Şimdi Ara

Muhteşem Yüzyıl (2010) (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.963
Cevap
16
Favori
157.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada finalin sinema filmi olacağı haberlerde çıkmıştı, doğrumu ki? Meryem Uzerli oynayacak diyorlar ne alaka anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyazıdın ordusunu çok kalabalık yapmışlar.

Zaten şehzadelerin kendi sancaktaki askerleri bir de sağdan soldan topladıkları adamları var. Şehzadelerin böyle büyük bir düzenli ordusu yok.

Kanuni Sultan Suleyman'in tarafını seçmesiyle ve Sokullu Mehmet Paşayı Şehzade Selim'e yardım amacıyla göndermesiyle sonuç kesin olarak belli olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İl teber -- 22 Mayıs 2014; 2:18:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

Beyazıdın ordusunu çok kalabalık yapmışlar.

Zaten şehzadelerin kendi sancaktaki askerleri bir de sağdan soldan topladıkları adamları var. Şehzadelerin böyle büyük bir düzenli ordusu yok.

Kanuni Sultan Suleyman'in tarafını seçmesiyle ve Sokullu Mehmet Paşayı Şehzade Selim'e yardım amacıyla göndermesiyle sonuç kesin olarak belli olmuştur.

Dizide Beyazıd'a Anadolu ve Adana beylerbeyleri de katılıyor orduları ile birde Beyazıd'ın oğlunun sancaktaki askerleri geldi. Bu yüzden sayı böyle.
  • Saçmalığa bak beyazıd selimin yanına kadar gelmiş tarihde selimin düzenli ordusuna karşı bırak selimin otagına gitmeyi ovada dayanamamış ok ile vurulma komedi ek olarak irana kaçıçak orada boğdurulcak herkes kanuni beyazıd'ı teslim almak için elçi yollamışdır diye bilir oysaki elçiler yerine cellat yolladı sanır buraya kadar doğru ama elçi diye yollanan cellatların çoğu selimin adamıdır bunuda kanuni istemiştir yani binevi beyazıd'ı selimin yolladıgı cellatlar boğmuştur SON 3 yazısını görünce üzüldüm bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gandalf81 -- 22 Mayıs 2014; 11:50:18 >
  • arkadaşlar bu kanuni neden bu savaşa karışıyor yani bıraksın ogulları savaşsın kazanan tahta geçecek varis olsun
  • Bence Bayezid'i okla yaralayan Selim'in oğlu Murat çıkacak,savaş alanına giderken de yanında oku vardı babasına yalakalık olsun diye zaten fragmana da bakınca anlaşılıyor Bayezid yaklaşınca onun kılıcı kınında elinde yayı var gibi bakalım neler olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shikari -- 25 Mayıs 2014; 15:09:04 >
  • Son bölüm 139 mu 140 mı olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackWalkeR

arkadaşlar bu kanuni neden bu savaşa karışıyor yani bıraksın ogulları savaşsın kazanan tahta geçecek varis olsun

Bayezit gibi hırslı bir Şehzade o savasi tek başına kazanırsa o gazla istanbula kadar gelip yenicerilerin destegini alıp süleymani devirebilirdi. Yeniceriler sever genc ve hırslı padisahlari.
    Suleyman gibi birisi kim kazanirsa kazansin diyemez. Herseyi kontrol altinda tutmak zorunda. Bir tanesini desteklemeliydi bu da kendisine her zaman bagli kalan selim oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep telefonunu Süleyman icat etmiş diyorlar

Muhteşem Yüzyıl (2010)
     Muhteşem Yüzyıl (2010)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEETHOVEN -- 25 Mayıs 2014; 16:37:50 >
  • Normalde Muhteşem yüzyılı izlemem ama Sarp akkaya girdiğinden beri dizinin kalitesi arttı sanki ben ailem izliyor bakıyorum da baya iyi çekmişler sahneleri
  • Bildin

• sülümanın da nikris hastalığı hep oğullarına ihanet edince baş gösteriyor :D
  • Ulan paşa ağlattın beni''bu gözler bir masun şehzadenin katlini gördü ikincisini görmeyecek'' Mustafa
  • Dizi direk finalle mi bitecek yoksa sinema filmiyle mi.
  • şehzade neysede 4-5 yaşındaki çocuklarını niye boğduruyorlar

karısı ve diğer oğlu da ölüme terkediliyormuş
  • tövbe et ey oğul atışması efsane
  • Gerçek Şah 1.Tahmasb'ın tasvirine göre dizide ki seçim 300 deki Xerxes faciası olmuş gibime geldi.

• atmaca adamsın ya lan
    Edit:oha rüstem paşa.
    adam silah buldu ya lan
    Ruhun şaad olsun atmaca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emir -- 28 Mayıs 2014; 23:07:11 >
  • Son haftalardaki en güzel bölüm bu oldu herhalde. Ayrıca en azından şehzade Mustafa'nın intikamının bir kısmı alınmış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 28 Mayıs 2014; 23:07:35 >
  • Sırf intikam sahnesi için izledim. Atmaca
  • 
Sayfa: önceki 236237238239240
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.