Şimdi Ara

müjde core 2 duo toshibalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
350
Cevap
0
Favori
14.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben antalyadayım gittim makineyi gördüm 2-3 saat önce görünüm olark gayet şık,ama klavye laptopun bi 3-4 cm solunda baslıo resimlerdede görmüssünüzdür en solda media oynatıcı var ben bunu pek takdir etmedimekranla göz göze gelirken klavyeyle yamuk yazacaz izlenimi uyandırdı bendeBi arkadsın dediği gibi sag altta biometric okuyucusu var.Resim cekme sansım olmadı yoksa ceker koyardımRam takma olayı diger hersey teknosa satınca bi baglantı kalmıo.Gecen hafta toshiba alıp ram taktıran bi abim var serviste 135$ a 1 GB-533 ram takıolar garanti kapsamında kendiniz götürüp taktırıosunuz.Teknosadan alırken ordaki görevli ölü pixele beraber bakıyoruz dedi.Ama 3 ten fazla olursa ölü pixel deiştiriolarmısToshiba'nın servisindede satıolar burda antalyada ama bu model yok.Ordan alırsak kendi karlarından %50 feragat edioz diolarAma bu teknosa etmio.Bilmiorum 1 gb ram daha taktırım yaklasık 2000$ oluor maliyet alabilirimEger takılıosa ramSizce almalı mı?

• teknosadan almak düşündürüyo,başka yerde bulabilen varsa söylesin.bi arkadaş çanta hediyeli diye intenet üzerinden notebook aldı teknosadan çantayı vermediler 2 ay elinde gezdirdi garibim,şikyet ettide öle gönderdiler.teksaya güven olmaz arkadaşlar belki 7600 diilde 7400 çıkıverir. okadar para veriyoz bide ram eklettiriyoz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilavyer -- 27 Ekim 2006; 17:03:17 >
  • Arkadaşlar 533 mhz ile 667 mhzlik ramler arasındaki farkları bu işlemcilerle pek hissetmezsiniz.Ha 2007 ortasında her şey değişip santa rosa platformu çıkıp core2duo işlemciler 800 mhz fsbye sahip olunca 667mhzlik ramler olmazsa olmaz olacak.Ama şu an merak etmeyin 533lük ramler şu anki işlemcileri çok rahat doyurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uygarduran -- 27 Ekim 2006; 17:51:55 >
  • ya kredi kartı sorunum yüzünden siparişi veremedim,inş. en kısa zamanda alıcam makineyi.

teknosa konusunda bi korkum yok,sonuçta sözleşme ortada herhangi bir sorunda onlarla uğraşmama hiç gerek yok,san. ve tic. il müdürlüğüne şikayeti verdi mi isterlerse ilgilenmesinler,en geç 1 aya paramı alırım geri.
  • a100-192 1800 $ satılırken bu urun nasıl oluyorda 1600 e satılıyor?? ikiside islemcileri dısında aynı ozelliklere sahip (a100-192 de ati x1600 a100-874 de nvidia 7600) tek fark islemci biri core duo 2.0 digeri core 2 duo. bide a100-847 de parmak izi okuyucu varmıs. nasıl bi istir bu yaw ?? 200$+kdv gibi bi fark var arada.. nerden kaynaklanıyor bu? a100-192 1800 $ sa a100-847 nin 2000 $ olması lazım mantıken veya tam tersi a100-847 1600$ sa 192 nin 1400 olması lazım.... birileri iteklemeye calısoyor biseyleri, yanlıs mı dusunuyorum ??
  • Ya aksam yine gittim kart sorunu var,yoksa alırdım heralde.Teknosa sabancının adam kendi kartına(axess)taksit yapmıo peşin fiyatına vade uyguluo,zaten peşin alsanda indirim yapmıolar baslarım böle işe dedimAntalya Toshiba servisine gelirse ordan alıcam sonraYine üniversiteye laptopsuz gidicemge force 7600 ati x 1600 den daha iyi evet sadece işlemcileri farklı onu anlamadım bende nie pahalı o kadarbirde a100-847 ram kapasitesi olarak 4 gb gözüküor kac slot var bu makinada nasıl takcaz biz bunu,anlamadım

• http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=39568
    7600 un x1600 den daha ii oldugunu soylemek yanlıs olur. x1600 3dmark gibi test programlarında daha ii sonuc verioyor. tabi kayda deger aralarında cok buyuk bi fark yok sonucta es duzey kartlar...
    aradaki fiyat farkı cok sacma yaw. soyle dusunun bmw 3.30 ci M3 ten pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vindictive

Ya aksam yine gittim kart sorunu var,yoksa alırdım heralde.Teknosa sabancının adam kendi kartına(axess)taksit yapmıo peşin fiyatına vade uyguluo,zaten peşin alsanda indirim yapmıolar baslarım böle işe dedim

Aynısı banada oldu. Axess var bir işe yaramıyor. Teknosa ya
  • valla bilmiorum bende tam notebookcheck die bi alman sitesi vardı orda üstündeydi 7600 x1600un
  • quote:

Orjinalden alıntı: schumacher__

evet arkadaşlar ben bugün siparişi vericem teknosaya internetten,hem fotoğraf mak. hediye ediyolar 200 ytl lik nerdeyse aynı hesaba geliyo diğerleriyle.

667 lik ramlerle sorun olmaz diye düşünüyorum bu arada

ayrıca parmak izi okuyucusu da var makinede,haberiniz olsun!

fotograf makina hediyesi nerede yazıyor ? ürün detaylarında birşey göremedim ben

düzeltme: teknosanin bu ürüne deil genel kampayasından dolayı hediye olarak veriliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mstf_ -- 28 Ekim 2006; 2:41:38 >
  • Ram 1*512 mi? Ekran kartı 128 bit mi? Teknosa ya gitsek teşhir ürününe everest kurmamıza izin verirlerir mi?
  • 2*256 ram
    quote:

Orjinalden alıntı: cyclon87

Ram 1*512 mi? Ekran kartı 128 bit mi? Teknosa ya gitsek teşhir ürününe everest kurmamıza izin verirlerir mi?
  • O zaman bu Toshiba hiç avantajlı değil ki! Sen emin misin öyle olduğuna?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyclon87 -- 28 Ekim 2006; 11:23:15 >
  • bu arada hepsiburada pavillionun da core 2 duosunu getirmiş.. malesef yine ekran kartında hayal kırıklığı :(

Chip Seti ATI RADEON Xpress 1150
    İşlemci / Hızı Core 2 Duo T5500 1.66 GHz 2MB 667Mhz
    Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 WXGA Bright View
    Ekran Boyutu 15.4"
    Ekran Kartı Nvidia GeForce Go 7200 128MB
    Sistem Belleği 1024MB 667Mhz
    Bellek Yuvası 2
    Sabit Disk Kapasitesi 120GB 5400RPM 8MB
    Ses Kartı Tümleşik
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN
    Bluetooth Özelliği Var
    Infrared Yok
    Pcmcia Var
    USB (Adet) 3
    FireWire Var
    Seri Port Yok
    Paralel Port Yok
    S-Video (TV-Out) Var
    Fax Modem Var
    10/100 Ethernet Var
    Pil Ömrü (Saat) 2.5
    Boyutlar 350.70 x 250.70x 20.54
    Ağırlık 2.99 kg

1599$+kdv..

• bune böle yaa.
    bide eminsin demi toshibanın 2*256 olduguna.peki ekran kartı 128 bit mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: Snakeeyes

bu arada hepsiburada pavillionun da core 2 duosunu getirmiş.. malesef yine ekran kartında hayal kırıklığı :(

Chip Seti ATI RADEON Xpress 1150
    İşlemci / Hızı Core 2 Duo T5500 1.66 GHz 2MB 667Mhz
    Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 WXGA Bright View
    Ekran Boyutu 15.4"
    Ekran Kartı Nvidia GeForce Go 7200 128MB
    Sistem Belleği 1024MB 667Mhz
    Bellek Yuvası 2
    Sabit Disk Kapasitesi 120GB 5400RPM 8MB
    Ses Kartı Tümleşik
    Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
    Klavye TR/Q
    Kablosuz İletişim Intel Pro Wireless 3945ABG 802.11a/b/g Entegre WLAN
    Bluetooth Özelliği Var
    Infrared Yok
    Pcmcia Var
    USB (Adet) 3
    FireWire Var
    Seri Port Yok
    Paralel Port Yok
    S-Video (TV-Out) Var
    Fax Modem Var
    10/100 Ethernet Var
    Pil Ömrü (Saat) 2.5
    Boyutlar 350.70 x 250.70x 20.54
    Ağırlık 2.99 kg

1599$+kdv..

• walla kutusunda öle yasıodu 2*256 ram die öle söledi teknosada çalışan arkadaş :) ama ilk başta ekran kartı içinde 7400 demişti .. ama kutusunda gerçekten yazmıyor ekran kartı sadece 256 mb yazıyordu siteden baktık beraber ewt 7600 müş sonra dedi.. ama ram olayı malesef öyle galiba..yane kutuda öyle yazdığına eminim.. peki bunun ne gibi bi zararı olabilirki? hiç avantajlı olmamasının sebebi nea :( ben hp ye bakınca çok ii miş gibi geliodu bu toshiba bana..
  • arkadaslar bu üründe bluetooth var mı? teknosa'nın sitesinde göremedim de
  • http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=120570

kendi sitesinde bütün ösellikleri yasıor birde ordan bak istersen. bluetooth far ama
  • Arkadslar benim antalyada gittiğim teknosadada teklik 512 var dediler.Ben çünkü 1 GB lık ram eklemeyi düşünüyorum demiştim.Sitesindede Toshiba a100-847
    Kapasiteyi 4GB olarak gösteriyor nasıl 4GB'a çıkarılıyor bir arkads söleyebilir mi?Kac slot var bunda.
    Ayrıca cihazda bluetooh var yukardaki siteden öğrenebilirsiniz zaten herşeyi.
    Ben teknosaya gidince cihazı açıp gösterdiler ama kurulum yaptırmıolar sanırm sormadım bende test programıda yok zaten bilmiorum,anlamıorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vindictive -- 28 Ekim 2006; 13:42:57 >

• Arkadslar şimdi Antalyada Toshiba servisini aradım.Bu model yurt dışı modeli olabilir dior.O yüzden belki servisin eline gecme olasılığı olmayabilir sanırım.Varsa onu beklicem o sırada baska laptoplarda cıkabilir cünkü teknosadan alamıorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.