Şimdi Ara

Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
772
Cevap
14
Favori
45.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz yine iyisiniz arkadaşlar, biz Karadeniz Mah. olarak en dipte, en sondayız. Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) 

• burak_sefa61 kullanıcısına yanıt

Bu Türk Telekom Gaziosmanpaşa Genel Müdürlüğünün ilgisizliği hocam.

Bizzat yaşadım. Memnuniyetim sıfır. Geçen yıl 21 gün internetsiz kaldım. Mağduriyetimi faturadan 10 lira silerek giderdiler sağ olsunlar.

Gün sayıyorum tam olarak. Türk telekom ile tüm bağımı koparmak adına. Bimcell hariç

• Bitişik binam ve sokağımdaki neredeyse bütün binalar vdsl'e geçmiş gözüküyor. Anladığım kadarıyla portlar taşındı. Sadece binaya fiber kutu konulup dairelere çekilmesini bekleyeceğim. Umarım kısa sürede biter artık çalışmalar.

Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jio2020 -- 12 Şubat 2021; 20:58:1 >
  • Brn VDSL2 abonelik yaptirdim ttnetten 100 mb modenim gelmesini bekliyorum
  • Sizin adınıza sevindim. Darısı hepimizin başına :)
  • Daha bağlanmadi sadece tahhüt verdim vdsl 2 yalin hipernet 100
  • Vdsl2 modem aldim epey arastirdim. Almak isteyen olursa mode tavsiyesi olarak:

Keenetic Extra DSL AC1200 4x5dBi Cloud VPN WPA3 Amplifier USB 4xFE VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh WiFi Modem Router / Mesafe Genişletici / Access Point / Client
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jio2020

Bitişik binam ve sokağımdaki neredeyse bütün binalar vdsl'e geçmiş gözüküyor. Anladığım kadarıyla portlar taşındı. Sadece binaya fiber kutu konulup dairelere çekilmesini bekleyeceğim. Umarım kısa sürede biter artık çalışmalar.

Hocam bende de bu şekilde gözüküyor. Türk Telekom'u aradım onlar altyapınız ADSL destekliyor dedi. Acaba henüz her şey tamamlanmadığı için mi göremiyorlar ?

Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi)

• alparsh A kullanıcısına yanıt
    Vdsl 2 altyapi gözüküyormu ? diye sorun.
  • kingslayer kullanıcısına yanıt
    Sordum tekrar sistemde gözükmüyor dedi. Aktif olduktan sonra düşüyormuş onlara da. Size de bir bilgilendirme mesajı gelir aktif olunca dedi. Beklemeye devam sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alparsh

Hocam bende de bu şekilde gözüküyor. Türk Telekom'u aradım onlar altyapınız ADSL destekliyor dedi. Acaba henüz her şey tamamlanmadığı için mi göremiyorlar ?

Alıntıları Göster

Portlar yeni taşındığı için göremiyorlar. Binaya kablo çekildi mi sizin? Çekildiyse fiber bekleyeceksin çekilmediyse vdsl'in aktif olmasını bekleyeceksin. Tahminim mart başı gibi aktif olur.

• Jio2020 J kullanıcısına yanıt

Yok hocam kablo çekilmedi. Umarım dediğiniz gibi kısa sürede aktif olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jio2020

Bitişik binam ve sokağımdaki neredeyse bütün binalar vdsl'e geçmiş gözüküyor. Anladığım kadarıyla portlar taşındı. Sadece binaya fiber kutu konulup dairelere çekilmesini bekleyeceğim. Umarım kısa sürede biter artık çalışmalar.

318 320 sokak felan bundan faydalanabilecek mi ? sonuçta 324 sokağın bir iki alt sokağı bunlar, birde bu sorgulamayı hangi siteden bakabiliyoruz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim. Türk Telekom fibernet için eve yeni kablo çekilmesi gerekiyor mu? Yoksa mevcut ADSL hattından VDSL bağlantı mı veriyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirketsesii

Arkadaşlar bir sorum var yanıtlarsanız sevinirim. Türk Telekom fibernet için eve yeni kablo çekilmesi gerekiyor mu? Yoksa mevcut ADSL hattından VDSL bağlantı mı veriyor?

Fiber için yeni kablo çekilmesi gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yeniüye1789

318 320 sokak felan bundan faydalanabilecek mi ? sonuçta 324 sokağın bir iki alt sokağı bunlar, birde bu sorgulamayı hangi siteden bakabiliyoruz ?

Alıntıları Göster

https://gibir.net.tr/gibirnet-alt-yapi-sorgulama sitesi üzerinden kontrol edebilirsin hocam. Bahsettiğin sokaktaki binaların hangi saha dolabına bağlı olduğuna bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: alparsh

Alıntıları Göster
    Merhaba hocam,

6.Gün önce internetim gitti dediğinizde muhtemelen portlarınız aktarılmaya başlandı. Aktarımdan sonra takip edenler hemen başvurarak vdsl geçmiştir. Ama bu kadar çabuk port bitmesi ilginç. Port aktarılmamış olsa saha dolabına olan uzaklığınız ve alabileceğiniz hız gözükmez, çünkü şuan benim portlar aktarılmamış mesafe 0 alabileceğim hız 0 gözüküyor. Sizin vdsl altyapınız aktif olmuş. Türk telekomun adsl alabilirsiniz demesinin nedeni şuan bağlı olduğunuz saha dolabında boş port olmamasıdır. Dilerseniz adsl tarife ile başlayabilir her gün altyapınızı kontrol ederek boş port olması durumunda vdsl tarifelere geçebilirsiniz. Sorgunuzda boş port yok gözüküyor. Portlar aktarılmaya başlandı demek bizimde aktarılır en kısa süre içerisinde inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_sefa61 -- 13 Şubat 2021; 18:57:40 >

• kingslayer kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Darısı başımıza inşallah. Bende Keenetic extra dsl takipteyim, hem fiyat olarak hemde bizim saha dolabı aktif olana kadar yeni modemleri çıkabilir diye bekliyorum. 469TL kadar düşmüş halbuki dolar geriledi ama fiyatlara çok yansımadı. Sizin birde binanıza fiber çekildi oda 1 sene içerisinde aktif olursa modemi router yaparsınız👍
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_sefa61

Merhaba hocam,

6.Gün önce internetim gitti dediğinizde muhtemelen portlarınız aktarılmaya başlandı. Aktarımdan sonra takip edenler hemen başvurarak vdsl geçmiştir. Ama bu kadar çabuk port bitmesi ilginç. Port aktarılmamış olsa saha dolabına olan uzaklığınız ve alabileceğiniz hız gözükmez, çünkü şuan benim portlar aktarılmamış mesafe 0 alabileceğim hız 0 gözüküyor. Sizin vdsl altyapınız aktif olmuş. Türk telekomun adsl alabilirsiniz demesinin nedeni şuan bağlı olduğunuz saha dolabında boş port olmamasıdır. Dilerseniz adsl tarife ile başlayabilir her gün altyapınızı kontrol ederek boş port olması durumunda vdsl tarifelere geçebilirsiniz. Sorgunuzda boş port yok gözüküyor. Portlar aktarılmaya başlandı demek bizimde aktarılır en kısa süre içerisinde inşallah.

Alıntıları Göster

Merhaba hocam, teşekkür ederim bilgilendirme için. Umarım kısa sürede sizin de işlemleriniz hallolur. Şu adsl belasından acil kurtulmamız lazım. Yalnız o internet kesintisinin sebebinin bana kabloların su basması olarak açıkladı binanın önüne gelen ekip bu durum biraz aklımı karıştırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparsh -- 13 Şubat 2021; 19:3:5 >

• alparsh A kullanıcısına yanıt
    Saha dolabında uzun süre çalıştılar ise port aktarılmıştır. Rögar kapakların altında çalıştılar ise dediğiniz gibidir.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.