Şimdi Ara

Müjde ! AÖF - İngilizce 3 ve 4 dersleri kaldırıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2014-2015 dönemi itibariyle İngilizce 3 ve İngilizce 4 dersleri kaldırılarak yerine ise sözel dersler getirilmiştir. Bu iki dersten muzdarip olanlar umarım bu sene başarıya ulaşacaklardır. Hepinize hayırlı olsun. Yeni dersleri aşağıda görebilirsiniz.

Müjde ! AÖF - İngilizce 3 ve 4 dersleri kaldırıldı.

İngilizce 3 ------>Yerine Gelen ----> GİRİŞİMCİLİK VE İŞ KURMA

İngilizce 4 ------>Yerine Gelen ----> ETKİLİ İLETİŞİM TEKNİKLERİ

Güncel Ders Listesi için :http://aof-ogrenci.blogspot.com.tr/2014/09/aof-ingilizce-3-ve-4-dersleri-kalkti.html

• Ben de az önce kayıt yenileme yaparken fark ettim. Süper bir haber bu
  • Lanet olsun ya, türk milleti yapamıyo diye kaldırdılar. Beleşten geçmelik dersti lanet olsun arkadaş ya, en çok istediğim ders kalktı yazıklar olsun. İsteyen seçebilseydi keşke ingilizceyi yine of sinirliyim
  • ne güzel AA alıp ortalamayı yükseltiyoduk da dd dc leri kurtarıyoduk onun sayesinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1OO1

Lanet olsun ya, türk milleti yapamıyo diye kaldırdılar. Beleşten geçmelik dersti lanet olsun arkadaş ya, en çok istediğim ders kalktı yazıklar olsun. İsteyen seçebilseydi keşke ingilizceyi yine of sinirliyim

haklısın aslındda madem kaldırıyosun ne diye komple kaldırıyorsun insanlara seçim hakkı ver
    ayrıca...benim tek dersim var bu sene girişimcilik vermişler ingilizce yerine ..lakin 185 lira para istiyor aöf denen şirket kayıt yenileme için benden tek ders için 185 lira

resmen aöf soyuyor arkadaş diğer ünilerde ders sayısına göre ücret alınıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bayteorix

quote:

Lanet olsun ya, türk milleti yapamıyo diye kaldırdılar. Beleşten geçmelik dersti lanet olsun arkadaş ya, en çok istediğim ders kalktı yazıklar olsun. İsteyen seçebilseydi keşke ingilizceyi yine of sinirliyim

haklısın aslındda madem kaldırıyosun ne diye komple kaldırıyorsun insanlara seçim hakkı ver
    ayrıca...benim tek dersim var bu sene girişimcilik vermişler ingilizce yerine ..lakin 185 lira para istiyor aöf denen şirket kayıt yenileme için benden tek ders için 185 lira

aynı durumdayım,bütünleme yapmamakta ısrarcı olmalarının nedenide bu zaten.para gelsinde öğrencilerin durumları bizi ilgilendirmez havasındalar

• quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

quote:

Orijinalden alıntı: bayteorix

quote:

aynı durumdayım,bütünleme yapmamakta ısrarcı olmalarının nedenide bu zaten.para gelsinde öğrencilerin durumları bizi ilgilendirmez havasındalar

valla hocam acayip zoruma gidiyor enayi yerine konulmak...hayır diğer üniversitelerde ders sayısına göre ücret alınıyor bu aöf denen ticarethane de neden böyle..bimere yazacam,omdusmana da yazacam hatta hiçbir şey olmasa da yazacam bu ülkede resmen soyuyorlar insanı...başta devlet soyuyor,bıktım yaa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Üniversite olarak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kesinlikle katılıyorum. Daha 2. sınıftayım ama 3-4e gelince ingilizceden full/fule yakın çekip ortalamayı yükseltirim diyordum olana bak. Seçmeli yapın bari neyin kafasıdır bu yahu. Kimse kusura bakmasın ama şu kadarcık ingilizce yapılmayıp, kaldırılıp uyduruk dersler getirilmesi aşırı derecede saçma.

Edit: 3. sınıftaki ingilizce 1 dersini alsam mı acaba bilemedim. Seneye kaldırırlarsa çok pis söverim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GGQQWP -- 15 Eylül 2014; 11:16:54 >

• böyle bir saçmalık yok insanlara seçme hakkı ver
  • quote:

KAtılıyorum şimdi gelen dersler ne hiç bir fikrimiz yok. Vay arkadaş ya mail falan mı atsak ne yapsak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.