse askerlik şubesine gittim dün ve bana muayene olupta imzalanması için son yoklama belgesi verildi. gittim muayene oldum, doktor göz numaram büyük diye askeri hastaneye sevk yazdı. neyse, sonra ben bi belegeye bakiyim dedim sağ üstte tükenmez kalemle yedek subay aday adayı yazıyo. sanırım bunda bir sorun yok, her kısa dönem isteyen için bu yazıyor diye biliyorum. ama belgenin orta kısmında "statü: yedek subay" yazıyor. bildiğim kadarıyla yedek subaylar 12 ay yapıyor, ben kısa dönem istiyorum. yanlış mı yazdılar acaba? bugün yine gittim hem belgeyi teslim etmek, hemde bunu sormak için ama oradaki bir görevli ile sohbet ediyordum ve göz için sevk olacağımı duyunca "boşuna sırada bekleme" askeriğ hastaneye git diyecekler dedi.oradaki belgeyi teslim edeceğim kişiyle hemen 2 saniye araya sokup görüştürdü, askeri hastanenin telefonunu falan aldım vs. o sırada aklıma da gelmedi bu yedek subay olayını sormak. bu olayla ilgili bilgsi iolan varsa aydınaltsın lütfen.

Askeriğ hastane

Senin bitireceğin üniversiteden ne olur

yav he he:D ben "askeri"yi "askeriğ" olarak biliyordum, sağol:) ne adamsınız ya:)

• quote:

Henüz belli olmaz yedek subay mı kısa dönem mi gideceğiniz. O bütün üniversite mezunlarında yazar statü yd. Sb. dır çünkü. Kasım için erken celp başvurusu yapmışsınız normalde şubatta gidecekken kasımda gitmek istiyorsunuz eğer çıkarsa Kasımda asker olursuunz

• okko kullanıcısına yanıt
    teşekkürler okko.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.