Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

müjde core 2 duo toshibalar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
14.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cyprinus

ya arkadaşlar neyi tarışıyprsunuz.toshibayi bile kötüleyeceksiniz neredeyse.ben bir notbook beğeniyorum, forumdaki yorumlara bakayım diyorum ve okuyunca makineden vazgeçiyorum.en son bunu beğendim, artık buna da bişey diyemezler düşüncesindeyken gene saydırmış bazı arkadaşlar.lutfen ya, hiç kimse mükemmel bişey yapamaz. dün teknosada aleti inceledim.bonus a kampanya olsa orda laıp götürecektim.malesef yok.diğer mağazalardan almak istemiyorum çünkü hepsi ingilizce.

kötülediğim ettiğim yokki. canavar alet. eksiği gediği ne varsa herkes bilsin diye herkes yazıyo burda. amaç malı yada malcıyı kötülemek değil yani paylaşmak.

Bide bişey daha var istemiyosun çünkü hepsi ingilizce ama kastettiğin klavye ise... klayve türkçe ama işletim sistemini konuşuyosak doğru söylüyosun vatan da home edition ingilizce veriyorlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: schumacher__

şu teknopuan olayından haberim yok benim ya,kesin bilgisi olan biri söyleyebilir mi bu bilgisayarı aldığımızda kazandığımız puanlar kaç ytl ye denk geliyo,ona göre vatan bilgisayarla bi karşılaştırma yapıcam?

1 Temmuz - 31 Aralık tarihleri arasında yaptığınız her alışverişte chip-para'nın yanı sıra TeknoPuan da kazanacaksınız.Bu TeknoPuan'larla sizin için seçmiş olduğumuz ürünleri 1.500 YTL'ye varan indirimler ve özel taksit fırsatlarıyla alacaksınız. Tek yapmanız gereken tüm alışverişlerinizde Axess'inizi kullanıp hedef TeknoPuan'a ulaşmak.

Her 10 YTL'lik harcamanızdan 1 TeknoPuan kazanacaksınız.

teknosada 2 kat tekno puan ferdigine göre 10 ytl için 2 tekno puan kaaznacagız.. ortalama 2800 ytl için olanıda hesplarsanız 560 puan gibi bişi yapıor sanırım.. ve bu sitedeed o puana asdeec ipod far istersen linkten bakabilirsin schumacher..

http://www.akbank.com/axess/axess.asp?page=3124&mcat=348

• çok sağol snake sen de olmasan,kimse ilgilenmicek!
  • Merhaba ,

Teknosa dan ben bu ürünü almaya karar verdim ve teknosa personeli olarak şu an en mantıklı ürün olduğunu düşünüyorum.Sadece eksik olan Ram di onuda şu şekilde çözümledim.Toshiba servisi personele özel 140$+kdv ile 1024 667 Kingston ram ekleyeceklerini söylediler içindeki 512 533 ram ile 667 1024 ram'im uyumlu bir şekilde çalışabileceğini ifade ettiler.Fiyatı Şu an 2715 Ytl ama yinede beklemeyi düşünmüyor değilim.Fiyatı 1499$+kdv olsaydı hemen alacaktım.Herkeze öneririm Şu an teknosada Çanta Ve ÖSS hazırlık seti hediye olarak veriliyor.
  • Rheorcyn 667 mhz ram takacaklarını hangi servis söyledi?
    ben de ram upgrade i yapmayı düşünüyorum ama aradığım toshiba servisi makinenin 667 mhz rami desteklemediğini söyledi. Makineyi teknosa.com.tr den alıyorum ama henüz elime geçmedi.
    Teslim alır almaz 2x1 gb 667 mhz ram eklemeyi düşünüyorum ama servisin söyledikleri kafamı karıştırdı
    Yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • öncelikle,533 mhz ram ile uyumlu şekilde çalışır fakat 533 mhz hızında çalışır,yani 667 mhz hıza çıkmaz.140$+kdv bence hiç de özel bi fiyat değil çünkü dışarda da o fiyata rahatlıkla bulup taktırabilirsin(benim arkadaşım aynı ürüne 230 ytl ye 1gb 667 mhz kingston ram taktırdı ama nerden olduğunu tam olarak bilmiyorum)

ama bilgisayar kesinlikle doğru seçim!!!
  • Ankara Bahçelievlerde Karakaya servis sanırım normalde 165$+kdv ile veriyormuş onu söyledi ve 667 lik ramin hiç bir şekilde sorun yaratmacağını ifade etti.

telefon numarası: 312 212 31 32
  • açıkcası 140$+kdv nin uygun olup olmadığı konusunda bir fikrim yok genelde müşterilerimizi yönlendirdiğimiz için en uygununu aramaktan ziyade bildiğimiz bir yer olduğu için genelde orayı öneriyoruz.Ama 512 533 ile 1024 667 aynı anda takılı olduğu zaman hangi hızda çalışacağına dair bir fikrim yok. ve 140$+kdv de zaten 237 ytl filan yapar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rheorcyn -- 17 Kasım 2006; 21:46:17 >
  • arkadaslar bende suan toshıba kullanıyorum ve cok memnunum ve bırde bu modelden almayı dusunuyorum,tum yorumları dıkkatlıce okudum ve sanırım buda guzel bır toshıba.ekranının ıyı olması benım ıcın cok onemlı sızce nasıl acaba kullanan arkaslar,fan cok sık calısıyormu fazla gurultu yapıyormu acaba,ben suankı laptopumdan bu yonden cok memnunum bırde pıl suresınden ama 15.4 lerde en fazla 2 saat heralde suan bu sure benım kullandıgım 15 ıncte ıse 3 saat cok rahat gıdıyor.Bide teknosanın sıtesınde a100-084 modelı var daha uygun bunu tavsıye edermısınız acaba ekran kartı onemlı degıl fakat ıslemcı olayı onmelı tabıkı.Ben kullandıgım laptopumuda teknosadan almıstım ve xp kurulumunu yapmadan olu pıxele bakmıslardı ve sorun cıkmamıstı sanırım bırtanede olu pıksel olsa kurmadıktan sonra degısım yapıyorlar.Teknosadakı en buyuk sorun bence personelın bılgısının az olması.Arkadaslar fıkırlerınızı beklıyorum ne dersınız bende bu makınadan alımmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: oberen

arkadaslar bende suan toshıba kullanıyorum ve cok memnunum ve bırde bu modelden almayı dusunuyorum,tum yorumları dıkkatlıce okudum ve sanırım buda guzel bır toshıba.ekranının ıyı olması benım ıcın cok onemlı sızce nasıl acaba kullanan arkaslar,fan cok sık calısıyormu fazla gurultu yapıyormu acaba,ben suankı laptopumdan bu yonden cok memnunum bırde pıl suresınden ama 15.4 lerde en fazla 2 saat heralde suan bu sure benım kullandıgım 15 ıncte ıse 3 saat cok rahat gıdıyor.Bide teknosanın sıtesınde a100-084 modelı var daha uygun bunu tavsıye edermısınız acaba ekran kartı onemlı degıl fakat ıslemcı olayı onmelı tabıkı.Ben kullandıgım laptopumuda teknosadan almıstım ve xp kurulumunu yapmadan olu pıxele bakmıslardı ve sorun cıkmamıstı sanırım bırtanede olu pıksel olsa kurmadıktan sonra degısım yapıyorlar.Teknosadakı en buyuk sorun bence personelın bılgısının az olması.Arkadaslar fıkırlerınızı beklıyorum ne dersınız bende bu makınadan alımmı?

Teknosa personelinin bilgisiz olduğuna dair bir genelleme yapamazsın bence.. oldukça ii bir eğitim alıyorlar sen bence yeni gelen çömezlere değilde eski bilgili personellerden yardım iste..

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.