Şimdi Ara

müjde core 2 duo toshibalar (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
14.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: uffuk

ya o kadr çok sıkan vrki bilmeden...

hocam sen makineyi gördüysen mausepad kısmı öyle şekillimiydi

http://www.toshiba.co.kr/product/productsview.asp?pCode=Satellite_a100&display_mode=part_info&part_no=PSAA9K-15N003

çözemedim ben bu işi bak bide avrupa sitesine

http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=120570

bide buraya bak öyle bişey yok ve resimlerdede yok

müjde core 2 duo toshibalar

• aynen öle.panik yapmayın resimleri çekip yollamay çalışacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: uffuk

aynen öle.panik yapmayın resimleri çekip yollamay çalışacağım

hocam başta bir arkadaş teknosanın malları yurtdisi olabilir diye yazmı acaba türkiye gelenlerle teknosaya gelenler farklımı ayrıca

Bu mause pad olayı ne öyle ya çok şık gözüküyor varmı sahidende bu özlellikte

şimdi eskişehirdeyim ta izmire gidecem almak için ondan mesaj yazıp duruyorum kusurabakmayın
  • sanırım teknosa bu bilgisayarları kendisi getirtmiş,çünkü bu bilgisayar toshiba distribütöründe de yok.Bu nedenle özellikler farklılık gösterebilir.Ama üründe parmak izi okuyucu olduğu %100 kesin bişey çünkü ben de çeşitli yerlerde inceledim bilgisayarı.
  • 1

• Mouse pad şekil olarak düz fakat kenarlarda farklı fonksiyonlar var mesela sağ kenarı aşağı yukarı kaydırma yapıyor.
  • 2

• 3

• arkadsaşlar resimler bunlar.çözünürlükleri ii dii ama en azından parmak izi okuyucu bellio oluooo

• eline sağlık,çözünürlük olmasa da emeğin yeter
  • aslında telefon kötü çekmioo ama akşamleyin olduğu için.güne ışığı lazım
  • evet artık siz de a100-847 kullanıcıları diye bi dernek kurun,sayı bayaa arttığına göre zamanı gelmiş demektir.Ben de inş. en kısa zamanda kart sorunumu halledip aranıza katılıcam.

Bu arada makinayı zorlayıp,test yapmaya devam
  • fifa 07 diyi full ayarlarda kılını bile kıpırdatmadan oynatıooo.ama zaten bu çok yüklü bi oyu deildi heralde.bu arad kuruyum ben forumu!!!
  • Çok teşekkürler uffuk kardeş,
    Sana zahmet veriyoruz ama süper pi testi everest sonuçları geldi birde 3d Mark 2003,2005 ve 2006 sonuçlarını bi ara gönderebilirseniz çok iyi olacak MSI 675 sonuçları ile karşılaştırmak istiyorum.
    Birde genel görüşlerinizi yazarmısınız? Isınma, kasa kalitesi, oyun performansı, ekran kalitesi, sizce artı ve eksileri vs.
    İnşallah hafta sonu almayı düşünüyorum, beni ve benim gibi yeni alacaklar için bu bilgiler çok önemli.
    Çok mu şey istiyorum???
  • ufuk kardeş dvi-i çıkışı varmı bunda? hd tv bağlantısı yapmak için soruyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bohem75

Çok teşekkürler uffuk kardeş,
    Sana zahmet veriyoruz ama süper pi testi everest sonuçları geldi birde 3d Mark 2003,2005 ve 2006 sonuçlarını bi ara gönderebilirseniz çok iyi olacak MSI 675 sonuçları ile karşılaştırmak istiyorum.
    Birde genel görüşlerinizi yazarmısınız? Isınma, kasa kalitesi, oyun performansı, ekran kalitesi, sizce artı ve eksileri vs.
    İnşallah hafta sonu almayı düşünüyorum, beni ve benim gibi yeni alacaklar için bu bilgiler çok önemli.
    Çok mu şey istiyorum???

Cbox ile aynı ekran kartını(Frekansları aynı ikiside ddr2) ve aynı işlemciyi kullanıyo. Cbox konusunda 3dmark test sonuçları var. Sonuçlar aynı çıkacaktır yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: siyahtemas

ufuk kardeş dvi-i çıkışı varmı bunda? hd tv bağlantısı yapmak için soruyorum..

bu giriş mouse yani ps2 girişi gibi bişey dimi tv ye bağlantı yapmka için??
  • quote:

Orjinalden alıntı: bohem75

Çok teşekkürler uffuk kardeş,
    Çok mu şey istiyorum???

nasıl yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz yapmaya çalışırım
  • hayır, o s-video çıkışı,şahsen ben zannetmiyom dvi çıkışı olacağını
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.