Şimdi Ara

Müjde,Gazi mah/Sultangazi fiber geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Kablonet gazide yok ama uğurmumcu sondurak ve sonrası değilmi çünkü kablonetin hiçbir unsuru gaziye henüz girmiş değil

• Uğur Mumcu ve Cumhuriyet mahallesinde var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • grese kullanıcısına yanıt

he doğru sen 50.yıldasın okey anladım hayırlısı olsun abi inşallah gönlüne göre bir internete sahip olursun şahsen ben nefret ettim yeni geçtim ama kafi 1 ay sonra askerim PC'yide sattım R5 3600 16 GB GTX1660 Super nvm2 bir sistem vardı satalı baya oldu o zaman bu internet olsa eyvallahda sattıktan sonra laptop yada tele 30 mbps gelse nolur gelmese metro exodusu 2.günde indiriyordum 2 günde

• Geçen tır oyunu indirdim 3-3.5gb dı 5dk da indirdi 5mbitle 2gb oyunu 28saatde indirdim 2günden fazla sürdü download maneger la

İnternet yavaş ise IDM'de pek işe yaramıyor zaten şuan ben steam'de maks 3.7 mb ile google drive'la da 3.5 mb indirmi yapabiliyorum bize yüksek ihtimalle internet veren kabinde değişmiş bu hafta daha doğrusu yanına yeni kabin koymuşlar

Müjde,Gazi mah/Sultangazi fiber geldi

Müjde,Gazi mah/Sultangazi fiber geldi

• Benim kabine uzaklığı. 200metre 35 mbiti net var indirmede 4-4.5 alıyorum

• 4/4.5 iyi bu arada yeterlide denebilir bazı platformlarda zaten maks. 5 ile sınırlı 1 gigabit netinde olsa 5 ile indirme yapıyor diye biliyorum

• Burada yazıyor sınır yok nekadar ekmek okadar köfteMüjde,Gazi mah/Sultangazi fiber geldi

Bazı platformlar sınırlı mesela epic games belli bir hıza izin veriyordu hala öylemi bilmiyorum

• berkaysahinonline B kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar. Ben 8 evler Şehit Teğmen Ali Yılmaz ilkokulu civarındayım. Orada ufak bir park var ve parkta fiber kabini var ama hangi tip bilmiyorum. 100 mbps vdsl kullanıyordum, pandemi sonrasında değerler çakıldı şu an 80 alıyorum. Yaklaşık 1-1.5 ay önce telekom çalışanları o civarda bir fiber altyapı çalışması yapmış tekrar sanırım. Yollar falan kazılmış ama ben şehirdışında olduğum için denk gelip soramadım ne yazık ki. Çektiğiniz fotoğrafın nereden olduğunu merak ettim. Uzun zamandır bu meseleleri takip etmedim uzak kaldım. Varsa güncel bilgileriniz, paylaşırsanız sevinirim. Bir de TurkNet'in GigaFiber hizmeti var biliyorsunuz. Zübeyde Hanım çevresinde bu hizmeti kullanmak isteyen tanıdıklarınız varsa, talepte bulunsunlar proje ekibine iletilsin. Henüz 2022 planları belli değilmiş. Yeterli talep sayısına ulaşılırsa belki 1 gbps simetrik kullanabiliriz, umudum pek olmasa da.

• Yanenzka Y kullanıcısına yanıt

selamlar,fotoğraf gazi hastanesi tarafındaki perşembe pazarının olduğu sokaktaki parkta çekildi akşam kendim çekmiştim göstermek için,nasıl bir bilgi aradığınızı bilemedim tam olarak fakat gazinin internet akıbeti ve kişisel sorununuz hakkında soru sorduğunuzu varsayarak kendimce cevaplamaya çalışayım,öncelikle ben türknetten hizmet aldım ve pişman oldum kaldıki 1 gigabit net verecek 20 mbps veremedi 2 ay rezil etti,kişisel kötü deneyimim bir yana bende yeni teknolojilerin girmesi konusunda pozitif düşünüyorum bunda hiçbir sıkıntı yok.ayrıca gaziye FTTC geldi şuan yani ortada henüz gerçek fiber yok biliyorsunuz FTTC'de kabinler santralimiz oluyor kabinden sonra bakır kabloyla geliyor.ve sizin hız düşme sorunuda tahminimce çalışmaları görenlerde VDSL'e geçtiyse bir hat yoğunluğu oluşur SNR Margin değerleri düşerse internet bölgesel yoğunluktan kötüleşmesin kopmasın diye düşürmüş olabilirler bunu türk telekom ile konuşmanız daha iyi olur şuan aklıma başka birşey gelmiyor yani dediğiniz gibi durduk yere düştüyse onlar düşürmüştür diye tahmin ediyorum en iyisi arayıp sormanız.ben tam olarak ne tür bilgi aradığınızı anlayamadım bu şekilde cevapladım aradığınız cevap yoksa tekrar mesajlaşalım yardımcı olurum her türlü.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.