Şimdi Ara

müjde core 2 duo toshibalar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
350
Cevap
0
Favori
14.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bizim notebook lar 5.1 i desteklemio muuuuuuuuuuuuuu
  • Snakeeyes kutudan çıkan lcd tv nası bişey. Kaliteli gibi duruyo mu. Ben bi tane mutfağa böyle bişey koymayı düşünüyodum. Eğer güzel bişeyse bi taşla iki kuş vurmuş olcam . Bilgilendirirsen sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: Snakeeyes

alet bugün geldi :) gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim ben :) kocaman bir kutu ile geldi o kadar büyükki içine ben bile sıgarım :) banada telefonda 1 hafta sonra lcd tv gönderilecek diolardı ama lcd tv de paketle birlikte geldi.. bu arada ben izmirden aldım istanbuldan almak gibi bir1 zorunlulukta yok bunu belirteyim.. içinden parmak izi okuyucusu için cd çıkıyor.. ilginç oalrak birde 1 paket bayanlara özel form çay çıktı :) ne alakaysa :P ve birde toshiba çanta..başka bişei yok fare fln çıkmıor yane :P hiç birşey olmasada sırf bu alet için almaya deger bence..

• wildocean bikaç şey sorucam bu mesajınla ilgili,

-öncelikle 512 ram ilavesi 75$+kdv demişsin, bu fiyatı neye göre söyledin,yani servis mi söyledi bu fiyatı(teknosa ya sordum,bizimle ilgisi yok diyolar)

-bi de bu öss setinden vazgeçebiliyosunuz demişsin,bunun yerine ne veriyolar ki?Yani bu set 350 ytl değerindeymiş,bunun yerine gidip de bi optik mouse vermesinler bize,hangi değerde bi hediye veriyolar biraz daha açıklarsan sevinirim.

quote:

Orjinalden alıntı: wildocean

cevaplar
    -evet cache 4 mb t7200 işlemci özelliği bu
    -üstündeki ram 512 mb 1 parça 533 mghz ama sistem fsb 667 olduğundan 667 lik ram i destskliyor.(2 slot var)
    -512 ram ilave fiyatı 75$+kdv
    -Pili tak uzun müddet şarjda bırak ilk kullanımda zaten çok ısınırsa kendi şarjı kesiyor
    -Ekran kartı go 7600 256 paylaşımsız ve 128 bit
    -worl carda 12 taksit
    -model teknosada kapalı ve hiç biyerde satılmayacak
    -yanınada oss seti var yok lazım diil diyorsan pazarlık et başka bi şey al (esniyorlar)
    -internet yada telefonla siparişe 8 inch lcd tv beleş (istanbul için)
    -interenet teslimatı 3 gün deselerde 1 haftayı buluyor(istanbul için)

bir ust modeli cikacak
    oda a100-912 farkı işlemci t7400 ram 1024 okadar diğer hepsi aynı ama fiyat farkı çok o yüzden değmez.
    ALETİ DÜŞÜNMEDEN ALIN RAM İLAVESİ İLE SUAN EN AZ 1900 DOLARLIK MAKINAYA EŞ

• schumaer e
    -evet ram fiyatını toshibaya sordum.işçilik yok zaten işçiliğinde bir şey yok altta tek vidalı kapağı söküp
    ekliyorsun.
    -e valla dediğin gibi oldu bi kablosuz optik mouse bide web cam aldım,bide philips dect telefunun yarı parasını ödedim (100ytl idi)
    -aslında internetten güzel lcd alıyorsun ama ben prensip olarak internetten alışveriş yapmıyorum.
    guerillaunit e

yaw bu makinanın harici ses çıkışı kulaklıktan oluyor galiba onu bende çözemedim ama 5.1 analog bi çıkış yok
    makinada

streodan --5.1 çeviriciler var ama gerçek 5.1 vermez sanırım.

optik bir çıkış olsaydı decoderla bağlayabilirdin ama oda yok (bide dts decodarlar pahalı 200-300 ytl civarı creative)

öğrenince benide haberdar edersen sevinirim.
  • cevap icin saol wildocean, ben int.den alıcam bilgisayarı,kart sorunumu çözmek üzereyim.İnş. bişeyler alabilirim öss seti yerine.
    Ram olarak 1 tane 1 gb almayı düşünüyorum ben 667 mhz. Senin sorduğun 533 mhz sanırım.

bu arada sana da hayırlı olsun bilgisayar.Artık bilgisayarları zorlamanızı ve sonuçları yazmanızı bekliyoruz.Mümkünse biraz vaktinizi ayırıp,şu tip bi inceleme yaparsanız sevinirim

http://forum.donanimhaber.com/m_10172746/tm.htm
  • scmauher ,toshiba remlerde kampanya yaptık dedi. kington takıyorlarmış zaten 1 gb 667 yi 135$+kdv ye takıyorlar .piyasası kaça bilmiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirmert

Snakeeyes kutudan çıkan lcd tv nası bişey. Kaliteli gibi duruyo mu. Ben bi tane mutfağa böyle bişey koymayı düşünüyodum. Eğer güzel bişeyse bi taşla iki kuş vurmuş olcam . Bilgilendirirsen sevinirim.

walla bence yeterince ii :) iş görejek bişi :P 8 ' ama küçük 84 ekrandan sora ona bakınca dumur oluosun :P ama arabada,işte,mutfakta kullanmak için ideal.. sanırım ikinci kuşu vurmuş olursun

schumi bu arada :P internetten verecekleri öss seti için nasıl pasarlık yapacagını merak ediorum :P deiştirebilirsen bende geri yoliim banada yollasınlar ben tek kablosus fareyede rasıyım :P bu öss setini napajam ben ya

• vallaa şimdilik bi mail attım ama,aramalarını bekliyorum!Dedim ki bu set 350 ytl değerindeymiş galiba,ben o civarda başka bi hediye istiyom,inş.kabul ederler
  • bende mail atiim :P fiat kırayım ben yarısına razıyım die 1 hafta içinde iade şansımıs far degilmi :P öle bişi yapsan ne güsel olur :P bende aynen iade ederim sra bidaha alırım :P sen bir hallette..walla ne güsel olur :P
  • ya bikaç gün dur da ben halledeyim,sonra sen de söylersin,şimdi adamların gözü korkmasın!

bu arada incelemeleri merakla bekliyoruz
  • bendemerak ediorum nasıl yapacağımı o incelemeleri senin ferdiin linkteki adam uçmuş en ince ayrıntısına kadar :P öle bi inceleme benden çıkmas schumi söliim :) ama sen biliosan bu işleri :) msnimi feriim anlat bana ben yaparım senin için :) o programlar çok büyük fln die okumuştum bi yerde 200 mb vs cifarı.. bende cd si flnda yok :)
  • hee durum kötü o zaman,siz de bol bol oyun oynayıp zorlayın o zaman en azından incelemelerinizi yazarsınız.Ben de aldığımda fırsat bulabilirsem incelemeleri yaparım.
  • walla ben broken sword ve pes oynadım hiç bikasma fln yapmadı :) oyun açısından sorun olcaını sanmıorumbenim açımdan :) ama öle nfs de fln nasıl olur denemek lasım :) schumi al sen bu aleti pişman olmassın :P ısınmaylada uzaktan yakından alakası yok :)
  • ya allah için bi kişi bişey yazsın 5.1 kullanan yokmu hiç aranızda bizim notebooklar destekliomu desteklemiomu???
  • ya abi toshiba nın servislerine fln çok berbat diolar forumlarda.sorun fln çıkarsa uğraşmayalım bi de :((
  • ewt arkadaşlar bende bu akşamdan itibaren bilgisayarıma kavuşmuş oluyorum.inşallah güzel bir şekilde sorun olmadan kullanırım.bende istediğiniz sorulara cvp vermeye hazırım arkadaşlar.ilk görünüm gerçekten güzel
  • arkadaşlar hemen bişiy soruyum.şimdi benim altta yazan bilgimle bişiy indirince 100-90 kb civarı ile inio ama bunla indirince(msn live indiriorum)24-30 kb arası inio acaba neden???bide kabloylan bağlanıorum.modem diğer bilge ethernetten bağlı.bunada direk kabloyu çektim.modem 4 girişli çünkü.bi yardımcı olursanız sevinirim!!!
  • hayırlı olsun uffuk..

abi bu arada şansıma ben ya yarın aleti gönderiroum geri.. 1 tane ölü pixel far.. aradım 1 sorun olmaz dediler 1 hafta içinde istedinis şekilde iadesini yapabilirsinis dediler.. yarın geri gönderijem alan arkadaşlara tafisem iice baksınalr ekrana.. ya çok güsel alet ben naı ayrı kalıjam şimdi yine kalcas bisim külüstüre

guerilla bu arada senin bu sorunun gibi forumd abirisini okumuştum usb ses kartı takılıomuş galiba bu 5+1 ler için o şekilde oluomuş..

• WildOcean sen bilgisayarı hangi teknosa subesinden aldın?Teknosa ile su OSS seti yerine baska bir hediye alma konusunu konustugumda boyle birseyin olamayacagını,oSS setini hediye edenin toshiba oldugunu ve diger teknosalarında boyle birsey yapamayacagını soylediler.Adam bir adım geri gitmedi ya,bu konuda tavsiyesi olan var mı?Sansı iyice zorlamak lazım mı?

Buarade snakeeyes bilgisayarında olu piksel oldugunu soyledi.(Gecmis olsun buarada,ınsallah erkenden kavusursun makinana).Olu piksel oldugunu nasıl anlıyorsunuz?Test etmek icin teknik servise mi goturmek gerekiyor?

Bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.Simdiden tesekkurler...
  • abi ekrana dikakli bakınca böle minnacıcık bi nokta oluo siyah :P bide forumda bi program far ekranı tek renk yapıo kıpkırmızı yada yemyeşil ordan rahatlıkla görebiliosun ölü pixel farsa siyah oluo.. ben yinede herkese net üzerinden alabiliosa netten almasını tafsie ediorum. çünkü iade konusnda bir zorluk çıkartmıolar.. kurulum yapmış olmamnız gerekio normalde iade için,ama net üzerinden olduğu için kurulum yapsanızda sorund eil dediler..isteresniz para iadesi de yapabilriz dediler.. teknosadan çok korkuyordum açıkçası.. ama gördüğüm kadarıyla sadece magazalarda bu zorluklar yaşanıor.. magazadan alsam kimbilir ne zorluklar çıkarırlardı.. şu anda hala dizüstümleyim teoman :) ama yarın ayrılacagım heralde :( be uarada öss hediyesindekipaketin üzerine baktım ewt tshiba hediyesidir para ile satılmaz yazıo..
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.