Şimdi Ara

müjde core 2 duo toshibalar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
14.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu sıcaklık degerlerine max performance ta bakıp yazarmısınız ltfn
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mstf_

arkadaşlar şu sıcaklık degerlerine max performance ta bakıp yazarmısınız ltfn

arkadaşım core 2 duo nun masaüstü versiyonunu overcloack ettikleri halde 65 dereceyi geçmemişti hatta amd işlemcisi 95 derecye ulaşmış istersenwww.tomshardware.com.tr ye bi bak seni yanlış yönlendirmeyeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snakeeyes

teknosadan net üzerinden alınan ürün 7 gün içerisinde her türlü iade edilebilior.. tabi deiştirebiliosunda

internetten alınca kutusu hiç açılmamış haldemi geliyor yani yarım kurulumu bile sen mi yapıyorsun yani kutusu açılmadığı için mi piksel hatası olduğunu makine sana geldiğinde mi anladın kontrol etmiyorlar mı adamlar yoksa bu ölü piksel makineyi birkaçgün kullanıncamı belli oluyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bohem75

Ürün vatan bilgisayarda da satılmaya başlanmış, teknosadan almak istemeyenlere ilanen duyurulur.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24582

bu çok çok iyi bir haber..Artık elimdeki hp dv6000den kurtulmamak için hiç bir neden yok servisten geldiği gibi satıp vatan'dan almayı düşünüyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4TCL

quote:

Orjinalden alıntı: Mstf_

arkadaşlar şu sıcaklık degerlerine max performance ta bakıp yazarmısınız ltfn

arkadaşım core 2 duo nun masaüstü versiyonunu overcloack ettikleri halde 65 dereceyi geçmemişti hatta amd işlemcisi 95 derecye ulaşmış istersenwww.tomshardware.com.tr ye bi bak seni yanlış yönlendirmeyeyim

o karşılaştrmayı biliyorum ama toshiba notebooku için sormuştum eger sende varsa oyun oynarken sıcaklıgı max kac oluyor yazarmısın max performansta

• quote:

Orjinalden alıntı: 4TCL

quote:

Orjinalden alıntı: Snakeeyes

teknosadan net üzerinden alınan ürün 7 gün içerisinde her türlü iade edilebilior.. tabi deiştirebiliosunda

internetten alınca kutusu hiç açılmamış haldemi geliyor yani yarım kurulumu bile sen mi yapıyorsun yani kutusu açılmadığı için mi piksel hatası olduğunu makine sana geldiğinde mi anladın kontrol etmiyorlar mı adamlar yoksa bu ölü piksel makineyi birkaçgün kullanıncamı belli oluyor?

ewt netten kutusu hiç açılmamış halde gelior.. ilk kurulumun tamamlamasını falan sen yapıorsun.. ölü pixel ilk günden vardı belki ama ben çok incelememiştim.. saetn 1 pixel olunca öle dikaktli bakmak gerekior.. o kadar sorun degildi 1 pixel belli bile olmuordu ama,yinede tüketici haklarımı kullanmak istedim. bu arada teknosadan korkanlar vatandandan alabilir.. ama ne üzerinden alabiliosanız teknosa ile hiç bir sorun yaşamazsınız emin olun

şimdi bir kıyaslama yapacak olursam,vatanda card finans ile 11 ayda 100 $ kadar daha ucuz..

ama teknosada net üzerinden yaparsanız bir lcd tv 300 ytl değerinde+birde axess ile yaparsanız 2 kat tekno puan.. bud abenim hesaplarıma göre şu an itibarı ile 500 küsür tekno puan yapıor.. 500 puana 512 mb lık ipod 176 ytl yerine 100 ytl indirimle 76 ytl ye gelmiş oluor..

• şu teknopuan olayından haberim yok benim ya,kesin bilgisi olan biri söyleyebilir mi bu bilgisayarı aldığımızda kazandığımız puanlar kaç ytl ye denk geliyo,ona göre vatan bilgisayarla bi karşılaştırma yapıcam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumacher__ -- 15 Kasım 2006; 23:46:57 >
  • arkadaşlar selam

şimdiye kadar hiçbişey söylemeden yazdıklarınızı okuyup öğrenip

sonunda karar verdim ve bikaç saat önce vatan bilgisayardan A100-847
    modelini satın aldım. Üstüne kdv dahil 198 YTL ye 1 gb ram taktırdım.
    Tr klavyedir
    ayrıca finans kredi kartı ile aldığımdan 1599 $ değil 1471$ oldu RAM hariç
    Bilginize

yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24582
  • toplamda 1 gb mı old yani ram ?
  • yok üstündekini çıkartıp alırmısınız dedim
    tabi çıkartıp tek parça 1 gb koyarız ama alamayız sizin elinizde kalır dedi
    peki iki ram de aynımı omalı diye sordum
    yok olmasına gerek yok 1.5 gb ram olur toplamda sorun olmaz dedi
    onlarda taktı şimdi makinayı kullanarak mesaj atıyorum hiç oyun moyun denemedim ama sorun yok

bunları 533 mhz olduğu için sordum ama şöyle bişey var illaki 667 isterseniz takabilirsiniz
    uygunmuş

yaklaşık 30 dakika içinde herşey sorunsuz teslim aldım

kısaca 1.5 gb oldu
  • bi yerde konusu geçmişti sanırım

HDD yi nasıl böldünüz? arattım ama kısa sürede bulamayacağımı anladığım için soruyorum bi daha
    c tek parça şu anda....
  • A100-847 alan tüm arkadaslara hayırlı olsun güle güle kullansınlar...Bende 15 gün sonra türkiyeye gidicem o zamana kadar daha iyi bi model cıkmazsa aklımdaki model buVe axess oldugu için bende teknosadan almak daha avantajlı eger kampanya bitmezse
  • vatandan alan varmı

vatanda satılanlarda parmak izi okuyucu varmı
  • Ben beklemeye karar verdim arkdaslar bana acil lazım degil zaten laptop.O zaman hem ucuzlarda bundan yada basklarından alcak olsak yeni sistemler cıkınca vistalı subatta
  • evet parmak okuyucusu var
    ve en yazıkki kamera yok
    tam tersi olsaymış daha iyi olurmuş ama neyse

bu arada alet vistaya uygun (capable with vista) vistaya hazır ( vista ready) değil
  • Ram olayı toshiba yetkilisinde de aynıydı cihazdaki rami almıyorlar. Ben de aynısından bi tane daha taktırdım. O da 80$+kdvye geldi. Performansı için bir şey söyleyemem ya da ısınması konusunda. Çünkü ne kuracak oyun ne de girecek netim vardı kaç gündür bakamadım. Yalnız ufak tefek işler için kullanırken işlemci 45C ve çekirdekler 36şar derece idi(PC Wizard'a göre.)Harddisk ilk aldığımda ikiye ayrılmıştı ve ölü piksel için masaüstünü siyah, beyaz bir de kırmızı ile inceledi teknosadaki adam ve ölü piksel olunca zaten net çıkar dedi. Bi şey de çıkmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrimsonDragon -- 16 Kasım 2006; 10:30:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: martek

evet parmak okuyucusu var
    ve en yazıkki kamera yok

bu arada alet vistaya uygun (capable with vista) vistaya hazır ( vista ready) değil

A100-847 nin kameralısı olanıda var mı?
  • ya arkadaşlar neyi tarışıyprsunuz.toshibayi bile kötüleyeceksiniz neredeyse.ben bir notbook beğeniyorum, forumdaki yorumlara bakayım diyorum ve okuyunca makineden vazgeçiyorum.en son bunu beğendim, artık buna da bişey diyemezler düşüncesindeyken gene saydırmış bazı arkadaşlar.lutfen ya, hiç kimse mükemmel bişey yapamaz. dün teknosada aleti inceledim.bonus a kampanya olsa orda laıp götürecektim.malesef yok.diğer mağazalardan almak istemiyorum çünkü hepsi ingilizce.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sejder

quote:

Orjinalden alıntı: martek

evet parmak okuyucusu var
    ve en yazıkki kamera yok

A100-847 nin kameralısı olanıda var mı?

yok!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyprinus

ya arkadaşlar neyi tarışıyprsunuz.toshibayi bile kötüleyeceksiniz neredeyse.ben bir notbook beğeniyorum, forumdaki yorumlara bakayım diyorum ve okuyunca makineden vazgeçiyorum.en son bunu beğendim, artık buna da bişey diyemezler düşüncesindeyken gene saydırmış bazı arkadaşlar.lutfen ya, hiç kimse mükemmel bişey yapamaz. dün teknosada aleti inceledim.bonus a kampanya olsa orda laıp götürecektim.malesef yok.diğer mağazalardan almak istemiyorum çünkü hepsi ingilizce.

abi bence o kdr korkulacak bişiy yok.her mağazanın kusuru oluoo.adamlarda ilk getirdi şakır şakır satılolar valla.bu bilg kaçmaz alacaksan hemel al bence!!!bende 4 ay araştırdım boyuna yeni model çıkıoo tam alacamd derken vazgeçiorum.o yüzden kafana koy al al al.olmoo yoksa çok arada derede kalıosun

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.