Şimdi Ara

Mühendislikte İYTE mi İstanbul Üniversitesi mi İyidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben İYTE yi öne yazdım hem %100 ingilizce hemde teknik üniversite olduğu için.

mühendislik eğitimi daha kaliteli olur diye düşündüm. ama tercihler bittikten sonra aklımda istanbulun ismi var

hemde istanbulda daha iyi olabilimi diye gelip kafamı kurcalıyor sizce iyi bir seçim yapmışmıyım.

• doğru seçim

Teknik üniversite sonuçta mühendisliği her türlü daha iyidir
  • iyi seçim bencede. eğitim güzel ama okulun duyduğum kadarıyla ulaşımı sıkıntıymış
  • En doğrusunu yapmışsın.
  • zıpp
  • sıralaman nedir ve hangi bölümü yazdın?

bence harika bir tercih yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: At_KaFaSi

sıralaman nedir ve hangi bölümü yazdın?

40k sıralamam bilgisayar yazdım gelme şansı az ama
  • şu okulun adını o kadar duydum ki o taraflarda otursam gözüm kapalı yazacaktım artık yorumlara bakılırsa eğitimi iyi ve ingilizce.iü sırf istanbulda diye yazmaktan iyidir.
  • Bence de en doğrusunu yapmışsın tebrik ederim.
  • İyte bilgisayar 33k ile kapatmış gecen sene.bence zor bir ihtimal İyte eğer sıralaman 40k ise. İstanbul bilgisayar daha olası gözüküyor .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali75

İyte bilgisayar 33k ile kapatmış gecen sene.bence zor bir ihtimal İyte eğer sıralaman 40k ise. İstanbul bilgisayar daha olası gözüküyor .

aga tıp-diş ftr-bvd toplam 4-5k artış var ünilerin kontenjanıda arttı bi umut gelir diye yazdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicolak1a

quote:

İyte bilgisayar 33k ile kapatmış gecen sene.bence zor bir ihtimal İyte eğer sıralaman 40k ise. İstanbul bilgisayar daha olası gözüküyor .

aga tıp-diş ftr-bvd toplam 4-5k artış var ünilerin kontenjanıda arttı bi umut gelir diye yazdım

çok zor hayırlısı be gülüm
  • En dogrusunu yaptin, İÜ cok bozdu, inan bana.

• İyte konusunda ben de aynı gorusteyim.istanbul Üniversitesi mühendislik egitimi konusunda iibf veya hukuk kadar başarılı değil.peki İyte den sonraki tercihin ne?

• quote:

İyte konusunda ben de aynı gorusteyim.istanbul Üniversitesi mühendislik egitimi konusunda iibf veya hukuk kadar başarılı değil.peki İyte den sonraki tercihin ne?

anadolu sonra istanbul iö yazdım

notmali 27 ile almış baya mucize tercih yazdım birde onu yazamayıdım örgünü
  • İYTE eğitimi çok iyi bir üniversite, sırf konumdan kaybediyor zaten. Merkeze baya bi uzak olan Urla'dan da öte bir yerde. Haliyle şehir merkezine ulaşım çok uzun ama deniz mekanlarına gayet yakın, bu açıdan iyi. Ama gözünüzü korkutmasın, duyduğuma göre çevresi, ortamı epey genişlemiş diyorlar.

Umarım gelir, hayırlısı.
  • zıp zıp
  • İytenin eğitimi, İÜ nün eğitiminden çok çok üstündür ama iyte bilgisayarın 40k ya gerilemesi imkansız denebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicolak1a

quote:

Orijinalden alıntı: At_KaFaSi

sıralaman nedir ve hangi bölümü yazdın?

40k sıralamam bilgisayar yazdım gelme şansı az ama

tam da 40k da kapatmış girebildiniz mi ?
  • konu hortlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWarrior -- 20 Ocak 2013; 16:04:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.