Şimdi Ara

müjde core 2 duo toshibalar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
14.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cherokee'nin söylediği Cbox testlerini buldum ve inceledim, sonuçlar oldukça iyi benim için.
    Yukardaki mesajımda belirttiğim genel görüşlerinizi yazarsınız yeterli olacaktır.
  • arkadaşlar cpu sıcaklıgı kac derece cıkıyor genel olarak normal ve oyunlarda olarak ayrı olarak söyler misiniz ltfn
  • iki farlı resim koyacagım mausepadın nasıl olduğu daha açık

bide bunu merak ettiim

NOT:Dikkat ettiyseniniz Windows tuslarının yeri de farklı

müjde core 2 duo toshibalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4TCL -- 15 Kasım 2006; 10:58:05 >

• Bu arada resimler için sağol uffuk
  • benim resimlerle aynı bilgi bu
  • bunda tuş takımı daha farklı doğru ama bu önemli bişiy diil heralde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Snakeeyes

alet bugün geldi :) gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim ben :) kocaman bir kutu ile geldi o kadar büyükki içine ben bile sıgarım :) banada telefonda 1 hafta sonra lcd tv gönderilecek diolardı ama lcd tv de paketle birlikte geldi.. bu arada ben izmirden aldım istanbuldan almak gibi bir1 zorunlulukta yok bunu belirteyim.. içinden parmak izi okuyucusu için cd çıkıyor.. ilginç oalrak birde 1 paket bayanlara özel form çay çıktı :) ne alakaysa :P ve birde toshiba çanta..başka bişei yok fare fln çıkmıor yane :P hiç birşey olmasada sırf bu alet için almaya deger bence..

sen nerden aldın arkadaş makinayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: uffuk

benim resimlerle aynı bilgi bu

yani senin makinenin mosue padi renkli ve şekilli mi benşm yolladığım resimdeki gibi gerçi senin resimlerde gözükmüyor ama
  • sanmam ya onun üstünde yapıştırma vardır.hani koruma amçlı oluoo ya.jelatin gibi bişey olmalı.çünkü hiç bi mouse pad öle şekilli deil piyasada benim gördüğüm kadarıyla!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4TCL

quote:

yani senin makinenin mosue padi renkli ve şekilli mi benşm yolladığım resimdeki gibi gerçi senin resimlerde gözükmüyor ama

Bu arada konuyla alakasız ama Girne American damı okuyosun? Öyleyse hangi bölüm kaçıncı sınıf?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cherokee

quote:

quote:

Bu arada konuyla alakasız ama Girne American damı okuyosun? Öyleyse hangi bölüm kaçıncı sınıf?

evet öyleydi kayıt oluken siteye ama sonra başka universiteye geçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4TCL -- 15 Kasım 2006; 14:06:16 >

• quote:

sanmam ya onun üstünde yapıştırma vardır.hani koruma amçlı oluoo ya.jelatin gibi bişey olmalı.çünkü hiç bi mouse pad öle şekilli deil piyasada benim gördüğüm kadarıyla!!!

yok ben de öyle sanmıştım ama eğer diğer resim düzenlenmemişse makinayı açınca orasıda mavirenkli ışık yanıyor gibiydi

ha bu arada bu resimleri aldığım yerde diğer bir resimdede kumandası da var

tabii benim sadece merak ettiğim nokta orasında ışık olması değil Teknosanın getirdiği makineyle Distribütörün getirdiği makine arasında fark var mı varsa ne

bide şu üzürindeki ram 1* 512 mi yoksa 2 * 256 mı başka bişey değil
    acil makineye ihtiyacım olmasa beklerim biraz daha neyin nesi diye ama çok acil lazım ödevler projeler birikiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4TCL -- 15 Kasım 2006; 14:13:14 >

• arkadaşlar slmlar hepinize,
    cumartesi aldım ben de a100-847 yi.bir tane bozuk pixel var ve internete bağlanmıyo kafayı yiycem ya!!!
    wireless bağlantıyı buluyo bağlanıyo ama ne internete ne msn ne de başka bişeye giriyo.normal kablolu da girmiyo.herşey normal gözüküyo ama.firefox fln denedim kurcalamadığım ayarı kalmadı hatta burda teknosa ya götürdüm orda da halledemediler.haftasonu ist ye gidip değiştirmeyi düşünüyorum offfffffffff offffffff!!!!!!!
    yalnız alet harbi hızlı ama ekran ve ses kalitesi bana benq r55 ten daha kötü geldi.ayrıca parmak izi okuyucuyu da adamı sinir ediyo.hiç işime yaramadı.kamera olsa çok daha iyi olcaktı.
    öss seti konusunda bize de aynı şeyi dediler.yerine bişi alamadık.
    ben mi çok şanssızım ya bi de almaya giderken minibüsün freni patlamış gümmm die geçirdi bize otobüsün altına girdik araba haşat oldu.şimdi de alet sorunlu önceki benq r55 te de 2 sorun çıkmıştı geri vermiştik.bunu almaya giderken geberiyoduk az kalsın şimdi de bu sorun çıkarıyo nooluyoruz ya!!

• parmak izi neden bi işe yaramıyo

yada yarıyoda sadece odysseus347de mi yaramadı
  • neye yaramısını bekliosunuz ki.şifreleme olayı başlka bişiy deil.windowsu acarken şifre yerini parmağınızı giriosunuz
  • arkadaşlar cpu sıcaklığını sormuştum ama kimse ilgilenmemiş rica etsem oyunda ve normal kullanımda cpu sıcaklığı ne durumda söyler misiniz ?
  • quote:

quote:

alet bugün geldi :) gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim ben :) kocaman bir kutu ile geldi o kadar büyükki içine ben bile sıgarım :) banada telefonda 1 hafta sonra lcd tv gönderilecek diolardı ama lcd tv de paketle birlikte geldi.. bu arada ben izmirden aldım istanbuldan almak gibi bir1 zorunlulukta yok bunu belirteyim.. içinden parmak izi okuyucusu için cd çıkıyor.. ilginç oalrak birde 1 paket bayanlara özel form çay çıktı :) ne alakaysa :P ve birde toshiba çanta..başka bişei yok fare fln çıkmıor yane :P hiç birşey olmasada sırf bu alet için almaya deger bence..

abi ben de teknosadan aldım ama net üzerinden.. orda izmirden aldım dedigim cümlrei yanılttıysa arkadaşın birisi lcd tv için istanbuldan alma şartı va demişti o yüzden öyleydi orası..

Odysseus347 üsülm ebendede ölü pixel çıkmıştı yane tek senin başına gelmio..deiştirirsin çok takma bence.. yinede geçmiş olsun..

birde ben geri göndermeden önce oyun oynarken everst ile sıcaklığına bakmıştım yanılmıorsam ya 42 idi yada 48..

4TCL birde ram 1*512 2*256 deil sanırım böle olması daha ii

• Ürün vatan bilgisayarda da satılmaya başlanmış, teknosadan almak istemeyenlere ilanen duyurulur.
    http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=24582
  • quote:

quote:

quote:

abi ben de teknosadan aldım ama net üzerinden.. orda izmirden aldım dedigim cümlrei yanılttıysa arkadaşın birisi lcd tv için istanbuldan alma şartı va demişti o yüzden öyleydi orası..

Odysseus347 üsülm ebendede ölü pixel çıkmıştı yane tek senin başına gelmio..deiştirirsin çok takma bence.. yinede geçmiş olsun..

birde ben geri göndermeden önce oyun oynarken everst ile sıcaklığına bakmıştım yanılmıorsam ya 42 idi yada 48..

4TCL birde ram 1*512 2*256 deil sanırım böle olması daha ii

Aldıktan sonra pixel hatası çıkınca değiştiriyorlarmı makineyi? nerden alınan teknosadan mı yoksa başka yerden mi

• teknosadan net üzerinden alınan ürün 7 gün içerisinde her türlü iade edilebilior.. tabi deiştirebiliosunda
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.