Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK TAMAMLAMA - 26 TEMMUZ 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sınava başvuran kimler var ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 19 Haziran 2015; 0:21:25 >

• valla ben girecem ama daha ösym den kayıt yaptırmadım. yarın onu da halledip başvuracam sonra para yatırılacakmış sanırım. lan lisans mezunuyuz 2-3 günde anca bu kadar anladım başvuru bilgileri kısmından neyse 2 senedir girmeyim dedim bir aksilik olur sınav sistemiyle ilgili baktım herşey güzel arkadaşlar okuyor bende gireyim dedim. var mı başka girecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denmus2011

valla ben girecem ama daha ösym den kayıt yaptırmadım. yarın onu da halledip başvuracam sonra para yatırılacakmış sanırım. lan lisans mezunuyuz 2-3 günde anca bu kadar anladım başvuru bilgileri kısmından neyse 2 senedir girmeyim dedim bir aksilik olur sınav sistemiyle ilgili baktım herşey güzel arkadaşlar okuyor bende gireyim dedim. var mı başka girecek?

Bugün başvuru yaptım, ÖSS'ye girerken nasıl koşturduğumu hatırlıyorum da, bugün 5 dk.da hallettim resmen, sistem ne kadar hızlı. 3 Lira başvuru ücreti alıp webcam'de fotoğrafını çekiyorlar, başvuru formunu doldurup başvuruyorsun bu kadar. Sana verilen geçici şifreyle netten giriş yapıp yeni bi şifre belirliyorsun kendine. 120 Lira ödemek ağır geldi, buradan ÖSYM'ye Deli müzik grubunun malum şarkısını hediye ediyorum. Ankara'yı da hiç sevmiyorum anasını satayım yaa. Ne işimiz var oralarda.

60 soruluk matematik sınavı olacak da geçmiş senelerden sadece 2013 sorularını bulabildim. Konuların başlıklarını belirleyip güzel bi kitap alarak 2-3 hafta kasacağım, hadi hepimiz için hayırlı olsun. Gerçi salak saçma bi üniversitenin makine resim ve konstrüksiyon öğrt. bölümünden mezun oldum, mühendis olunca özel sektörde başım göğe ermeyecek ama yine bi şansımızı deneyelim. Bütün arkadaşlarım işsiz, şanslı olanlar İSG sınavıyla paçayı kurtardı.

• Lisans mezunu değilimde sınava girmek istiyorum soruları görmem lazım Acaba başvurumu yaparlar mı? yarın gidicem bakalım ... Ales'e başvurdum ve sınava girdim sıkıntı olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: heyysanadiyom

Lisans mezunu değilimde sınava girmek istiyorum soruları görmem lazım Acaba başvurumu yaparlar mı? yarın gidicem bakalım ... Ales'e başvurdum ve sınava girdim sıkıntı olmadı

Sınava başvurup girebilirsin belki ama kesinlikle tercih yapamazsın, çünkü teknik öğretmenlik sıfatı taşıyan bir lisans bölümünden mezun olma şartı koşuyorlar. Soruları görmek için 120 TL vermeye değer mi?
  • Varsın tercih yapamayayım , sorulara bi bakayım değişen bi şey olmuşmu o bana yeter ...
  • Benim başvuru işi yalan oldu , ales gibi değilmiş bu sınav o yüzden diploma şartmış ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS İLK 30.000
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benimde bölüm aynı. sınava girdim bakalım sonuç ne olacak? sen girdin mi sınava? hangi okul senin. ayrıca çalışıyormusun?
  • quote:

benimde bölüm aynı. sınava girdim bakalım sonuç ne olacak? sen girdin mi sınava? hangi okul senin. ayrıca çalışıyormusun?

ben de girdim de pek iyi geçtiğini söyleyemem, kazık sormuşlar bu sene. AKÜ'yü bitirdim, çalışmıyorum, sen?
  • BENDE AKÜYÜ BİTİRDİM. 2009 MEZUNUYUM. BEN DİPLOMAYI ALDIĞIMDAN BERİ ÇALIŞIYORUM VALLA. HER TÜRLÜ İŞ VAR SONUÇTA
  • quote:

BENDE AKÜYÜ BİTİRDİM. 2009 MEZUNUYUM. BEN DİPLOMAYI ALDIĞIMDAN BERİ ÇALIŞIYORUM VALLA. HER TÜRLÜ İŞ VAR SONUÇTA

ben de iş bulabileceğimi düşünüyorum eğer mühendislik kazanamasam bile, Bursa'dayım. Çalışmaya niyeti olan herkese iş var aslında evet.
    Çalıştığın & kazandığın oran nasıl? Piyasadanın içindeki durumdan pek haberim yok.
  • PİYASA TABİ Kİ KÖTÜ AMA ÇEVREMDEKİLERE GÖRE YİNE İYİ **** VE ÇALIŞMA ŞARTLARIM RAHAT. AMA LİSEDEN SONRA CNC ÖĞRENSEN VE KAFAN BASIYORSA MUHENDİS MAAŞINI BİLE GEÇEBİLİRSİN. ÖYLE BOZUK BİR PİYASA VAR ÜLKEDE. SEN OLAYIN MERKEZİNDESİN ASLINDA.
  • Sonuçlar açıklandı kim ne yaptı bakalım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.