Şimdi Ara

Mühendislik-Oyun Laptopu Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl elektrik ve elektronik mühendisliğini kazandım. İlk yıl hazırlık okuyacam. Mühenslikte hangi işlevler gerekli bilmiyorum , ona göre bilgisayar alacam. Aynı zamanda oyun takıntım var. Yeni oyunları yüksek çözünürlükte(Full HD-Orta ayarda , ultra değil ) ve 5-6 yıl sonra 1280-720 normal ayarlarda çalıştırabilecek bi laptop arıyorum. fiyat aralığı 2500-3300 . Aklımda 2 laptop var biri gx70 diğeri ge60 ( SSD'li ) Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Ge60 alabilirsin gx70 mühendislik okuyan icin kaba olur ve islemci zayıf i7 ye.göre

ama ben gx70 aliyorum çünkü mühendislikle.isim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaphindre -- 1 Eylül 2013; 23:54:23 >
  • Goldda olan y500 daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

Goldda olan y500 daha iyidir

Y500 gecen senenin pc si
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaphindre

quote:

Goldda olan y500 daha iyidir

Y500 gecen senenin pc si

Alıntıları Göster
    y500 pek sıcak bakmıyorum. Arkadaşın dediği gibi geçen senenin teknolojisi
  • Sadece işlemci ve ge serisinde ısınma sorumu var
  • quote:

Sadece işlemci ve ge serisinde ısınma sorumu var

Y510p kastettiniz sanirim fena degil ama almisken daha iyisi olsun bence
  • orhunn O kullanıcısına yanıt
    ilk yıl hazırlık okuyacağım için yeterince vaktim olur diye düşünüyorum . Telefona gelirsen , şuankinden memnunum. 2000 tl lik laptop beni ileri götüremez. crysis gibi ağır oyunlar oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: byghostx

ilk yıl hazırlık okuyacağım için yeterince vaktim olur diye düşünüyorum . Telefona gelirsen , şuankinden memnunum. 2000 tl lik laptop beni ileri götüremez. crysis gibi ağır oyunlar oynuyorum.
    crysis falan varsa y500 goldda olan daha fazla fps alırsın
  • quote:

crysis falan varsa y500 goldda olan daha fazla fps alırsın

Alıntıları Göster
    Aslında aklımdaki model gx70 , fakat mühendislikteki programlara uygun mu onu bilmiyorum. Ayrıca 5-6 yıl sonra 1280-720 orta ayarlarda oyunları kaldırabilir mi ? Eğer uygun değilse ge60 gt765m SSD'li olanı alacam. Yardımcı olabilecek yok mu ?
  • quote:

Aslında aklımdaki model gx70 , fakat mühendislikteki programlara uygun mu onu bilmiyorum. Ayrıca 5-6 yıl sonra 1280-720 orta ayarlarda oyunları kaldırabilir mi ? Eğer uygun değilse ge60 gt765m SSD'li olanı alacam. Yardımcı olabilecek yok mu ?

Alıntıları Göster
    bence sen msı ge60 2oe-048xtr almalısın neden diye sorarsan işlemci çok iyi ekran kartı senin dediğin gibi oyunları çok iyi bi şekilde oynatabilir 2-3 sene sonrada ayarları biraz azaltırsın sorun olmadan oyun oynarsın zaten mühündislik işi içinde i7 yeterli lenovoda iyi bir marka ama ekran kartı slı bazı kişiler sli yi pek önermiyolar sorun çıkartabiliyormuş

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR AK...

bence sen msı ge60 2oe-048xtr almalısın neden diye sorarsan işlemci çok iyi ekran kartı senin dediğin gibi oyunları çok iyi bi şekilde oynatabilir 2-3 sene sonrada ayarları biraz azaltırsın sorun olmadan oyun oynarsın zaten mühündislik işi içinde i7 yeterli lenovoda iyi bir marka ama ekran kartı slı bazı kişiler sli yi pek önermiyolar sorun çıkartabiliyormuş

Alıntıları Göster
    hocam msi ge60ta ısınma sorunu var ama

• quote:

Alıntıları Göster
    Bende okul için arıyorum.Ağırlıklı autocad üzerinden çalışacağım.Lenova z500 düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avnigur

Bende okul için arıyorum.Ağırlıklı autocad üzerinden çalışacağım.Lenova z500 düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Elektrik ve elektronikte ne tür programlar kullanılıyor bilmiyorum , o yüzden araştırma yapamıyorum :( Ekran kartına mı yük biniyor yoksa işlemciye mi ? Başta oyunlar full ayarlarda çalışsa da bundan 3-4-5 yıl sonra ayarları yeterince düşürüp çalıştırması gerekiyor. GX70 beni bu konuda tedirgin ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

Elektrik ve elektronikte ne tür programlar kullanılıyor bilmiyorum , o yüzden araştırma yapamıyorum :( Ekran kartına mı yük biniyor yoksa işlemciye mi ? Başta oyunlar full ayarlarda çalışsa da bundan 3-4-5 yıl sonra ayarları yeterince düşürüp çalıştırması gerekiyor. GX70 beni bu konuda tedirgin ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum

Alıntıları Göster
    y500 işinize yarar goldda 750 m sli var buda eşittir gtx770m
  • quote:

ge 70 de varmı peki ısınma sorunu
  • quote:

y500 işinize yarar goldda 750 m sli var buda eşittir gtx770m

Alıntıları Göster
    ASUS dan şaşma Lenovo da problem yaşayan ve gınaa gelen çok kişi var forumda..

ASUS N550JV-CN127H
    http://novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9290

bu model tam senlik.

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR AK...

quote:

ge 70 de varmı peki ısınma sorunu

Alıntıları Göster
    var sanırım ama sen genede araştır yanlış bilgi vermiş olmıyım
  • Gx70 te yine istwdigin programi çalistirirsin ama rander alirken daha uzun surer ama ps cs6 da vb. sıkıntı yasatmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaphindre

Gx70 te yine istwdigin programi çalistirirsin ama rander alirken daha uzun surer ama ps cs6 da vb. sıkıntı yasatmaz.
    Aslında aklımda bir model daha var toshiba x70 . teknosada 3.000 tl . bu model de alternatifler arasında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.