Şimdi Ara

Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
772
Cevap
14
Favori
45.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Vay be, Turkcell Superonline gerçekten çok iyi son zamanlarda, 200Mpbs internet de veriyorlar aylardır.

Türk Telekom'dan Turkcell'e geçmenin zamanı geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CC005D310

Vay be, Turkcell Superonline gerçekten çok iyi son zamanlarda, 200Mpbs internet de veriyorlar aylardır.

Türk Telekom'dan Turkcell'e geçmenin zamanı geldi.

Açıkçası önermem, superonline yurt dışı çıkışlarını bile isteye kısıyor ve bazı platformlarda çok büyük sorunlar yaşayan insanlar oluyor. Türknet harici müşteri dostu firma olduğuna inancım sıfır.

• mestquik M kullanıcısına yanıt
    Selam, bende gördüm. Yak konnektör ile kabloları bağlıyorlardı, klasik sordum nezaman aktif olcak diye yine aynı cevap 1 haftaya 😁
  • Arkadaşlar barbaros hayrettin paşa 1089 sokak köşesinde tt Akçadağ ekipleri hatları yapmaya başladı eve kadar fiber gelecekmiş.
  • İnternet gidip geldi, bir uğruyayım dedim buraya. Adsl devam. 

• ShaNexxx kullanıcısına yanıt
    Bi an heyecanlandırdın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_sefa61

Merhaba Hocam,

Bağlı olduğunuz santral veya arızaya gelen ekiplerden öğrenebilirsiniz. Mutlaka yakınlarınızda bir saha dolabı vardır. Üzerinde 13 rakamı yazan başı SC,SD vb. gibi başlar.

Alıntıları Göster

dediğiniz gibiymiş:) has dürümün önündeki dolapta 13 numaraymış. bu arada az önce eşim 13 no lu dolapta işlem yapan telekom görevlisi ile konuşmuş. 1-1,5 ay içerisinde bunun da değişeceğini söylemiş. sizin bulunduğunuz dolapları da göstermiş. değişiklik olduğunu ama daha faaliyete geçirmediklerini söylemiş.

• Dün cengiz topel caddesine yine ekipler geldi, çalışmalar yapılırken internet kesildi.

Fakat tam meydanın oradaki saha dolaplarını daha değiştirmemişler.

Dün meydandaki turk telekom mağazasının onunu kazmışlar sadece o kadar.

ADSL ile sürünmeye devam

• Arkadaşlar merhaba,

Dün Köşk Caddesinin başında bulunan kutularda Türk Telekom yetkilisi çalışma yapıyormuş. Kardeşim gidip ne yaptığını ve kutuların ne zaman aktif olacağını sormuş. Çalışan eski kutudan yeni kutuya taşıma işlemini yapıyorum 20-30 gün içerisinde aktif olur başvuru yapabilirsiniz demiş. Mutlu sona yaklaşıyoruz galiba

• Bu hafta mahalledeki kablolara kutular takıldı binalara 8 portlu fiber kutuları bırakıldı sistem sorgusunda barbaros hayrettin pasa 1089 mah da altyapı bilgisi kaldırılmış adsl göstermiyor bu hafta yada önümüzdeki hafta gelir. Modem kısmı aklimi kurcaliyor anlaşmayı nasıl yapacaklar modemi almak zorunlu mu olacak yoksa serbest mi birde operator konusu var ben başka operator seçsem bu sefer düzgün hizmet alabilecekmiyim? Sizler ne yapacaksınız dostlar.
  • Arkadaşlar 751 sokak taraflarında var mı bi hareket memleketteyim sevindirin beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirketsesii

Arkadaşlar merhaba,

Dün Köşk Caddesinin başında bulunan kutularda Türk Telekom yetkilisi çalışma yapıyormuş. Kardeşim gidip ne yaptığını ve kutuların ne zaman aktif olacağını sormuş. Çalışan eski kutudan yeni kutuya taşıma işlemini yapıyorum 20-30 gün içerisinde aktif olur başvuru yapabilirsiniz demiş. Mutlu sona yaklaşıyoruz galiba

501. sokağın başındaki mi?

• leiden L kullanıcısına yanıt
    Köşk caddesinin başında istikbalin yanına hocam
  • Şimdi köşk caddesinde aktif olunca mesela köşk caddesini kesen sokaklarda bundan faydalanabilecek mi ? mesela 318 sokak ?

• Dün öğlen internetim kesildi balkondan baktım binanın önünde cadde ortasında Türk Telekom yazan rögar kapaklarının başında bir ekip çalışıyordu. Sorduğumda kablolar su almış onu düzeltmeye geldik dediler çalışmalardan haberleri yoktu. Cengiz Topel üzerinde başka bir ekip bulup soru da soramadım hiç son durum nedir acaba? İnternet gittikçe kötüleşiyor 6 mbps aylardır.

• yeniüye1789 Y kullanıcısına yanıt

Siz internetinizi hangi kutudan alıyorsanız ona bağlı hocam

• Bugün yaptığım görüşmede ttnet müşteri temsilcisi vdsl 2 verebileceğini fakat hizin tanimli olmadığını iletti . Benimle ayni durumda olan varmı. Apartmana böyle bir kutu konuldu. Vdsl 2 mi bu fibermi Bir türlü çözemedim
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/668664/(8e75ab08-44b6-4ad2-9924-81f24c94eae9.jpeg, 3000, 4000, 9F9182)[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingslayer -- 8 Şubat 2021; 22:45:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirketsesii

Siz internetinizi hangi kutudan alıyorsanız ona bağlı hocam

ben bu konularda cahilim interneti hangi kutudan aldığımı nasıl öğrenebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeniüye1789 Y kullanıcısına yanıt

Hocam onu ben de bilmiyorum maalesef ama size en yakın kutudur büyük ihtimalle

• kingslayer kullanıcısına yanıt

Hocam bende de aynı şekilde görünüyor. Kutu aktif olmadığı için hız görüntülenmiyor büyük ihtimalle. Ayrıca hız belli değilken 50 mbps bağlayacağız diyip 24 de bağlayabilirler dikkat edin o yüzden.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.