Bildirim
MühendisMurat Yardımına İhitayacım Var
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Glade Mini Jel Floral Buket 70 g : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07G5WFDRD
4 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Konunuza MühendisMurat'ın gelmesini istiyorsanız "Haberdar Et" seçeneğini kullanabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: EmirAkbal
Merhaba Arkadaşlar 3200 Tl sistem toplamaya karar verdim. Sadace kasa monitör dahil olmayacak R9 390 tabanlı sistem olsun ve Sinerji tercihimdir.Oyun için ve video için olucak. Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Hallederim ama 970 öneriyorum Nvidia kalitesi ile uzun ömürlü sistemin olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
R9 390 Vs GTX 970 diye bir video vardı. Izledim R9 390 5 fps daha öndeydi. Ama sen daha iyi bilirsin GTX 970 olsun o zaman.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MühendisMurat
quote:
Merhaba Arkadaşlar 3200 Tl sistem toplamaya karar verdim. Sadace kasa monitör dahil olmayacak R9 390 tabanlı sistem olsun ve Sinerji tercihimdir.Oyun için ve video için olucak. Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Hallederim ama 970 öneriyorum Nvidia kalitesi ile uzun ömürlü sistemin olur.
390 daha yenı, daha mantıklı. Bence 2 saglam oyun cıksın testlere bak al derım.
Suan far cry prımal de amd ekran kartları onde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen katılıyorum.
quote:
R9 390 Vs GTX 970 diye bir video vardı. Izledim R9 390 5 fps daha öndeydi. Ama sen daha iyi bilirsin GTX 970 olsun o zaman.
Rahat ol kardeşim dünyanın en iyi f/p si şuan 970.
Aradaki 5 fpsyi extra özellikleriyle hayli hayli kapatır, Nvidia alınca keşke demezsin ama Amd alınca deme olasılığın kat kat yüksek.
Hele sakın cigolaytlara kanayım deme yıllar geçtikçe amd nin yaşadığı değer ve performans düşüklüğünü hayal dahi edemezsin zamanında aldığım Gtx 770 ile Gta5 full ultra witcher3 bazı gereksiz ayarlar hariç hala ultra oynuyorum zamanında onun Amd rakibinin şuan esamesi okunmuyor:))) tecrübe lazım bu işlerde herşey kağıt üstünde olsaydı amd ile şuan uzaya çıkmamız lazımdı ama millet dalga geçiyor ne hikmetse. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Mart 2016; 20:05:09 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler. GTX 97P Tercihim.
:) Zaten hiç yenileme yapmıcam pcye suan ne aldiysam odur 4 yil boyunca beni goturmesi lazim.
Hiç tavsiye yokmu ya bi sistem toplayın bana :D
Dx 12 ile gelecek oyunlarda birşey değişmez mi diyorsunuz hocam? -
GTX 770 in esamesi bile okunmayan AMD rakibini merak ettim, bizi aydınlatır mısınız hocam? -
3200 tl'yi bırak,5000tl'lik sistemde seni 4 yıl götürmez,hele hele tercihini mevcut mimari nvidia veya amd açısından kullanırsan...
açıkçası şu an çok acil ihtiyacı olmayan insanların yeni mimari kartları beklemesi taraftarıyım ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-775CF0D93 -- 6 Mart 2016; 22:10:02 > -
O kadar da değil yani :)
4 yıl foturur suphen olmasın. Suan kullandigim bilgisayar 5 yillik tikir tikir calisio ayeica ben oyun oynama acisindan demiyorum. Ekran kartı vb. Eskidi diye bilgisayar alıyorum.
Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır
veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Günümüz oyunları en yüksek ayarda donmadan oynarsın masaüstü işlemlerinide donmadan yaparsın.
Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.
Eskiler ya -
Sistem gözükmüyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: ENCHANTER
GTX 770 in esamesi bile okunmayan AMD rakibini merak ettim, bizi aydınlatır mısınız hocam?
Aslında bir tane de yok iki tane var birincisi 7970 takozu, ikincisi çok büyük umutlar bağlanan 280 veya 280X, adını duymadım bir yıldır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gökhan G.
Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır
veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Günümüz oyunları en yüksek ayarda donmadan oynarsın masaüstü işlemlerinide donmadan yaparsın.
Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.
Eskiler ya
Aynen doğru demişim hala öyleyim, o yüzden bu kadar arkadaşlık yollanıyor bana o yüzden referanslarım ortada o yüzden 3 4 yıl önce sistem topladıklarım hala 3. 4. bilgisayarını istemeye geliyor o yüzden günde en az 30+ bildirim alıyorum vs. neyse saydırmayın daha görünen köy kılavuz da istemiyor.
MSI
H110M Gaming D4 2133Mhz mATX 1151
260 TL
Intel
Skylake Core i5 6500 3.20 GHz 6 MB LGA 1151p
714 TL
Kingston
Hyperx Fury 8GB 2133Mhz D4 HX421C14FB/8
141 TL
WD
1 TB Blue 7200 64MB Sata3 WD10EZEX
177 TL
Zalman
R1 Mid Tower Kasa Siyah / PSU YOK
182 TL
Zalman
ZM600-LX 600W 120mm Fanlı Güç Kaynağı
204 TL
MSI
GTX970 Gaming 4GB GDDR5 256Bit
1410 TL
Toplam : 3089 TL
En iyi f/p
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 6 Mart 2016; 23:25:05 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: B4ris
3200 tl'yi bırak,5000tl'lik sistemde seni 4 yıl götürmez,hele hele tercihini mevcut mimari nvidia veya amd açısından kullanırsan...
açıkçası şu an çok acil ihtiyacı olmayan insanların yeni mimari kartları beklemesi taraftarıyım ben.
En mantıklısı...! Kesınlıkle...! Polarıs ve pascal beklenmelı.
Islemcı ve dıger donanımları beklemeye gerek yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- izoly"den bilgisayar alınır mı
- oyun için amd mi intel mi
- mini itx kasa
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- dled nedir
- rx 8000
- mediatek dimensity 9300+
- rtx 5090 fiyat
- ryzen 5 9600
- rtx 4000 serisi ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X