Şimdi Ara

MühendisMurat Yardımına İhitayacım Var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Pardon abi o R9 380X i unut ve bütçe indi 3000 TL ye. Abi rica etsem 3000 TL toplanabilir en iyi oyun ve video pcsi toplarmısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gtx 970 i boşver 3.5 gb gibi saçma sorunları var git amd 390 al.
  • Ben ne diyom sen ne diyon

• Mühendis murat konunuza cevap vermiş sisteminizi tanımlamış size başka tavsiye ye gerek kalmamış zaten pek kulak asmış gibi de görünmüyorsunuz hayırlı olsun sisteminiz diyeyim...+++olarak kendi şahsi düşüncem parasını hak etmeyen bir ürün olarak görüyorum bu seviyelerde bir kart daha ucuza satılabilirdi..3,5 gb ram için gtx 970 forumda da kullanıcı kitlesi bile bayağı var ama ilginç olanı bazı gtx970 kullanıcıları sistemi değiştirme yoluna gidiyorlar bi kaç kere denk geldim oyunlardaki 3,5 gb ram kısıtlamasını bazı oyunlarda kendini gösteriyor(işte burda cigolaytlar devreye giriyor burdaki başarımı Nvida yazdığı api driver ile çözüyor amd tarafında tamamen donanım olarak kartın gücü ile gösteriyor bu haliyle cigolayt driver yazıldığı için sorun olmuyor ama burdan donanım yetmezliği çıkarımı yapılabilir salt performans ile yazılım farkı anlaşılır) choilwhine gibi sorunlardan ve yeni gelen gelişmelerden dolayı önümüzdeki 6 ay içinde dahada netleşecek diye düşünüyorum bazı konular Win10 toplu güncellemesi felan...muadili ile arasında 65 tl fark var (msı 970-msı R9 390 vatan fiyatları referans 1.386 tl üzerine bir miktar 103 tl ile R9 390x daha makul)
    karar son kullanıcıya kalmış birşey hangisine ısınıyorsa alınır Not:yazılım sorunları iki firma için devam ediyor çözüm konusunda nvida önde tabi....birde kullanıcının cebinden az para ile yüksek performans orantısını dengeliyebilen satıcı bir adım öndedir oda AMD dir..iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 7 Mart 2016; 21:06:00 >

• Butun konusmalara kulak astım dostum ordan yana bi sikinti yok sadace yorum atmadim. Evet 3.5 G sorunu var bende 390 taraftarıyım. Bol bolda gb'si var sikinti olmaz. Bakalım nolcak :(
    Malasef para 1 lira bile oynamiyor . 103 lira degil 1 lira fazla veremem. Isterim vermeyi ama para yok. Yorum icin saol bilgili oldu.

• klement kullanıcısına yanıt
    Şu bölümde tutarlı *kullanıcı çok göremediğim için bu bölümü bıraktım ben.

Altına imzamı atarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 7 Mart 2016; 19:14:20 >
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Şöyle ezbere konuştuğunu gördükçe ağzına kürekle vurasım geliyor.

Ayrıca konuyu açan arkadaşın kafası belli ki çok güzel, msj atmak yerine kişi adıyla başlık açıyor.

Cidden sağlıklı insan yok burada.
  • düzelir hocam düzeliiir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 7 Mart 2016; 19:10:40 >
  • Belli oluoki tek saglikli sensin ozmn bi sistem tavsiyesi goster.

• Yeniyim yeni msjlarımı gosreydin anlardin nerden biliyim msj atilior.

• Yine mi çöp oldu AMD, vay canına 1400'e 390x bulunabilir, tercih sizin.

• Bulduysan lin atarmisin?

• EmirAkbal E kullanıcısına yanıt
    Murat sana adam akıllı bir öneri sunmuş, bütçe düşürmüşsün. Böyle bir şey olabilir eyvallah "ama" farklı yerlerden alıp daha uyguna getirebileceğini ben mi söyleyim? Amazondan al, farklı bir yerden al ama uyguna al ve burayı boşlama.

O kadar insanın emeğine yazık.
  • Tmm buldu. Zaten ben sandım Asus felan dicek o yuzden link atarmisin dedim. Pardon.

• hiç şimdi alma amd polarisi bekle rahat et. gtx970 alma onun yerine r9 390 al.
  • Neden R9 390 onuda soylersen iyi olur.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Ben yine açıklamaya çalışayım. GTX 770 kıyaslama için kötü bir örnekti. Sizin "rakibinin esamesi bile okunmuyor" sözünüz ise fanatizmdir. Çıkış tarihlerini neden kıyaslıyorum, çok basit, hangi kartın hükmünün daha uzun sürdüğünü anlayabilmek için. Ancak GTX 770 in karşısında bunu kıyaslayabileceğimiz, f/p açısından bu daha iyidir diyebileceğimiz bir karşılık yok. 7970 kıyaslaması AMD ye, 280X kıyaslaması da Nvidia ya haksızlık olur. Yarı iletken teknolojisinin çok hızlı geliştiği dönemlerde, kartların çıkış tarihlerini dikkate almak elbette önemli. Bence 280X ile 770 arasında performans açısından kıyaslamaya değer bir fark yok, ama net konuşursam 280X bence daha iyidir. Bahsettiğiniz Nvidia oyunlarda bile 770, en fazla 2-3 fps fark sağlayabilir. Bunun için de aradaki fiyat farkını ödemek istemem şahsen. Siz marka satın alabilirsiniz, ama pek çok insan ödediği para ile alacağı performansa bakar. Sizin yaptığınız iki markayı veya iki modeli kıyaslamak değil, sizin söylemleriniz fanatizm bence, herkes sizin bakış açınızdan bakmak ve öyle düşünmek zorunda değil.

• 4-5 yıl kullanacaksanız 970 değilde 390x tercih etmenizi öneririm. Sapphire modeli 1400 TL'ye bulunabiliyor ve 970'den çok daha performanslı. Ancak Nvidia'nında kendine göre avantajları var tabii ki (güç tüketimi ısınma vs vs) buna göre tercih yapmanızı öneririm.
  • EmirAkbal E kullanıcısına yanıt
    bular hep sayılar bence 60 fbs üzerinde akıçı oyun oynaya biliyorsan ultrada o sana yeter bazıları 500 400 fbs alıyom diyolar onlar hep hikaye ..
    ve frozen v kulanıyor 970 bide baya sesiz çalışır ... AMD GÜZEN OLMAZ 1!1'123!4%'^4%'7
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.