Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

müjde core 2 duo toshibalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
0
Favori
14.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HP Pavilion DV8373 abi.. taşınabilirliği çok önemli değil benim için ya :( ikisininde ekran kartı 7600.. ama toshiba core 2... birinin rami far gerçi ram çoksroun degil.. ama hp nin de görünüşü çok güsel.. toshibaya bir de ram takviyesi gerekio.. napcas hiç bilmiorum bide toshiba sadece teknosada far malesef şu anda..
  • İlk laptop müthişşş! Sanırım beklememe değiyor gibi. Yani 1600 dolarlık fiyatı az değil ama marka+ekran kartı beni bitirdi. Bir tek ram takviyesi ister bu makina onu da ileride yapmak mümkün tam anlamıyla harika......!!!
  • A100-847 yi siteye koymuşlar sonunda.

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fxulusoy -- 26 Ekim 2006; 22:30:02 >
  • configurasyonlar gerçekten güzel ama 2007'nin ilk çeyreğinde 800 mhz lik ramlar çıkacak,bunlar hala sonoma sistemlerdeki 533'lük ram kullanıyolar... bence 667 lik olmalıydı... illa bişeylerden kısmasalar olmaz...
  • Valla olmayan datronu alacagima bunu alirim
  • mutlaka üniversiteye giderken bi pc götürmem gerekiodu ama alamıcam sanırmmasaüstü toplucaktım laptopa karar verdim okul kıbrısta olunca zor gidip gelmesidatronları inceledim,monsterlerı ama kalitesine güvenemiorum.Toshibanın bu modeli güzel ama bende ram'e takıldım biraz nie böle yapıolar anlamıorum 533-667 arasında cok fark olur mu?Birde Acer'ın yeni cıkan core 2 duoları bunlara alternatif olamaz mı?Forumlarda yine Acer'ın oyun oynarken ısınma sorunu oldugunu duymustum ama core 2 duo olunca cok ısınır mı?Birde diger markalarında daha daha yeni core 2 duoları cıkar mı 1 kac hafta beklemeli mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vindictive -- 26 Ekim 2006; 23:49:26 >
  • teknosadan baska kimse getirmeyecek mi modelleri ? baska nereden bulabiliriz ??
  • evet arkadaşlar başka bi yerde bulan varsa yazsın ben bulamadım
    quote:

Orjinalden alıntı: bugattix

teknosadan baska kimse getirmeyecek mi modelleri ? baska nereden bulabiliriz ??
  • peki arkadaslar ram lere 512 533'luk deniyor ama sonradan 667'lik taksak anakartı destekler mi?
  • evet arkadaşlar ben bugün siparişi vericem teknosaya internetten,hem fotoğraf mak. hediye ediyolar 200 ytl lik nerdeyse aynı hesaba geliyo diğerleriyle.

667 lik ramlerle sorun olmaz diye düşünüyorum bu arada

ayrıca parmak izi okuyucusu da var makinede,haberiniz olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schumacher__ -- 27 Ekim 2006; 12:31:06 >
  • Ben simdi laptopa bakmaya gidiorum arkadaslar ama sitede yanında fotograf makinesi verdiklerine ilişkin bişi görmedim nerde veriorlar?Ben Antalyadan incelicem eger telefon actıgım kadın modeli yanlıs anlamadıysa var dediTest programlarıyla ilgili bi bilgim yok izin veriolar mı onuda bilmiorum ama buna teste gerek var mıdır sizce?
  • arkadaşlar slm hepinize
    ya bu a100-847 manyak galba.yalınız ekran kartının ne kadarı paylaşımlı bunun bilen var mı
  • sadece net üzerinden olursa veriolar o foto makinasınıda..neden acaba? schucmacher ne kadar sağlımlı görmeden böyle bir aleti almak?heleki teknosadan? bişei deil benide gasa getiriosun kararsızlıktan öleceğim
  • vallaa bilgisayar müh. başladım,1 aydır oydu,buydu derken hala alamadım,ama artık gözümü kararttım siparişi veriyorum.Fotoğraf mak. internetten sipariş verince hediye ediyorlar.
    Ayrıca satın alma sözleşmesini okudum,ürünü aldıktan sonra 7 gün içerisinde koşulsuz iade etme hakkınız var(Tabii kurulum yapmamak şartıyla) Ölü piksel durumunu kontrol edebilirsiniz böylece

Ben 10 dk sonra siparişi vermiş olacağım,gelişmeleri yazarım!
  • schumacher 7 gün medi gün diolar ama burası türkiye.dikkat et bence.kutuyu fln açmaman gerekiyo olması lazım.kutuyu açmıycan nie sipariş veriyosun bence git gör fotograf makinesiymiş fln göz boyama salla bence
  • bu arada 512 ram takviyesiyle peşinde toplam kaça oluyo bu zımbırtı bilen var mı?autocad dan quiz olcaz ben hala notebook alacam off off
  • ya 512 mb ram yükseltme kaça olur bilen var mı?peder e msj atcam fiyatı yazamıyorum zaten sınırı 300 ytl geçmiş bulunuyorum baya bi ikna çalışması yapmak gerekcek
  • beyler teknosa dan alırken ram eklettirmek mümkün mü,yoksa onlar karışmıo mu,bilgisi olan var mı acaba...
  • teknosanın servisi yok yani hiçbir müdahale imkanı yok
  • teknosa ram eklemeye fln karışmıyor..direk toshiba servisine yönlendiriyorlar..zaten bir sorun olursada bizimle degil teknosa servisiyle görüşeceksiniz ileride dediler

bu arada 512 ram ilave etmek bu alet için biraz masraflı olucak sanırım.çünkü tek 512 deil 2*256 ram oldugunu söyledi teknosadaki yetkili kişi.. tabi aynı kişinin ilk başta alette 7400 ekran kartı oldugunu savunmasını göz önünde bulundurursak tek 512 çıkma ihtimalide yok deil.. bende merak ediorum açıkçası ram ilave ettirmenin ne kadara mal olacagını..

schumacher aldı sanırım :) darısı başımısamı acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.