Şimdi Ara

müjde core 2 duo toshibalar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
14.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hediye çekini internet haricinde vermiyorlar değil mi?
  • hayır,verseler ben hemen alıcam ama şimdi mecburen beklemek zorunda kalıyorum.
  • wildocean kardes,a100-912'nin fiyat farkından bahsetmişsin.Fiyatı ne kadar olacak,bir bilgin var mı?
  • arkadaşlar bu a100-847 de parmak okuyucusu nasıl calısıyor.driver mı gerekıyor.nerden ındırebılırım.sımdıden tesekkurler.(gerçekten güzel bilgisayar)
  • Fiyatı aşağı yukarı %17 ila %20 daha pahalı yabancı sitelerden karşılaştırdığım kadarı ile .Tahminim 847 i 1599+kdv=1887 dolar olduğuna göre 912 2260 dolar civarı olur kdv li yani 3250 ytl 270x12 gibi bişey olur tahminim. 370 dolar fark az değil bence
  • parmak okuyucu cd si içinden çıkıyor .eğer yoksa
    http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?service=EU&mode=allMachines&action=search&teddProduct=624

finger prin driver ını burdan indirebilirsin xp ver 5.4
  • az önce teknosa yı aradım siz siparişinizi verin diyolar biz 1 hafta sonra 8 inçlik lcd tv hediyenizi adresine yollarız. Türkiye'nin neresinde olursanız olun 2500 ytl üzeri siparişinizde lcd tv hediyeniz size ulaşacaktır dediler. Ne diyorsunuz
  • bilgisayarı alan arkadaslar yanında optik mouse veriorlar dimi?
  • ya arkadaslar alamiyorum birturlu bu notebooku teknosadan. Kredi kartimin limiti 2.850ytl. World card olur kendileri. Bugun internet kullanimina actirdim ama yine alamadim. maksimum 2.500ytl lik alisweris yapilabiliyor dedi muısteri temsilcisi. Gecici ek limitten falan bahsetti teknosa ama olmaz oyle birsey diyor worldcarddaki yetkili. Ne yapmaliyiM? Limitim 2.850 ama neden 2721 lik urunu alamiyorum. Neden guvenlik geregi 2500 oluyor internette limitim. Acil yardim lutfen...
  • ben bu laptopu amerikadan getirtsem kaca gelir
  • alet bugün geldi :) gerçekten çok güzel herkese tavsiye ederim ben :) kocaman bir kutu ile geldi o kadar büyükki içine ben bile sıgarım :) banada telefonda 1 hafta sonra lcd tv gönderilecek diolardı ama lcd tv de paketle birlikte geldi.. bu arada ben izmirden aldım istanbuldan almak gibi bir1 zorunlulukta yok bunu belirteyim.. içinden parmak izi okuyucusu için cd çıkıyor.. ilginç oalrak birde 1 paket bayanlara özel form çay çıktı :) ne alakaysa :P ve birde toshiba çanta..başka bişei yok fare fln çıkmıor yane :P hiç birşey olmasada sırf bu alet için almaya deger bence..
  • arkadaşlar creative 5200 5.1 ses sistemi aldım büyük bi hevesle açtım tam bağlıycaktım ne göreyim girişler uymuo a100-847 ler 5.1 i desteklio mu? yakın çevremdekiler küçük bir aparatla girişi çoğaltıp kullanabilceğimi söyledi ama siz ne dersiniz?acil cvplarınızı bekliyorum yardım lütfen
  • Bu arada A100-912 bekleyenler
    http://www.etiketiz.com/pinfo.asp?pid=18671
    Kdv Dahil Fiyatı 3.687,57 YTL
  • abartmışlar o para verilmez a100-847 den ne farkı var ki yok artık şaka mı bu :)
  • Sizler nasıl aldınız lütfen yardımcı olun.3 gündür uğraşıyorum. Sorun sadece benim başıma mı geldi anlamadım ki? Yardım lütfen...
  • quiksilver bu sayfanın üst taraflarında ben nasıl adıgımı axcess kart ile açıkladım yoksa benim limitim bile yoktu.. onu bir okursan belki yardımcı olur.. 3. sayfada yazı.
  • snake kardeş hayırlı olsun bilgisayar,darısı benim de başıma

inşallah makineyi bol bol zorlayıp,izlenimlerini bize de aktarırsın,guerillaunit ten bize hayır yok galiba
  • Snakeeyes öncelikle hayırlı olsun.
    Sende bi zahmet bilgisayarla ilgili görüşlerini ve test sonuçlarını bizimle paylaşmaya devam edersen memnun olacağız. Bende kredi kartı mağduriyetinden dolayı alamıyorum, ne yapacağımı da bilmiyorum senin yöntemi deneyecek birikmiş param da yok. Bonus kampanyası bitmeseydi alabilecektim. Bu Teknosa öldürecek beni...
  • walla haftasonu araştırıp test fln ne warsa yapmaya çalışacagım.. bohem bu arada bi kaç yere daha aynı fiata geldigini okudum forumdan..daha geniş ödeme seçenekleri varmış..onlara bir bak istersen..

ben dizüstünden fln pek anlamam neler yapmam gerektigini sölersenis test olarak elimden geldigince ayarlamaya çalışırım arkadaşlar...guerillaunitte ögrenci ve vizeleri far sanırım bu aralar :) onuda mazur görmek lasım düşünün bide laptopu alıp kullanamadıgınızı o daha acı
  • vallaa ben de öğrenciyim,benim de vizeler var ama vizeyi sallıyorum,bunlar daha önemli konular
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.