saol dostum tmm teknosa yı ararım ben pazartesi böle deişik bi bandrol ama para gibi içinden şeritler geçio anlam veremedim ürün no fln yazıo product key yani seri numara gibi valla çok kurcalayamadım çünkü internete bağlamak için ethernet giriş kablom yada wireless modemim yok onun için giremiorm nete lisans kayıtlarını fln da yapıcam.bnm ilgimi çeken bi özelliği hoparlörlerinin olması galiba creative in kullandığı titanyum tipi hoparlör kullanmışlar ses ii çıkıyor berrak yani.belkide bana öyle gelmiştir çünkü benim ilk notebook um sizlerinde yorumlarını bekliyorum ama dediğiim gibi snn merak ettiğin bişey varsa söyle hemen bakim yazayım buraya ok?
merak ettigim bir şeide hediyesi gerçekten gelmedimi 1 hafta sonramı gelecek? bu sanırım ,1 haftalık iade süresinedn doalyı kaynaklanıor.. benimde ilk laptopmum olajak :) asnırım sonda olur yane sürekli dizüstü alacaksak way halimise kutu geldiginde kapalı kutumuydu :) birde hangi sistem kurulu oalrak geliyor :) bizim yapmaamız gereken bişiler varmı windows cd kaydı falan :) ya cahil olmak çok zor bu konularda :) lisans kayıtları fln nedir :) bu arada bendede aynısorun var wireless modem yok ama ben gidip ethernet kablosu ve 1 adette mouse aldım :) sesin ii çıkmasıda ii yaw dier arkadaş pek ii çıkmıor gibi geldi bana demişti :)
telefonda 1 hafta sonra gelir dediler ama hediyesi içinde geldi. büyük bi teknosa kutusunun içinde ayrıyetten notebook un kutusuyla geldi ambalajlı fln.Windows u makinayı açınca kendi takır takır yüklüyor zaten. internete girince bilgisayar kayıdını yaptırmak için kısayollar var norton un toshiba nın kayıtları fln sanırım windows u da internetten kaydettirebiliyoruz. bu arada parmak izi driver ınıda yükledim aktardım deişik bişey hoşuma gitti. bluetooth la wireless frekansları aynı yerden olduğu için bağlanılabilirlik seviyesini düşürür gibi uyarılar veriyor bluetooth ile wireless açıksa.
Tek bi sorunum var INTEL PRO SET programını etkinleştirdikten sonra normal wireless sekmesinden taratma yapamaz oldum diğer programı etkisiz yapmam lazım ama bulamadım bi kaç yerden wireless ı kapat diosun o sinyali kesiyor ben programı devre dışı bırakmak istiyorum bir el atın arkadaşlar ya
biliyorum ya makinecilerin durumu,benim de bi arkadaş var makinede bazen bana bakışı bile değişiyo vista çıkınca göndericeklermiş,şimdilik vistanın betası ile xp pro var bizim için,ama ne yazık i kopyalama gibi bi şansımız yok
quote:
Orjinalden alıntı: Odysseus347
şumayer ben de sakarya üni.denim ya :) makina ayıları olarak görev yapıyoruz kızsızlıktan millet birbirine bi acaip bakmaya başladı valla ben bu hafta sonu alcam heralde a100-847 yi.vista yı verdiler mi şimdiden size? bi kopya da bize yolla be hacı :)
guerilla kardeş,valla sorunlarının büyük kısmına cevap almışsın,wireless konusunu ise bilmiyorum,laptop da ben de intel pro set wireless kullanıyorum ve hiç windowsun kullanmasına ihtiyaç duymadım.O nedenle bilemiyorum cevabı
ama birşey sorucam,distribütörle konuştum demişsin,ona 667 mhz lik ram olayını da sorsaydın,667 mhz taksak desteklermiymi.
ulan ben bu teknosa nın
dün gittim makinayı almaya,bonus card kampanyasını bitirmişler...delirdim...1 günle kaçırmışım...ulan böyle şanssızlık olur mu bee..içimde kaldı resmen...kafayı yicem...başka bi yerde de satılmıo ki ...timin bilgisayarı...
abi teknosanın suçu yokki bunda çamur atma ya yazıktır.onların kampaya süresi oluoo bitmiş demek.şansızlık valla.ama aaxess e kampası var die biliorum ben
schumacher bu arada sen naptın abi kredi kartı olayını.. eger sende illaki netten alıcam diyorsan ve kredi kartı limitin yetmiyorsa sana bir önerim olabilir :) yani sana uyarmı bilmiorum ama ben öyle yaptım en azından.. axess limitim 2100 dü krei kartıma 750 ytl nakit yatırdım,limit yine 2100 de akldı fakat kulalnıalbilir 2850 oldugu için alışverişimi yapabildim.. bu şekilde de yapa bilirsiniz arkadaşlar.kredi kartında limit sorunu olan lar için..
arkadaşlar pili kaç saat şarj ediyim? yardım pls kitapçıkta bulamadımda
Dostum google dan toshibanın türkiye sitesine gir ordan herhangi bi distribütörün teknik servisini ara sana yardımcı olurlar. intel pro set güzel bi program zaten pc bluetooth u wireless ı fln böle bi yere toplamış arka planda bi programla kontrol edebiliosun güzel efektler fln koymuşlar ben sadece merak ettim neden etkin ettiğim programı etkisiz hale getiremiorm wireless ı devre dışı bırakabildim şuan sadece o da bnm işime yaramaz ki çünkü windowsun programıda sinyal kapalı olduğu için çalışmıyor. E-Trust ı yüklediniz mi eğer iyi diosanız norton u hiç aktif etmiycem full deil çünkü e-turst fullse bide hız kesmio yüklemek istiyorum ne dersiniz???
quote:
Orjinalden alıntı: schumacher__
guerilla kardeş,valla sorunlarının büyük kısmına cevap almışsın,wireless konusunu ise bilmiyorum,laptop da ben de intel pro set wireless kullanıyorum ve hiç windowsun kullanmasına ihtiyaç duymadım.O nedenle bilemiyorum cevabı
ama birşey sorucam,distribütörle konuştum demişsin,ona 667 mhz lik ram olayını da sorsaydın,667 mhz taksak desteklermiymi.
snake kardeş,ben hala kart bekliyom ya alamadım da senin bu yöntem nasıl oluyo,ilginç geldi.Nakit yatırma olayını nasıl yaptın detaylı anlatırsan sevinirim,bu yöntemi kullanabilirim ben de.Bi de bu yatırdığın parayı çekmiyor mu adamlar?Siparişi verdikten sonra parayı tekrar geri alabilirmiyim?Biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim.
bu arada kullanan arkadaşlar everest yükleyip ekran kartı 64 mü 128 bit mi diye bakarsa sevinirim.Çünkü bu ge force 7600 ün 2 versiyonu var.64 bitse almaya değmez makina.
schumacher bu arada sen naptın abi kredi kartı olayını.. eger sende illaki netten alıcam diyorsan ve kredi kartı limitin yetmiyorsa sana bir önerim olabilir :) yani sana uyarmı bilmiorum ama ben öyle yaptım en azından.. axess limitim 2100 dü krei kartıma 750 ytl nakit yatırdım,limit yine 2100 de akldı fakat kulalnıalbilir 2850 oldugu için alışverişimi yapabildim.. bu şekilde de yapa bilirsiniz arkadaşlar.kredi kartında limit sorunu olan lar için..
abi nakit yatırma olayı basit :) bankaya gidiyorsun,kredi kartı numaranı veriyorsun bu hesaba para yatırcam diosun..parayı verip yatırıyorsun.. buraya kadar herşey basit.. ama şöyle birşey var..karttaki limit 2100 dü ve hiç kullanılmamış yani.. ben 750 daha yatırdım,limit yine 2100 de kaldı ama 2850 kullanılabilir bakiye oldu.. ben alışveriş yapamasam o parayı çekecektim tekrar karttan burda bir sorun olmayacaktı.. ama teknosa onayladı bu kullanıalbilir limiti. ve 2754 ü 12 ye böldü.. limittede 90 küsür ytl kaldı.. şimdi burdaki sorun benim extrem geldigide çözülecek.. y aben axess 750 ytl yatırdıgım para kadar taksit ödemeyecegim..yada en sonunda bütün taksitler bittiginde yine 750 ytl bir faslalık olacak ordan o parayı çekecegim.. ikisinden birisi.. umarım yardımcı oalbilmişimdir.. ama sanırım senin ddedigin gibi alışverişi yaptıktan sonra parayı çekemessin.. bu arada ben akrt olayını sormuştum 128 bit demişlerdi... uamrım sakata gelmeyis :P gerçi 3d marktan dehşet bir puan almıştı fx ulusoyun yaptıgında.. bununl a ilgilimidir bilmiorum am a64 bit oalcagını sanmıyorum
guerilla şarj olayına netten bakıyorumf akat bir türlü bulamadım, dier çou laptop için 2 saat normal şarj 3,5 saat de kulalnımdayken şarj yazıor ama bakıorum yabancı siteleredn falanda..kitapçıgında vardır yaf :( ii bi kurcala bende burdan bulursam yasacagım.. bu arada hiç görmedigim resimlerini grdüm aletin yabancı sitelerde :P gerçekten güsel gösüküo
tamam ya bi deneyeyim o zaman bu işi,inş.en kısa zamanda ben de kavuşurum bilgisayarıma.Sağol snake kardeş!Bu arada sana da hayırlı olsun bilgisayar!Makineyi iyice bi zorlayın da görüşlerinizi bize de söyleyin!
gelse zorlujamda yarın gelijek sanırım umarıms seninkiside olur :) sende bisle birlikte zorlarsın .) begenmessek 1 haftada geri iade ederis ama ben begenecegimden eminim açıkçası hele netteki fotograflarını gördükten sonra.. ama ilgin olan bir şei var.. netteki fotograflarda parmak izi okuyucu yok ilginç deilmi?
bi link fln verirsen ben de bakayım ya,bana da ilginç geldi parmak izi olmaması ama, baksana teknosa kendisi özel yaptırıp getirtmiş bunları demek ufak tefek şeyleri değiştirip getirmişler.Oyüzden everesti yükleyip bakın diyorum ekran kartı için,hazır şeylere güvenmeyin, bazı değişiklikler olabilir.
ah bi sınavlarım olmasa altından girip üstünden çıkarım
Pil yardımıııııııııııı lütfennn bide wireless modem alırsam tam olacak he :D
guerilla kardeş,pil konusunda tam olarak ne sormak istiyosun anlamadım.İlk şarjı yapmışsındır sanırım,uzun süreli olanı,gerisini zaten makine hallediyo benim bildiğim,yani pil dolduğunda şarjı otomatik kesiyo,sen ne kadar tutarsan tut.
abi bak bu siteed resmin altında 3D yasan yere tıklarsan sagından solundan altından üstünden :P her bi yerinden gösterio :) hatta çıkan rtesimelrdeki kırmısı noktalara tıkalrsan daha yakın plan resimler gösterio :) bu dilden anlamıorum gerçi rusça flan galiba .)
guerilla yapma abi bide modem masrafına sokma bisi..gerçi ben dün gasa geliodum US roboticsin bi modelinde kampanya far 79$+kdv idi bide skype telefonu hedieliydi..
parmak izi okuyucusu touch pad in sağında kalıyor bi cam parçası gibim bişey..