Arkadaşlar merhaba. Bugün Türk Telekom Gaziosmanpaşa Müdürlüğüne gittim altyapı çalışmaları için. 3.kata yönlendirdiler beni. Köşk Caddesi 324 sokak için projenin ne aşamada olduğunu sordum. Bizim binamıza direkt fiber hizmetin geleceğini söylediler. Saha dolapları hala test aşamasındaymış. Bu süreçte ilk olarak önceliği altyapısı hiç olmayan binalara veriyorlarmış. Evden eğitim gören çocuklu binalar varmış adsl hizmeti dahi olmayan. İlk önce onlara altyapı götürüyorlarmış. Sonrasında sırayla gideceklermiş. Bu süreç en az 2 ay en fazla Ağustos ayına kadar devam eder denildi. Ama yakın süreçte kimse fiber veya vdsl beklemesin. Bununla alakalı bir dilekçe doldurmamı istedi süreci bi nebze hızlandırması adına ama en az 2 ay sürecek aşamaların tamamlanması dedi net bir şekilde. Benim binama kablolar çekildi ancak kutu bağlanmadı. Saha dolaplarının test aşaması bittikten sonra binaya kutu konacak sonrasında dairelere çekilecek onlarında testi tamamlandıktan sonra fiber hizmeti alacaksınız dediler. Burada okuduğum bilgiler ve saha ekiplerinin verdiği bilgilere dayanarak yakın dönemde aktif olacağını bekliyordum ancak durum maalesef böyle değilmiş. Sizler de adsl dahil altyapınız varsa 2 aydan önce aktif olarak fiber veya vdsl kullanmayı beklemeyin maalesef. |
Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (18. sayfa)
-
-
Hocam sizinki aktif oldu mu vay be 92mbps gözüküyor bizim ki hala değişmedi deli olucam -
Bu arada hocam benimde ya geçen hafta yada ondan önceki hafta internet kesildi sabah bi baktım kablo çekiyorlar saha dolabının oraya ama halen değişmedi anlamıyorum gerçekten sadece 2 tane kaldı bu cadde de -
Merhaba Hocam,
Maalesef olmadı, sadece geçtiğimiz Cuma günü altyapı sorgulamada santral mesafesi 0'a indi. Son testler yapılıyor zannedersem. -
Ayagina saglik. Çok tesekkurler. Paylaşimin için. -
-
-
Barbaros Hayrettin Paşa mahallesi 1029 sokaktayım. Sokağın başında 2x beyaz İnternet kutusu var 2 - 3 ay oldu hâla bağlamadılar binalara. Turknet ile max 3mb alıyorum. Farklı bir iss olarak ne önerirsiniz? Daha fazla hız alamasam da daha az öderim belki.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlaşılan ağır çalışan tt Silivrikapı ve Gopdaki tip7 kabinlerin aktif olmasını bayağı bir gecikleştirecek.
-
Hocam selamlar bir şey soracağım sultnagazideki çalışmayla alakalı. Sultangazide cumhuriyet mahallesinde bir kaç sokağa altyapı yapıldı. Cumhuriyet mahallesi bereket sokağa altyapı yapılacak mı? Bilginiz var mı? Bir üst sokağa vs yaptılar ama bu sokağa gelmedi. Kardeşim orada oturuyor ve ttnet ortalama 5 mb hız için bir ton para veriyor. Bu kadar yakına gelmişken kaçırmamak lazım bu fırsatı. Bilgi verirseniz çok sevinirim. Bir de Kağıthane hürriyet mahallesi için bir çalışma söz konusu mu?
Merhaba, Sultangazi ayri bir başlıkta yazişmakta bi geri sayfadan görebilirsiniz. -
Ona bakarsanız burası kablonet konusu ama Telekom fiber yazıyor herkes 😃
Arkadaşlar caddenin başında bir T23 ALU-KAR bir tane de TİP-7 GÜRSAŞ kabin var. Bu iki kabin arasındaki fark nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: trtunskiHocam selamlar bir şey soracağım sultnagazideki çalışmayla alakalı. Sultangazide cumhuriyet mahallesinde bir kaç sokağa altyapı yapıldı. Cumhuriyet mahallesi bereket sokağa altyapı yapılacak mı? Bilginiz var mı? Bir üst sokağa vs yaptılar ama bu sokağa gelmedi. Kardeşim orada oturuyor ve ttnet ortalama 5 mb hız için bir ton para veriyor. Bu kadar yakına gelmişken kaçırmamak lazım bu fırsatı. Bilgi verirseniz çok sevinirim. Bir de Kağıthane hürriyet mahallesi için bir çalışma söz konusu mu?
Maalesef bir bilgim yok. Bu konularda direk il müdürlükleri ne ulaşırsanız ilgili personel bilgi verecektir yahut civarda çalışan personellere yetkili sorun muhakkak birine ulaşırsınız.
Aynı durum benim mahallem içinde geçerli. Bir farkı yok ikiside farklı markalardan alınan kabinler. -
Bende 10 sokak ötedeyim turknet 40/10 alıyorum VDSL, sende başka bi sorun vardır.. port değişikliği iste.. yada yapadan vae geçiş iste.. arıza kaydı ile.. -
Hocam bu kutuların aktif olma süresi ile ilgili bilginiz var mı? -
Jio2020 nikli kullanici gop telekom mudurluğune gitmis yukarida yazmakta alinti yapamadim kusura bakmayin. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mirketsesii
Hocam bu kutuların aktif olma süresi ile ilgili bilginiz var mı?Valla kardeşim ocağın 1'inde benim evimin hemen dibine tip7 alu gürsaş kabin kuruldu bugun 21 ocak hala gelişme yok. kabinden fan sesi geliyor ama hatlar henüz vdsl'e taşınmadı. bende beklemedeyim yani, ama tt ekipleri genellikle 1.5-2 ay arasında tamamlıyor diye duyum aldım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: H.akdora
Bende 10 sokak ötedeyim turknet 40/10 alıyorum VDSL, sende başka bi sorun vardır.. port değişikliği iste.. yada yapadan vae geçiş iste.. arıza kaydı ile..Bide Vae değişikliği isticem ozaman hocam. Şuan Yapa'dayım. Teşekkürler bilgilendirme için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X