Şimdi Ara

müjde core 2 duo toshibalar (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
14.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüntü birimi>Grafik İşlemci(GPU) bölümündekileri yazarsan kafidir.
    Saygılar,
  • Görüntü Birimi:
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce Go 7600 (256 MB)
    Görüntü Bağdaştırıcısı NVIDIA GeForce Go 7600 (256 MB)
    Monitör Tak ve Kullan Monitör [NoDB]
  • Dostum Benim merak ettiğim grafik işlemci(GPU) bölümünde yazanlar. Başka bir notebooktan örnek vereyim hatta. Buna benzeyen sayfada yazanları buraya yazarsan sevinirim.

Örnek:
    BilgiAlanı Değer
    Grafik İşlemci Özellikleri
    Görüntü Bağdaştırıcısı ATI Mobility Radeon X300 (M22)
    GPU Kod Adı M22
    PCI-Aygıt 1002 / 5460
    İşlem Teknolojisi 0.13u
    Yol Türü PCI Express x16
    Bellek Boyutu 128 MB
    GPU Saati 209 MHz (Gerçek: 325 MHz)
    RAMDAC Saati 400 MHz
    Piksel Pipelines 4
    TMU/ Pipeline 1
    Vertex Shaders 2 (v2.0)
    Pixel Shaders 1 (v2.0)
    DirectX Donanım Desteği DirectX v9.0
    Pixel Fillrate 836 MPixel/s
    Texel Fillrate 836 MTexel/s

Bellek Yolu Özellikleri
    Yol Türü DDR
    Yol Genişliği 128 Bit
    Gerçek Saat 182 MHz (DDR) (Gerçek: 230 MHz)
    Etkin Saat 364 MHz
    Band Genişliği 5824 MB/s

• Görüntü Bağdaştırıcısı Özellikleri:
    Aygıt Tanımı NVIDIA GeForce Go 7600
    Bağdaştırıcı Dizgisi GeForce Go 7600
    BIOS Sürüm Version 5.73.22.15.34
    Yonga Türü GeForce Go 7600
    DAC Türü Integrated RAMDAC
    Yüklü Sürücüler nv4_disp (6.14.10.8468 - nVIDIA ForceWare 84.68)
    Bellek Boyutu 256 MB

Bellek Aygıtı Özellikleri:
    Fiziksel Boyut SODIMM
    Tür Ayrıntıları Synchronous
    Boyut 512 MB
    Toplam Genişlik 32 Bit
    Veri Genişliği 32 Bit
    Aygıt Yer Bulucu M1
    Sıra Yer Bulucu Bank 0

oldumu???
  • Arkadaşlar bilgisayarınızda resimdeki bölümdeki yazan bilgileri yazarsanız sevinirim.

müjde core 2 duo toshibalar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

Arkadaşlar bilgisayarınızda resimdeki bölümdeki yazan bilgileri yazarsanız sevinirim.

müjde core 2 duo toshibalar

saygılar yazmayı unutmussun dostum bu eleman sana cwp vermıcek heralde.
  • Cherokee kardeş sanırım sende diğer notebooklarla (Monster, Datron, MSI vs) karşılaştırmak istiyorsun. Daha önce alan arkadaşlarda "test konusunu bilmediklerini ama yardımcı olunduğu takdirde test yapıp gönderebileceklerini" söylemişlerdi. Bende bilmediğimden yardımcı olamıyorum. Eğer sen biliyor ve yardımcı olabileceksen Süper pi, 3D Mark 2003, 3D Mark 2005 ve 3D Mark 2006 programlarının linklerini ve nasıl yapıldığı konularında bilgi verirsen sanırım alan arkadaşlarda sözkonusu testleri yapıp sonuçlarını bizlerle paylaşacaklardır.
    Saygılarımla :)))
  • quote:

Orjinalden alıntı: bohem75

Cherokee kardeş sanırım sende diğer notebooklarla (Monster, Datron, MSI vs) karşılaştırmak istiyorsun. Daha önce alan arkadaşlarda "test konusunu bilmediklerini ama yardımcı olunduğu takdirde test yapıp gönderebileceklerini" söylemişlerdi. Bende bilmediğimden yardımcı olamıyorum. Eğer sen biliyor ve yardımcı olabileceksen Süper pi, 3D Mark 2003, 3D Mark 2005 ve 3D Mark 2006 programlarının linklerini ve nasıl yapıldığı konularında bilgi verirsen sanırım alan arkadaşlarda sözkonusu testleri yapıp sonuçlarını bizlerle paylaşacaklardır.
    Saygılarımla :)))

Evet dostum. Daha doğrusu asıl amacım msi ile karşılaştırmak. Çünkü içlerinde en güçlü 7600go ya sahip bilgisayar bu. Toshibayı hala bilmiyloruz. Ben Linkleri vereyim.
    Super pi:http://files1.extremeoverclocking.com/01e4d69cc36c97e6d34fed2f797df310/benchmarks/super_pi.zip
    3dmark 01,03,05,06:http://www.3dmark.com/download/ Bu sayfadan istenilen programlara tıklayıp açılan sayfaları takip ederek download edebilirsiniz.

Super Pi testini 1M yapsanız benim için kafidir.
    3dmark lardada hiçbir ayarını değiştirmeden testleri yaparsanız yeterli olacaktır sanırım.
    Bu testler çalışırken kapatabildiğiniz bütün arka plandaki programları kapatırsanız bilgisayarın tam performansını anlayabiliriz.

Umarım yeterince açıklayabilmişimdir. Eğer anlatamadığım bir bölüm olduysa sorabilirsiniz.
    Saygılar,

• Bu arada testler sırasında ekran kartı ve işlemci performans modunda çalışmalı. Testler bilgisayar adaptöre bağlıyken yapılmalı.
  • teknosa.com a ne oldu bilen var mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: demirmert

teknosa.com a ne oldu bilen var mı??

öldü.. (harbiden ya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seldom Seen Kid -- 13 Kasım 2006; 12:25:34 >
  • BU NE HIZZZZZZZZ
    CUMA GÜNÜ SİPARİŞİNİ VERDİĞİM 847 BUGÜN YANİ PAZARTESİ ÖĞLEDEN SONRA ELİME ULAŞTI
    LCD TV HEDİYESİ İÇİNDE AYNI SNAKE İN SÖYLEDİĞİ GİBİ KOCAMAN Bİ KUTU İÇİNDE YIĞILIYDI
    KUTULAR ÇOK İYİ PAKETLENMİŞ SIFIR ORİJİNAL AMBALAJINDA (ÇAY DA DAHİL :)) HERŞEY GÜZEL GÖZÜKÜYOR.
    DAHA BİLGİSAYARI AÇMADIM
    ÇOK HEYECANLIYIM :))))
    ADIM ADIM NELERE DİKKAT ETMELİ KONTROL ETMEM GEREKEN NELER VAR Bİ ŞÖYLE SIRALARSANIZ YENİ ALACAKLAR İÇİN DE FAYDALI OLACAĞI İNANCINDAYIM.
  • MESELA PİLİ NE DURUMDA ŞU AN
    AÇMAYI DENEYİM Mİ. PİL AZ DA OLSA VARDIR SANIRIM TAMAMEN BİTİREYİM Mİ
    YOKSA DİREK ŞARJA KOYUP 16 SAAT BEKLETEYİM Mİ
  • Bende bu modelden almayı düşünüyorum. fiyat performans oranı olarak daha uygunu yok sanırım (marka olanlar içinde monster, datron, casper düşünmüyorum da) Ayrıca bu öss seti yerine ne alabiliyoruz. Öss seti+lcd tv mi veriyolar internetten aldığımız zaman?

Son olarak da çok acelem yok benim yılbaşından sonrada alabilirim biraz beklemeli miyim? Evet ya da hayır olsada neden yazarsanız memnun olurum
  • ben ilk önce 3-4 satta şarj ettim.sonra şarja takılıyken bi 3 saat oynadım.sabaha kdr şarjda bıraktım.ertesi günde tam boşaltıncaya kadar bi kaç şarj edip çıkarttım.yeterli olur heralde.bu ne ya yemek tarifi gibi oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaserdar

Bende bu modelden almayı düşünüyorum. fiyat performans oranı olarak daha uygunu yok sanırım (marka olanlar içinde monster, datron, casper düşünmüyorum da) Ayrıca bu öss seti yerine ne alabiliyoruz. Öss seti+lcd tv mi veriyolar internetten aldığımız zaman?

Son olarak da çok acelem yok benim yılbaşından sonrada alabilirim biraz beklemeli miyim? Evet ya da hayır olsada neden yazarsanız memnun olurum

bence beklemelisin piyasa biraz daha otursun.eğer zmanın varsa tabi.ben beklemekten sıkıldığım için aldırttım
  • Alan arkadaşlar (uffuk, demirmert, snakeeyes, guerillaunt ve diğerleri) Allah rızası için cherokeenin yukarda linklerini vermiş olduğu testleri (everest, süper pi, 3D mark 2003,2005, 2006) yapıp bizimle paylaşırmısınız?
  • everesti yapamadım ama dierlerini salıdan sonra yapabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Le.Mans -- 13 Kasım 2006; 16:31:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadowboss

slm arkadaşlar bugun beylikdüzü carrefour a gittim gitmişkende teknosaya uğradım ellerinde toshiba a100-847 modeli vardı daha teknosanın sitesinde bile yok bu model ve ozel olarak getirtilmiş kısaca özelliklerini ve fiyatını yazayım ilgilenenlere

15.4 wxga
    core2duo t7200 2.0ghz işlemci
    100gb hdd
    512 mb ram 533lük
    ekrankartının modeli yazmıyodu taqm olarak orda çalışanda bilmiyomuş ama nvdia 256mb vram yazıyodubluetoth filan vardı
    fiyat 1599$+kdv

duo2core pc lerde 533 ram olmazki 667 mhz olması gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: uffuk

everesti yapamadım ama dierlerini salıdan sonra yapabilirim

Şimdiden tşkler, merakla bekliyoruz.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.