Şimdi Ara

Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
772
Cevap
14
Favori
45.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Banada Aralık 2020 de10 güne aktif olur dediler
    Dırt çıktı 🙄
    Herhalde 2/3 aya olur diye tahmin ediyorum
  • Arkadaşlar merhaba,
    Şakir Zümre Caddesi taraflarında bir gelişme var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ArchAngelMichael

Arkadaşlar merhaba,
    Şakir Zümre Caddesi taraflarında bir gelişme var mı?
    Merhaba Hocam,

Maalesef, yeni kabinlerin testleri devam ediyor aktif olmasını bekliyoruz.
  • burak_sefa61 kullanıcısına yanıt
    Yahu askere gittim geldim 1 senedir yokum hâla mı gelmedi
  • quote:

Şakir Zümre caddesindeki 5 saha dolabından 3'ü yeni tip 7 kabinlerle değişti, 2 tanesi hala değişmedi. Değişenlerin testleri devam ediyor. Değişmeyenler ne zaman değişecek Allah bilir. Burası mahrumiyet bölgesi en son her şey buraya geliyor.
    Vallahi hocam ya yıl olmuş 2021 sürünüyoruz. 751. sokakta Gıbırnetten sorgulama yaptığımda vdsl2 gözüküyor. Bizim buradaki de değişmiş midir?
  • quote:

Vallahi hocam ya yıl olmuş 2021 sürünüyoruz. 751. sokakta Gıbırnetten sorgulama yaptığımda vdsl2 gözüküyor. Bizim buradaki de değişmiş midir?
    Aynen öyle bir süre daha sürüneceğiz gibi, sizde bizim kapının önündeki saha dolabına bağlısınız muhtemelen, binadaki Türk Telekom kutusunda 12 yazıyorsa aynı dolaba bağlıyız. Aynı sokakta sayılırız bizim binanın bir tarafı 751 Sokakta. Gibirnette VDSL çıkıyor 0 metre gözüküyor, port aktarımı yapıldıktan sonra alabileceğimiz hızı göreceğiz sonrasında vdsl2 tarifeye geçebiliriz.
    Hayırlısı bakalım, heyecanla bekliyoruz :D
  • turkcell superonline ile İstanbul büyük şehir belediyesi işbirliği ile binaya fiber tesisat ve her daireye iki port verilecek ücretsiz diye kağıt asmışlar bina girişinde

Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S20FE -- 22 Ocak 2021; 21:11:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S20FE S kullanıcısına yanıt

Hangi mahalle hocam bu?

• Mirketsesii M kullanıcısına yanıt
    Pendik Ahmet yesevi,,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S20FE S kullanıcısına yanıt
    Hocam Gaziosmanpaşa ile Pendik arasında 50 km vardır herhalde :D
  • quote:

Ben doğma büyüme goptayım. Üniversite için kocaeline gittim, 6 yıl okudum sonra gopa geri döndüm. (Farklı ev aynı mahalle) 20 yıl önce neyse aynısı mahalle. İnterneti geç, elektrik telleri bile hala yer altına alınmamış :)

Şimdi evi kiraya verip urfaya taşındım, oturduğum yerde eve kadar fiber var ve elektrik telleri yerin altında. Kocaelide de dağda yaşıyordum yine aynıydı, süperonline fiber vardı üstüne üstlük.

Maalesef gop tam 20 yıldır zerre gelişmedi, 20 yıl önce adsl ile başladık internete girmeye. Şimdi de aynı hız aynı kablo aynı teknoloji.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rimesia

Ben doğma büyüme goptayım. Üniversite için kocaeline gittim, 6 yıl okudum sonra gopa geri döndüm. (Farklı ev aynı mahalle) 20 yıl önce neyse aynısı mahalle. İnterneti geç, elektrik telleri bile hala yer altına alınmamış :)

Şimdi evi kiraya verip urfaya taşındım, oturduğum yerde eve kadar fiber var ve elektrik telleri yerin altında. Kocaelide de dağda yaşıyordum yine aynıydı, süperonline fiber vardı üstüne üstlük.

Maalesef gop tam 20 yıldır zerre gelişmedi, 20 yıl önce adsl ile başladık internete girmeye. Şimdi de aynı hız aynı kablo aynı teknoloji.

Alıntıları Göster

Vasıfsız belediyeye her seçim %70 oy verince öyle oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 23 Ocak 2021; 15:40:39 >

• Rimesia R kullanıcısına yanıt
    Şu yorumu ayakta alkışlayacağım şimdi, bende mi Urfa’ya taşınsam napsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_sefa61

Aynen öyle bir süre daha sürüneceğiz gibi, sizde bizim kapının önündeki saha dolabına bağlısınız muhtemelen, binadaki Türk Telekom kutusunda 12 yazıyorsa aynı dolaba bağlıyız. Aynı sokakta sayılırız bizim binanın bir tarafı 751 Sokakta. Gibirnette VDSL çıkıyor 0 metre gözüküyor, port aktarımı yapıldıktan sonra alabileceğimiz hızı göreceğiz sonrasında vdsl2 tarifeye geçebiliriz.

Alıntıları Göster

selamlar. hangi saha dolabına bağlı olduğumuzu ya da bağlı olduğumuz saha dolabının nerede olduğunu öğrenebildiğimiz bir yer var mıdır? sizinkinde 12 yazıyormuş. bizim binadakinde de 13 yazıyor. ancak benim yakın mesafemde saha dolabı bulunmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharp61

selamlar. hangi saha dolabına bağlı olduğumuzu ya da bağlı olduğumuz saha dolabının nerede olduğunu öğrenebildiğimiz bir yer var mıdır? sizinkinde 12 yazıyormuş. bizim binadakinde de 13 yazıyor. ancak benim yakın mesafemde saha dolabı bulunmuyor.

Alıntıları Göster

Merhaba Hocam,

Bağlı olduğunuz santral veya arızaya gelen ekiplerden öğrenebilirsiniz. Mutlaka yakınlarınızda bir saha dolabı vardır. Üzerinde 13 rakamı yazan başı SC,SD vb. gibi başlar.

• Akşam ki yürüyüşüm sırasında bu kutuyu gördüm. Civarda yeni eklenen böyle kutu görenimiz varmi kutu 1005 sok ta. Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi)
  • Bugun 500 evler caddesinde bir alt yapi calismasi yapiliyor herkes fibere aktarilacakmis 283. ve 261. sokak dahil umarim hizli bir sekilde hallolur hayirlisi olsun

• Bluepower kullanıcısına yanıt
    Sadece su yatırımları Büyükşehir belediyeleri tarafında yapılmaktadır, diğer tüm altyapı hizmetleri (elektrik, gaz, internet, kablotv vb) sadece ilgili Büyükşehir belediyesinden kazı izni alınarak ilgili firma tarafından yapılmaktadır, bilgilerinize...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.