Şimdi Ara

Muhteşem Yüzyıl (2010) (239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.963
Cevap
16
Favori
157.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • atmaca'nın 2 adamı iterek devre dışı bırakması çok güzeldi. Haki kullandı resmen.

rüstem'in sicimle boğulurken, sicimin gevşek olmasına hayran kaldım, iyi ki biraz sıkmayı akıl etmemişler, efsane bu dizi, gelmiş geçmiş en iyisi.
  • Sonunda öldü rüstem iyi oldu.Bayazıda yazık olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayezid de gidici.
    Haftaya kalır herhalde ölüm sahnesi

• Rüstem öldü ama adamı ölmedi malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

atmaca'nın 2 adamı iterek devre dışı bırakması çok güzeldi. Haki kullandı resmen.

rüstem'in sicimle boğulurken, sicimin gevşek olmasına hayran kaldım, iyi ki biraz sıkmayı akıl etmemişler, efsane bu dizi, gelmiş geçmiş en iyisi.

Assassin's Creed'teki gibi bostancılar tek tek geldi. Sicim sahnesi benim de gözümden kaçmadı bastım kahkahayı. Ama iblis ölmedi o kadar bıçak darbesine rağmen yanarım ona yanarım.
  • hain rüstemin ölümü güzeldi ama zal daha çok yükselecekti devlette zaten hemen öldüremezlerdi onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

atmaca'nın 2 adamı iterek devre dışı bırakması çok güzeldi. Haki kullandı resmen.

Assassin's Creed'teki gibi bostancılar tek tek geldi. Sicim sahnesi benim de gözümden kaçmadı bastım kahkahayı. Ama iblis ölmedi o kadar bıçak darbesine rağmen yanarım ona yanarım.

Boğazında iz kalmasın diye sıkmadılar yoksa hastalıktan öldüğünü nasıl söyleyecekler boğazında sicim izi varken?

• Pargalı İbrahim öldükten sonra izlememiştim doğru düzgün diziyi belki 2 yada 3 bölüm izlemişimdir.

Bu aralar Atmaca için izliyordum oda gitti..Neyse 2 bölüm kaldı bakalım sonra ne olacak zaten ölecek herkes öldü ne yapacaklar sonda merak ediyorum.Zaten finalide sinema olarak yapılacakmış.Son 2 bölüme ne koyacaklar ki bir şey kalmadı daha ortada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Boğazında iz kalmasın diye sıkmadılar yoksa hastalıktan öldüğünü nasıl söyleyecekler boğazında sicim izi varken?

Mantıklı aslında. O yüzden çok asılmamış olabilir ipe Atmaca.
  • Dolu dolu bir bölümdü. sonuda heyecanlı bitti.
  • dizinin filmi olmayacak son bölümde sülüman ölecek selim o meşhur kavuğu başına takacak o meşhur divanı humayunda ki koltuguna oturacak ve butun vezırler pasalar onunde eğılecek ve muhtesem yuzyıl son perdeyi selimin yüzünde küçük ama şeytani bir tebessüm ile kapatacak..

dediydi dersiniz bunu alıntılayarak
  • Çok güzel bir bölümdü.
    Bölümün başında ki savaş sahnesi güzeldi.Paşaların saf değiştirmesi ile iki ordu arasındaki fark yaklaşık 20 bin kişi kadar olmuştu.Buna rağmen Bayezid'in,Selim'in otağına yaklaştığı sahnede,olacakları bilmemize rağmen gaza geldim.
    Erzurum beylerbeyi Ayas Paşa'nın Bayezid hakkındaki görüşleri de sağlamdı.Ölmesine üzüldüm.
    Şah Tahmasp'ı görünce 'oo süper' dedim.Şahsen ben çok beğendim rolü oynayan kişiyi.Bölümden önce düşünüyordum acaba nasıl biri Tahmasp'ı canlandırır diye ama dizideki oyuncu cuk oturmuş diyebilirim.Sarı renk asker üniformaları,dekorlar vs izlerken o dönemi yaşıyorum resmen.

-Atmaca ile Şehzade Mustafa'nın birbirlerine sarıldığı flashback'i hatırlayınca insan üzülüyor ..
  • Yazık olacak Bayezid'e. Yalnız son bölümlerde Selim'i çok kötü göstermeye başladılar. Gerçi iktidar savaşı böyledir doğal ama en azından savaş meydanında oklanan Bayezid'e saldırtmasını beklemezdim. Sonuçta Mahidevran'ı maaşa bağlatıp çocuklarına Mustafa ve Cihangir isimlerini vermiş. Bayezid'e biraz daha üzülelim diye böyle yapıyor olabilirler. Rahat yaşamı seven adam son 2 bölümdür öldürmeye Süleyman'dan daha meraklı kesildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Yazık olacak Bayezid'e. Yalnız son bölümlerde Selim'i çok kötü göstermeye başladılar. Gerçi iktidar savaşı böyledir doğal ama en azından savaş meydanında oklanan Bayezid'e saldırtmasını beklemezdim. Sonuçta Mahidevran'ı maaşa bağlatıp çocuklarına Mustafa ve Cihangir isimlerini vermiş. Bayezid'e biraz daha üzülelim diye böyle yapıyor olabilirler. Rahat yaşamı seven adam son 2 bölümdür öldürmeye Süleyman'dan daha meraklı kesildi.

Aynen. acıtasyon yapmak ve süleymanı kötü göstermemek için selimi kötü gösteriyorlar.
  • Murat Bardakçı'ya göre Beyazıd ve adamları Tahmasp'ı öldürüp darbe yapmayı düşünmüşler ama Tahmasp önceden anlayınca Beyazıd'ı hapse atmış ve daha sonrasında parayla satmış. Doğru mu bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Bundy

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Yazık olacak Bayezid'e. Yalnız son bölümlerde Selim'i çok kötü göstermeye başladılar. Gerçi iktidar savaşı böyledir doğal ama en azından savaş meydanında oklanan Bayezid'e saldırtmasını beklemezdim. Sonuçta Mahidevran'ı maaşa bağlatıp çocuklarına Mustafa ve Cihangir isimlerini vermiş. Bayezid'e biraz daha üzülelim diye böyle yapıyor olabilirler. Rahat yaşamı seven adam son 2 bölümdür öldürmeye Süleyman'dan daha meraklı kesildi.

Aynen. acıtasyon yapmak ve süleymanı kötü göstermemek için selimi kötü gösteriyorlar.

Aslında Selim biraz rahat yaşamış adam Mustafa abim tahta geçer halk asker devlet erkanı hatta babam bile onu seviyor gözdesi tadında bakmış olaya. Hadi Mustafa olmasın Şehzade Mehmet var Hürrem'in biricik oğlu. erken yaşta ölmeseydi ya Mustafa'yla kapışırdı yada tahta anasının desteğiyle çok rahat geçerdi. E bunların dışında her zaman hırslı tahtı isteyen kendisinden başarılı olan Bayezıt vardı. Adam her türlü taht bana kalmaz demiş rahat rahat yaşamış, içmiş şarabı sevmiş arap kızını. Genede kaderin kötü cilvesi olarak tahta o geçti, akıllıca davranıp devleti Sokullu'ya bari bıraktı, gene şaraba devam etti.
  • Selıme yardım gelmese yenılıcektı havası olmamıs tek basına kanunın gonderdıgı ordu bıle yetmısdır sırf ızlıyıcı sevınsın dıye rustemı bogdular onuda yapamadılar zal mahmut olemez daha selımın kızı ıle evlencek haftaya beyazıd gg

• Alevilerin Osmanlıdaki gücünü gösteren bir yapım olmuş.
  • Beyler boşna üzülmeyin beyazıd ölmüyo :)
     Muhteşem Yüzyıl (2010)

• lighthearted L kullanıcısına yanıt
    Hahaha iyi güldüm.sen güçünden bahsediyosun

• 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.