Şimdi Ara

Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
772
Cevap
14
Favori
45.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türk Telekom'un fibernet dediği bağlantı türü VDSL değil mi hocam?

• Eskiden port var gösteriyordu. Şimdi bilgiler gitmiş. Yalnız fiber yerine vdsl'e mi geçiriyorlar? Böyle iş mi olur. Yine mi bakır kablo...

Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi)
    Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi)

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaNexxx

Eskiden port var gösteriyordu. Şimdi bilgiler gitmiş. Yalnız fiber yerine vdsl'e mi geçiriyorlar? Böyle iş mi olur. Yine mi bakır kablo...

Müdürlükte önce VDSL yapılacak demişlerdi bana

• @alparsh Arkadaş bildiğin alın şunu biraz sesinizi kesin, fiber falan yok size muamelesi bu. Büyük rezillik...

• 320 sokak hariç bütün yan sokaklarda VDSL gözüküyor sadece 320 sokağın bir bölümünde adsl mevcut ve saha dolabı 1km gözüküyor, bu durum değişebilir mi ? cevaplarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeniüye1789

320 sokak hariç bütün yan sokaklarda VDSL gözüküyor sadece 320 sokağın bir bölümünde adsl mevcut ve saha dolabı 1km gözüküyor, bu durum değişebilir mi ? cevaplarınızı bekliyorum.

selamlar aynı sorun bizde de var. lütfü aykaç sokak. çevredeki bütün sokaklar vdsl2 gösteriyor bizim sokak adsl 1695 metre gibi efsane rakamlar çıkıyor. üstelik bizim sokağın başındaki dolabı hala değiştirmemişler. geçen ay 30 yıllık tapulu binalara metro porjesi işgaliyesi olarak bilgi geldi. burayı yıkmayı planladıkları için altyapıyı mı yapmayacaklar ne yapacaklar anlamış değilim. ulan internet altyapısı gelecek diye sevinirken evimizden olacaz.

• vdsl max 30 mb verdiler bugün red ettim. gelen bağlantıyı geri adsl ye döndüm 1 yıl sonra gpon bağlantı verebilirlermiş

• kingslayer kullanıcısına yanıt

Modem arayüzünden hattın maksimum değerine baktınız mı? Belki telekom düşük hız yalanlarından birini uyduruyor olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemin arayüzünden bakmadım kuruluma gelen arkadaş iletti bende baglamayin dedim
  • VDSL bağlantıya geçen arkadaşlar geçiş işlemleri aşağı yukarı ne kadar sürdü acaba? Yeni bağlanan kutulara geçiş yaptığımız için sinyal değiştiremiyorlar direk galiba. Fiziksel olarak port değişikliği gerekiyor.

• Identity I kullanıcısına yanıt
    Eger santral aktifse anlik oluyor degilse personel geliyor
  • VDSL geçmek için başvurdum, sonuç olarak başvurum iptal oldu ve şuan alt yapı kontrolü yaptığımda " Seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır." yazmaya başladı. TTNET kapsama haritası üzerinden yapıyorum bu sorguyu. Daha öncesinde ise gıbırnet, turknet gibi firmaların sitelerinden sorguladığımda VDSL görünüyordu ancak şuan görünmüyor. Bunun sebebi ne olabilir sizce? Altyapı çalışması böyle bir şey yaratmış olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Identity

VDSL geçmek için başvurdum, sonuç olarak başvurum iptal oldu ve şuan alt yapı kontrolü yaptığımda " Seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır." yazmaya başladı. TTNET kapsama haritası üzerinden yapıyorum bu sorguyu. Daha öncesinde ise gıbırnet, turknet gibi firmaların sitelerinden sorguladığımda VDSL görünüyordu ancak şuan görünmüyor. Bunun sebebi ne olabilir sizce? Altyapı çalışması böyle bir şey yaratmış olabilir mi?

Merhaba Hocam,

Fevzi Çakmak mah. bulunan kabinlerin daha port aktarım işlemleri yapılmadı dolayısıyla VDSL2 tarifelere geçiş yapamazsınız.

• burak_sefa61 kullanıcısına yanıt

Olabilir dostum, çünkü 5 gün öncesine kadar vdsl2 0 0 görünen hat şuan adsl görünüyor. Bir ihtimal başvuru yapılmasın diye değiştirmiş olabilirler sistem aktif olana kadar.

• Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi)

Arkadaşlar merhaba, sorgulama yaptığımda bu şekilde gösteriyor,

Türk Telekomdan sorgulama yaptığımdada hiper internet gözüküyor.

• ArchAngelMichael A kullanıcısına yanıt
    Merhaba Arkadaşlar,

Bu bölgede olan arkadaşlar sorgulama yaparak tarife değişikliği yapmayı deneyebilir mi? Şuan 67 metre 83mbt görüntülüyorum, lakin dolap kapımızın önünde çat patlasa evden ankastreye 20 mt, ankastreden saha dolabına 15 mt mesafe vardır. Netspeed ile yaptığım görüşmede adreste sorgulamada bu hızlar gözüküyor ama sistemde hala eski dolaba bağlı gözüktüğümü söylüyorlar 30mbt tarifeye deneyebiliriz fakat red gelecektir dediler. O yüzden işlem yapmadık ayrıca ttnet henüz dolapta çalışma yaparak port aktarımı yapmadı. Son aşamaya gelindi diye tahmin ediyorum port aktarımı yapıldıktan sonra yeni tarifeye geçebileceğiz sanırım...

• Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi)

Ben söyledim, altyapı değişikliğine başlayacaklar Turknet kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngelMichael

Ben söyledim, altyapı değişikliğine başlayacaklar Turknet kullanıyorum.

Ben 75 lik pakete geçtim fakat vdsl modemim ulaşmadığı için deneme yapamıyorum, hatta şuan tarife değişikliği hemen yansıdığı için mevcut internetimde gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak_sefa61

Ben 75 lik pakete geçtim fakat vdsl modemim ulaşmadığı için deneme yapamıyorum, hatta şuan tarife değişikliği hemen yansıdığı için mevcut internetimde gitti.

Alıntıları Göster

Bu kadar hızlı değişim sağlamaları ilginç, turknet beni bekletiyor.

• ArchAngelMichael A kullanıcısına yanıt
    Bende anlamadım sabah yeni dolap aktif değil diyorlardı. Sonra Online kayıt açtım az önce aradılar geçiş işleminizi başlatalım dediler bende 1 kaç gün sürer diye okey dedim. Hemen aktif oldu ilginç. Modem olsa deneyeceğimde modem yok, belkide olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.