Şimdi Ara

MÜHENDİSLİKLERDEKİ KIZ SAYISI???!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazılım , Biyomedikal ve Bilgisayar mühendisliklerinde kaç kız vardır herkes tek kız olursun falan dedi korkuyorum valla heralde 2-3 tanede olsa kız gelir dimi

• Up
  • Biyomedikalde cok vardir bilgisayar ve yazilimda % 30 civaridir. Yani sıkıntı yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendisliklerde yok diyolar ama bakalım gidip görücez zaten ben makine yazdım yani bi umudum yok :D Kulüpler kütüphane filan hallederiz ya bence çokta sıkıntı değil sınıfında kız olmaması.
  • Hepsi MTOK bölümleri ya ondan korkuyorum yani hepsi meslek liseli olcak :/
  • Geçen sene arkadaşım(kız) mühendislik yazdı üniversiteye gittiğinden beri haber alamadık geçmiş olsun.

• yok artık o kadarda değildir :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boş ver hiç olmasın daha iyi.

• Nasıl hiç olmasın daha iyi napcam ben o kadar erkeğin arasında 1 tane arkadaş olsun yanıma ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laremcan

Nasıl hiç olmasın daha iyi napcam ben o kadar erkeğin arasında 1 tane arkadaş olsun yanıma ya :)

Hee sınıfın yarısı kız olsun o zaman daha iyi.

• O kadar değilde 5-10 tane olsa yeter :)
  • quote:

Nasıl hiç olmasın daha iyi napcam ben o kadar erkeğin arasında 1 tane arkadaş olsun yanıma ya :)

öldün sen geçmiş olsun :(
  • korkutuyorlar burda takma çok . Senden başka 3 4 tane kız olur . Hatta bölüme göre değişir. Belki daha fazla da olabilir.

Seri eksileyin beni
  • quote:

Yazılım , Biyomedikal ve Bilgisayar mühendisliklerinde kaç kız vardır herkes tek kız olursun falan dedi korkuyorum valla heralde 2-3 tanede olsa kız gelir dimi

Hangi üniversite

• Senin dediğin Makine, Elektrik Elektronik, İnşaat gibi mühendisliklerde geçerli. Hiç kız olmayan öyle bölümler var.

Fakat bilgisayar, yazılım hele ki biyomedikalde 40 kişilik bir sınıfta en azından 15'i kızdır.
  • keiraknightley kullanıcısına yanıt
    sen de makinaya geliyordun sanırım şimdiden haber vereyim sonradan şok etkisi yaratmasın, geçen sene kayıt günü 200 küsür kişilik kuyrukta sadece ''1 adet'' kız gördüm baya dikkatli bakmama rağmen, sonradan 1 tane daha tanıdım, 1 tane de olduğunu duydum, yani başka gözden kaçan olmadıysa 2013te sadece 3 kız yerleşti makinaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

sen de makinaya geliyordun sanırım şimdiden haber vereyim sonradan şok etkisi yaratmasın, geçen sene kayıt günü 200 küsür kişilik kuyrukta sadece ''1 adet'' kız gördüm baya dikkatli bakmama rağmen, sonradan 1 tane daha tanıdım, 1 tane de olduğunu duydum, yani başka gözden kaçan olmadıysa 2013te sadece 3 kız yerleşti makinaya

Makineden haberim var. Ben üstteki mühendislikler için söyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: keiraknightley

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

Makineden haberim var. Ben üstteki mühendislikler için söyledim

tamamdır o zaman

• bıyık bırak, saçı kestir kamufle olur arada kaynarsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.