Şimdi Ara

Müjde,Gazi mah/Sultangazi fiber geldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkaysahinonline

Ben bir tane tip 7 gördüm ama tam çıkaramadım galiba Atatürk çiftliği tarafındaydı okullara veriyorlar hemen çünkü
    keske okullarin oraya verse 2 okul yanyana o dolaba bagliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaysahinonline

Hayırlı olsun lokasyon nedir ?
    Afyon kasabasi 2 bin kişilik köy gecen sene aralık ayinda yapildi 100 Mbps kullanıyorum

• Son durum nedir? Gazi ve Zübeyde hanımda?

• dantee12 D kullanıcısına yanıt

Size geldi mi hocam fiber?

• YouWillNeverWalkAlone! Y kullanıcısına yanıt

Yok hocam gelmedi

• zübdeyde hanım 1285 sk no:70-80 arasında biryere t23 kabin koymuşlardı. ufak bir kabindi.

• YouWillNeverWalkAlone! Y kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra foruma girmek aklıma geldi bayadır bakmıyordum cidden tekrar burdayım şimdi.Son durum olarak belki gazide oturanlar görmüştür 8 evler tarafında neredeyse %85 tüm kabinler değişti pandeminin araya girmesiyle baya yavaşladılar fakat şuan hızlı bir şekilde tüm kabinleri sırayla değiştiriyorlar değişim yapan tt ekibiyle bizzat konuştum hergün yapıyoruz bir yeri sırayla gidiyoruz dedi benim kendi kanaatim bu yıl sonunda fiber kullanıyor oluruz gibi hızlı gidiyorlar çünkü ve çakılan kabinlerin çoğu çalışıyor kulağımı dayadım fanları çalışmakta taktıkları yerlere hizmete geçiyor galiba bende bu şekilde

• doublebayd D kullanıcısına yanıt

zannediyorumki gecekondu bölgelerine koyuyorlar tek daire oldukları için yetiyordur belki veyahut başka sebebide olabilir net emin değilim işini görmesi yeter şahsen yıllarca bekledim t23 mü koyar t800 mü koyar ben bilmem fiber versinde yeter artık bu çile

1. yıl eski karakola giden yolun sağ tarafında vdsl dönüşümü tamamlandı. Ben dere yolu üzerinde 60 mbit e kadar altyapı alabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doublebayd -- 4 Eylül 2021; 4:49:30 >
  • 2020 Şubat ayından beri VDSL kullanıyorum 5ay önce fiber kutu dairelere kadar da kablo çektiler kablo nete de başvuru yaptım 50.yıldayım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hayırlısı olsun bende 1 hafta önce VDSL'e geçtim 32 mb falan alıyorum şuan 47'ye kadar desteklediğini söyledi müşteri hizmetleri gazi hastanesi civarındayım hat değerleri zaman zaman cıvıyor snr margin falan yerlerde zaman zaman ki 10'u geçtiğini gördüğümde olmadı.şöyle birşeyde var bana söylenen internet gelmiyor örn 45mblik paket satın aldım ayda 130 tl bana kalan 32 o aradaki 13 mbps hala çoğu insanın evinde yok ama ben parasını ödüyorum 13 mbps demek benim için steam'da +1 mb saniye/indirme hızı demek yani benim için önemli tekrar arıyacağım eğer söyledikleri hızı veremiyorlarsa paketi düşürücem 25 veya 35' arada 20-30 tl fark var 12 ayda ortalamasını alırsanız 300 - 350 tl para yapıyor vdsl modem parası :D bence bu konulara dikkat edin hakkınızı yedirmeyin arkadaşlar

• grese kullanıcısına yanıt

yazdım fakat seni cevaplamayı atladım sorry :/

• doublebayd D kullanıcısına yanıt

bu arada senin dediğini sordum artık port yok devri bitti onlar ek portmuş birnevi yedek yetecekmiş dendi TT tarafından

• Gaziosmanpaşa türktelekomu kaçkere aradım telefonu açmıyorlar daire ye kadar fiber için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grese -- 5 Ekim 2021; 0:16:47 >

Orası telefonu açarsa haber ver beraber kurban keselim.Bizzat gittim ağız büküyorlar fiber konusunu sormaya gittim buraya dikkat ekip tt binasında üst katta fakat karatinadalarmış o yüzden haftaya gel dedi,la dalgamı geçiyon birader adam karantinadaysa gop bölge müdürlüğünde ne işi var çok sinirlendim daha fazla muhatap olmadan çıktım.

• Kaç sene önce gittim altyapı istiyorum diye adresi verdim kaderine razı olacaksın dedi direttim resmen kovdu

belli bir kullanıcı vaat etmen gerekiyormuş diye biliyorum atıyorum 60 dairenin tt net kullanıcağının imzalı bir kağıdını vermen gerekiyor falan filan altyapı için bir ara öyle bir muhabbet vardı hala öylemi bilmiyorum ayrıca birde daireye kadar fiberi herkese ve heryere yapmıyorlar diye biliyorum şimdi daireye kadar fibere tt GPON adı veriyor bana gaziye gpon döşüyorlar dendi önce kabinler değişecek kabine kadar fiber sonra kabinden sonraki bakır kablolar değişecek diye biliyorum onu zaten yapacaklarmış (emin değilim söylenti) bina kutularıda değişecekmiş zamanla daha sonra isteyen parasıyla ttden FTTH (fiber to the home ) tarifelerinden alacak ya parayısla ttye yaptıracak yada kendi tesisatını kendi çekecek şuana kadar benim topladığım bilgiler bunlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum bunlar söylenti ve arkadaşlarımın gazide çalışan saha ekiplerine yakaladıkları yerde sorduğu sorulara aldıkları cevaplar birikiminin bir kısmını aktardım fakat onlarında bir doğruluk payı yok benim şahsi görüşüm şuan geneli FTTC (fiber to the cabin) zamanla kabinden binalara giden bakır kablolar ve binalardaki ankastre kutular fiber destekli kutulara dönüşecek resimdeki kutular gazide birçok binanın girişlerinde duvarlarında görmeniz mümkün bunlar gpon kutusuymuş.ve gpon hizmetini gazi için konuşmak gerekirse t7 erişim kabinlerinden alabiliyorsunuz t23 erişim kabinleri sadece adsl ve vdsl internet veriyor t23 den herhangi bir fiber interne hizmeti söz konusu değil bakır kabloların değişmesi konusuda biraz zaman alacaktır diye düşünüyorum kimi bölgelerde insanların tahaahüt sürelerinin bitmelerini beklediklerine dair yazılar okudum benim bildiklerim bu şekilde yanlışta olabilir doğruda bilenlerimiz varsa doğruları aktarsın herkese doğru bilgi ulaşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkaysahinonline -- 5 Ekim 2021; 0:52:55 >

• Binada kutu kuruldu kablolar dairelere kadar çekildi sadece aktif etmeleri lazım

• Okyanusu geçip gölde boğuldular

• Uğurmumcuda Türksat kablo net var orayada başvuru yaptım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.