Beyler,bayanlar her yaştan insanlar en sonunda gazi mahallesi,75.yıl mahallesi,zübeyde hanım mahallelerine fiber internet gelmeye başladı TT Tip 7 saha dolaplarını çakıyor fakat FTTC bir FTTB falan olsaydı hiç fena olmazdı neyse bunada şükür diyelim nihayetinde uzun yıllar bekleyiş sonunda birşeyler değişiyor dağın başındaki köyde bile fiber internet olduğunu öğrendiğimden beri bu hayatı sorguluyorum neden istanbulda hala her yer fiber değil diye.
yurtdışında fiber internete sahip olunca adam kas yapmış
dantee12D
kullanıcısına yanıt
75.yıl ile zübeyde hanımda değişmeyen dolaplar var bu tarafada gelmedi zaten ama shell yakıt istasyonunun arkasında görebilirsin tip 7 leri gelecek bakalım ne zaman covid olmasaydı gazi şuan fiber kullanıyordu da işte şartlar diyelim zaten yıllarca bekledik tam kuruyorlar dedik covide denk geldi arkadaş şans mı diyim ne diyim bilemedim
smart0201
kullanıcısına yanıt
al işte abi duyun adamı ne diyim bilemedim 50 yıl geriden geliyoruz
NT2LN
kullanıcısına yanıt
aman diyim beyler daha yeni geldi zaten bağlanmadı bile bir tadına bakalım önce 1 sene falan sonra çalarsınız
berkaysahinonlineB
kullanıcısına yanıt
Çalmak mı? Duymamış olayım. Biz çalmayacağız. Yeniyi alıp eskiyi bırakacağız yerine. Çalsak hiç bırakır mıydık? Olsa olsa yer değiştirme olur.
quote:
Orijinalden alıntı: berkaysahinonline
al işte abi duyun adamı ne diyim bilemedim 50 yıl geriden geliyoruz
Bizim de gecen sene yapıldı
sair abay in ordaki shell in yan sokaginda calisma vardi bilgisi olan varsa bi aktarsin bi sair abay in ordaki dolabi degismediler
dantee12D
kullanıcısına yanıt
Ben bir tane tip 7 gördüm ama tam çıkaramadım galiba Atatürk çiftliği tarafındaydı okullara veriyorlar hemen çünkü