Türk Telekom'un fibernet dediği bağlantı türü VDSL değil mi hocam? |
Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (23. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
-
-
@alparsh Arkadaş bildiğin alın şunu biraz sesinizi kesin, fiber falan yok size muamelesi bu. Büyük rezillik...
-
320 sokak hariç bütün yan sokaklarda VDSL gözüküyor sadece 320 sokağın bir bölümünde adsl mevcut ve saha dolabı 1km gözüküyor, bu durum değişebilir mi ? cevaplarınızı bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: yeniüye1789
320 sokak hariç bütün yan sokaklarda VDSL gözüküyor sadece 320 sokağın bir bölümünde adsl mevcut ve saha dolabı 1km gözüküyor, bu durum değişebilir mi ? cevaplarınızı bekliyorum.selamlar aynı sorun bizde de var. lütfü aykaç sokak. çevredeki bütün sokaklar vdsl2 gösteriyor bizim sokak adsl 1695 metre gibi efsane rakamlar çıkıyor. üstelik bizim sokağın başındaki dolabı hala değiştirmemişler. geçen ay 30 yıllık tapulu binalara metro porjesi işgaliyesi olarak bilgi geldi. burayı yıkmayı planladıkları için altyapıyı mı yapmayacaklar ne yapacaklar anlamış değilim. ulan internet altyapısı gelecek diye sevinirken evimizden olacaz.
-
vdsl max 30 mb verdiler bugün red ettim. gelen bağlantıyı geri adsl ye döndüm 1 yıl sonra gpon bağlantı verebilirlermiş
-
Modem arayüzünden hattın maksimum değerine baktınız mı? Belki telekom düşük hız yalanlarından birini uyduruyor olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Modemin arayüzünden bakmadım kuruluma gelen arkadaş iletti bende baglamayin dedim -
VDSL bağlantıya geçen arkadaşlar geçiş işlemleri aşağı yukarı ne kadar sürdü acaba? Yeni bağlanan kutulara geçiş yaptığımız için sinyal değiştiremiyorlar direk galiba. Fiziksel olarak port değişikliği gerekiyor.
-
Eger santral aktifse anlik oluyor degilse personel geliyor -
VDSL geçmek için başvurdum, sonuç olarak başvurum iptal oldu ve şuan alt yapı kontrolü yaptığımda " Seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır." yazmaya başladı. TTNET kapsama haritası üzerinden yapıyorum bu sorguyu. Daha öncesinde ise gıbırnet, turknet gibi firmaların sitelerinden sorguladığımda VDSL görünüyordu ancak şuan görünmüyor. Bunun sebebi ne olabilir sizce? Altyapı çalışması böyle bir şey yaratmış olabilir mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: IdentityVDSL geçmek için başvurdum, sonuç olarak başvurum iptal oldu ve şuan alt yapı kontrolü yaptığımda " Seçtiğiniz lokasyonla ilgili bilgiye ulaşılamamıştır." yazmaya başladı. TTNET kapsama haritası üzerinden yapıyorum bu sorguyu. Daha öncesinde ise gıbırnet, turknet gibi firmaların sitelerinden sorguladığımda VDSL görünüyordu ancak şuan görünmüyor. Bunun sebebi ne olabilir sizce? Altyapı çalışması böyle bir şey yaratmış olabilir mi?
Merhaba Hocam,
Fevzi Çakmak mah. bulunan kabinlerin daha port aktarım işlemleri yapılmadı dolayısıyla VDSL2 tarifelere geçiş yapamazsınız.
-
Olabilir dostum, çünkü 5 gün öncesine kadar vdsl2 0 0 görünen hat şuan adsl görünüyor. Bir ihtimal başvuru yapılmasın diye değiştirmiş olabilirler sistem aktif olana kadar.
-
-
-
-
-
-
Bende anlamadım sabah yeni dolap aktif değil diyorlardı. Sonra Online kayıt açtım az önce aradılar geçiş işleminizi başlatalım dediler bende 1 kaç gün sürer diye okey dedim. Hemen aktif oldu ilginç. Modem olsa deneyeceğimde modem yok, belkide olmadı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X