|
Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (16. sayfa)
-
-
Binamızda ki ankastre sd14 e bağlı dediğiniz gibi hala değişmedi. Fakat sabah binaya türk telekomcular gelip bu şekilde kablo çekti sorduğumda da 3 gün içinde de aktif olur dendi fakat hala saha dolabım değişmedi. Bir de bu kablo ne kablosu bilen var mı bilen cevaplarsa sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: efekaraa5252Binamızda ki ankastre sd14 e bağlı dediğiniz gibi hala değişmedi. Fakat sabah binaya türk telekomcular gelip bu şekilde kablo çekti sorduğumda da 3 gün içinde de aktif olur dendi fakat hala saha dolabım değişmedi. Bir de bu kablo ne kablosu bilen var mı bilen cevaplarsa sevinirim.
Merhaba Hocam,
Görselden tam belli olmuyor ama her daire önüne kadar çektilerse Ftth fiber kablo olabilir. Lütfü Aykaç sokakta mı oturuyorsunuz? Binadaki çoğu abone Türk Telekom abonesi mi? Fiberse çok şanslısınız, saha dolabını değiştirmeden dairelere kadar fiber çekmeleri ilginç.
-
31 Sokakta oturuyorum hocam kablo sadece binanın girişinde var.Dediğim gibi saha dolabım hala değişmemiş fakat 3 güne aktif olur dendi.Aynı sırada yanımda ki binalarada hep çekilmiş galiba direk dolabı değiştirince aktif edilcek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: efekaraa525231 Sokakta oturuyorum hocam kablo sadece binanın girişinde var.Dediğim gibi saha dolabım hala değişmemiş fakat 3 güne aktif olur dendi.Aynı sırada yanımda ki binalarada hep çekilmiş galiba direk dolabı değiştirince aktif edilcek.
Şemsipaşa mah. 31. Sokaktaysan, bence bahsettiğim Zümre cad. SD14 Dolaba bağlı değilsindir, 41 sokakta da tip7 gördüm, Şehit Ali Köse sokakta da Tadal fırının sağ çaprazına da Tip7 kabin koymuşlar bunlardan birine bağlısındır, Zümre Sana uzak veya arka sokağında falan vardır yeni kabin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok hocam bizzat türk telekom bağlatırken sormuştum çöp kutusunun yanındaki santral dendi binadaki ankastrede de 14 yazıyor. Zaten saha dolabında da 14 yazıyor. Tahminimce 50 100 metre vardır santrale.Değişmesini bekliyorum işte zümre de nerdeyse değişmeyen sadece 2 tane kaldı biliyorum biri bizim saha dolabı diğeri de has dürümün önündeki başka da kalmadı galiba
-
Termo'nun olduğu caddeye meydana kadar hat çekilecek deniyorda ben hiç çalışma görmüyorum termo'ya yakın oturuyorum fevzi çakmak tarafında ama ümitsiz vaka gibi hala. Bilgisi olan var mı bu bölgeyle ilgili?
-
Yılbaşına kadar saha dolabı değişir dedik ama hala bekliyoruz şaka gibi .......
Daha ne kadar beklicez çok merak ediyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet177
Yılbaşına kadar saha dolabı değişir dedik ama hala bekliyoruz şaka gibi .......
Daha ne kadar beklicez çok merak ediyorumMerhaba,
Salı günü farkettim, bizden yukarıdaki 2 saha dolabı daha Tip7 kabinle değişmiş, sadece Has dürümün önündeki ile yumurtacının karşısındaki dolaplar kalmış Tip 7 kabin ile değişmeyen, değişmeyenler ne zaman değişir Allah bilir, bizim değişeli haftaya 1.5 ay olacak ama hala bir hareket yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_sefa61 -- 8 Ocak 2021; 10:35:2 > -
Şu kalan 2 tane daha değişse mutlu bize umarım en yakın zamanda dolapları artık aktif ederler de bizde kurtuluruz şu 10mbps rezilliğinden -
Dolaplar değişti binaya kablo çekildi ama kablolar boşta duruyor kutu koymadılar. 20 gündür bekliyorum. Koydukları dolapta "tip7 alu gürsaş" yazıyor ve ses geliyor. Ne kadar sürecek acaba bu işlemler tahammülüm kalmadı 10mbps internete artık
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jio2020Dolaplar değişti binaya kablo çekildi ama kablolar boşta duruyor kutu koymadılar. 20 gündür bekliyorum. Koydukları dolapta "tip7 alu gürsaş" yazıyor ve ses geliyor. Ne kadar sürecek acaba bu işlemler tahammülüm kalmadı 10mbps internete artık
Bu arada az önce Köşk Caddesinde Türk Telekom saha ekibini gördüm yeni koydukları dolabın yanında. Ne zaman aktif olacak fiber dedim. 1-2 hafta içinde açılmış olacak dedi.
-
Hep aynı laflar 1 hafta /1ay
40 gün önce ben sorduğumda da aynısını demişlerdi
Aktif olan varmı arkadaşlar ? -
Bu çalışmalar ne durumda acaba? Karadeniz mahallesi olarak dibimizde metro ve viaport var, ama hala adsl ile sürünüyoruz...
-
Arkadaşım var Karadeniz mahallesinde VDSL ile 70-80 mpbs alıyor. -
Aynen öyle 5 mbps internetle sürünüyoruz burda.Eylül ayından beri internet rezalet çalışma var diye gelip bakmıyorlar da hala bekliyoruz
-
Ne bu ülke adam olur, ne bu belediye, ne bu zihniyet...
Türk Telekom kablo çekemiyor diye ağacı kesmek nedir, nasıl bir zihniyettir? Asfalttan çek. Kaç yıllık ağacı kestiler, yazık günah. Tebrikler Gaziosmanpaşa Belediyesi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_sefa61 -- 14 Ocak 2021; 12:8:37 > -
quote:
Orijinalden alıntı: burak_sefa61Ne bu ülke adam olur, ne bu belediye, ne bu zihniyet...
Türk Telekom kablo çekemiyor diye ağacı kesmek nedir, nasıl bir zihniyettir? Asfalttan çek. Kaç yıllık ağacı kestiler, yazık günah. Tebrikler Gaziosmanpaşa Belediyesi..
Yazık olmuş gerçekten kazı için izin almak vermek neden zor bu kadar? Kabloyu çektiklerine göre yakında aktif edilecek demek ki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X