Şimdi Ara

MUHENDISLIKTE HAZIRLIGIN ONEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nedir arkadaslar. Muafiyet sinavindan ciktim buyuk ihtimalde okuyacagim kendi istegimle muhendis tanidiklarim muhakkak oku dediler. Sizce pisman olur muyum ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up up up

• hazırlık = pişmanlık

ingilizceniz iyiyse; geçebilecek düzeydeyseniz, bilkent hazırlığı bile olsa okumayın. lise 5 resmen.
  • Hakkini vererek ogrenirsen önemli hale gelicektir , yoksa arkadaşın dedigi gibi lise 5

• Sende biter dostum herşey bir bakarsın milletle kafede sabahtan akşama kadar sigara içersin yada normal öğrenci olursun yada kasıp hem öğrenip hemde yarı dönemde bölüme geçersin

• Boun odtu bilkent disindakilerde cok bi sey katmaz dil olarak.ilk sene rahat olma alısma konusunda faydali olur sadece

• Itu ise okuma gereksiz.

• Yarim donemde bitirme mevzusu her universitede gecerli mi ??

• Bide hazirlik bitirmis ogrenci erasmus icin bir daha dil sinavina girer mi ?? Okuyacaz bari avantajlarini dusunelim..

• Erasmus icin gene girersin. Ingilizce egitimi okuldan okula degisiyor. 1 seneye degen de var degmeyen de.

• Vespucci kullanıcısına yanıt
    Ya benim tek korkum var 1 yilim cope gitmesin. Hani seneye bolume baslarken zaman kaybiydi demeyeyim. Gerci gecti bolu pazari yapcak bisey yok

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.