|
Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (19. sayfa)
-
-
Arkadaşlar merhaba,
Şakir Zümre Caddesi taraflarında bir gelişme var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba Hocam,quote:
Orijinalden alıntı: ArchAngelMichael
Arkadaşlar merhaba,
Şakir Zümre Caddesi taraflarında bir gelişme var mı?
Maalesef, yeni kabinlerin testleri devam ediyor aktif olmasını bekliyoruz. -
Yahu askere gittim geldim 1 senedir yokum hâla mı gelmedi -
Şakir Zümre caddesindeki 5 saha dolabından 3'ü yeni tip 7 kabinlerle değişti, 2 tanesi hala değişmedi. Değişenlerin testleri devam ediyor. Değişmeyenler ne zaman değişecek Allah bilir. Burası mahrumiyet bölgesi en son her şey buraya geliyor.quote:
Yahu askere gittim geldim 1 senedir yokum hâla mı gelmedi -
Vallahi hocam ya yıl olmuş 2021 sürünüyoruz. 751. sokakta Gıbırnetten sorgulama yaptığımda vdsl2 gözüküyor. Bizim buradaki de değişmiş midir? -
Aynen öyle bir süre daha sürüneceğiz gibi, sizde bizim kapının önündeki saha dolabına bağlısınız muhtemelen, binadaki Türk Telekom kutusunda 12 yazıyorsa aynı dolaba bağlıyız. Aynı sokakta sayılırız bizim binanın bir tarafı 751 Sokakta. Gibirnette VDSL çıkıyor 0 metre gözüküyor, port aktarımı yapıldıktan sonra alabileceğimiz hızı göreceğiz sonrasında vdsl2 tarifeye geçebiliriz.quote:
Vallahi hocam ya yıl olmuş 2021 sürünüyoruz. 751. sokakta Gıbırnetten sorgulama yaptığımda vdsl2 gözüküyor. Bizim buradaki de değişmiş midir? -
Hayırlısı bakalım, heyecanla bekliyoruz :D -
-
Hangi mahalle hocam bu?
-
Pendik Ahmet yesevi,,
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Gaziosmanpaşa ile Pendik arasında 50 km vardır herhalde :D -
quote:
Yahu askere gittim geldim 1 senedir yokum hâla mı gelmediBen doğma büyüme goptayım. Üniversite için kocaeline gittim, 6 yıl okudum sonra gopa geri döndüm. (Farklı ev aynı mahalle) 20 yıl önce neyse aynısı mahalle. İnterneti geç, elektrik telleri bile hala yer altına alınmamış :)
Şimdi evi kiraya verip urfaya taşındım, oturduğum yerde eve kadar fiber var ve elektrik telleri yerin altında. Kocaelide de dağda yaşıyordum yine aynıydı, süperonline fiber vardı üstüne üstlük.
Maalesef gop tam 20 yıldır zerre gelişmedi, 20 yıl önce adsl ile başladık internete girmeye. Şimdi de aynı hız aynı kablo aynı teknoloji.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: RimesiaBen doğma büyüme goptayım. Üniversite için kocaeline gittim, 6 yıl okudum sonra gopa geri döndüm. (Farklı ev aynı mahalle) 20 yıl önce neyse aynısı mahalle. İnterneti geç, elektrik telleri bile hala yer altına alınmamış :)
Şimdi evi kiraya verip urfaya taşındım, oturduğum yerde eve kadar fiber var ve elektrik telleri yerin altında. Kocaelide de dağda yaşıyordum yine aynıydı, süperonline fiber vardı üstüne üstlük.
Maalesef gop tam 20 yıldır zerre gelişmedi, 20 yıl önce adsl ile başladık internete girmeye. Şimdi de aynı hız aynı kablo aynı teknoloji.
Alıntıları GösterVasıfsız belediyeye her seçim %70 oy verince öyle oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 23 Ocak 2021; 15:40:39 >
-
Şu yorumu ayakta alkışlayacağım şimdi, bende mi Urfa’ya taşınsam napsam -
quote:
Orijinalden alıntı: burak_sefa61
Aynen öyle bir süre daha sürüneceğiz gibi, sizde bizim kapının önündeki saha dolabına bağlısınız muhtemelen, binadaki Türk Telekom kutusunda 12 yazıyorsa aynı dolaba bağlıyız. Aynı sokakta sayılırız bizim binanın bir tarafı 751 Sokakta. Gibirnette VDSL çıkıyor 0 metre gözüküyor, port aktarımı yapıldıktan sonra alabileceğimiz hızı göreceğiz sonrasında vdsl2 tarifeye geçebiliriz.
Alıntıları Gösterselamlar. hangi saha dolabına bağlı olduğumuzu ya da bağlı olduğumuz saha dolabının nerede olduğunu öğrenebildiğimiz bir yer var mıdır? sizinkinde 12 yazıyormuş. bizim binadakinde de 13 yazıyor. ancak benim yakın mesafemde saha dolabı bulunmuyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sharp61selamlar. hangi saha dolabına bağlı olduğumuzu ya da bağlı olduğumuz saha dolabının nerede olduğunu öğrenebildiğimiz bir yer var mıdır? sizinkinde 12 yazıyormuş. bizim binadakinde de 13 yazıyor. ancak benim yakın mesafemde saha dolabı bulunmuyor.
Alıntıları GösterMerhaba Hocam,
Bağlı olduğunuz santral veya arızaya gelen ekiplerden öğrenebilirsiniz. Mutlaka yakınlarınızda bir saha dolabı vardır. Üzerinde 13 rakamı yazan başı SC,SD vb. gibi başlar.
-
-
Bugun 500 evler caddesinde bir alt yapi calismasi yapiliyor herkes fibere aktarilacakmis 283. ve 261. sokak dahil umarim hizli bir sekilde hallolur hayirlisi olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece su yatırımları Büyükşehir belediyeleri tarafında yapılmaktadır, diğer tüm altyapı hizmetleri (elektrik, gaz, internet, kablotv vb) sadece ilgili Büyükşehir belediyesinden kazı izni alınarak ilgili firma tarafından yapılmaktadır, bilgilerinize...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X