Merhaba, Ortalama 1 ila 6 ay arasında dolabı test ediyorlar diye biliyorum. Esentepe bize çok yakın Mart ayında takılmıştı tip7 kabin yaklaşık 1 ay sonra Nisan ayında aktif etmişlerdi, oradan yola çıkarak umarım 1 ay içerisinde bizim dolabı da aktif ederler. Muhtemelen kısa süre içerisinde sizin dolap da değişecektir. Altlı üstlü kardeşimle kullanıyoruz, bir üyeliğim Netspeed biri VodafonNet, Vodafone Cuma günü taahhüt bitiyor fiyatlar biraz yüksek Vodafone ile devam etmeyeceğim bugün evrak hazırlayıp gönderdim Netspeed'e taşıyorum onuda. Bu 3.cü Netspeed üyeliğim olacak, memnunuz geçtiğimiz haftalarda yoğunluktan dolayı sorun olmuştu fakat çalışma yaparak düzelttiler. Kapımızda ki saha dolabı aktif olunca da alt yapım desteklerse 75 Mbt Vdsl tarifeye geçeceğim. Netspeed almayı düşünürseniz referans numarası paylaşabilirim. Bir sene boyunca ikimizde her ay 5TL indirim almış oluyoruz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (15. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam geldiğinde inş geçiş yaparız -
quote:
Orijinalden alıntı: burak_sefa61Merhaba,
Zümre Cad. Köşedeki tamirhane önündeki dolap SD14 sanırım.Buradaki kabin Tip7 ile değişmemiş hemen bir üst köşedeki bizim kapının önündeki SD12 saha dolabı 18 gün önce Tip7 fiber kabin ile değişmişti aktif olmasını bekliyoruz. Sizin dolapta değişir umarım. Çok ilginç ilerliyorlar.
Alıntıları GösterBahsettiğiniz kabin 41 sokakla Zümre Caddesinin kesişimindeki kabinse eğer o kabin hala nasıl dayanıyor bilmiyorum yıkılacak gibi duruyor. Değiştirmemeleri ilginç şu zamana kadar
-
istanbul küçükçekmece yeşilova tarafınıda fena yaptılar komple boru döşediler yalnız bizim internet zaten hızlı neden buna geçicez anlamadım en dandik alan 35 alıyor fiber dolaplar falan var buna geçilir mi sizce değer mi yani bende ping falanda fena 5ms falan 35 tam alıyorum 50 idi zam geldi diye düşürdüm bunların forumunu okudum herkes şikayetçi sanırım vdsl bunlardan daha iyi.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ugrelllistanbul küçükçekmece yeşilova tarafınıda fena yaptılar komple boru döşediler yalnız bizim internet zaten hızlı neden buna geçicez anlamadım en dandik alan 35 alıyor fiber dolaplar falan var buna geçilir mi sizce değer mi yani bende ping falanda fena 5ms falan 35 tam alıyorum 50 idi zam geldi diye düşürdüm bunların forumunu okudum herkes şikayetçi sanırım vdsl bunlardan daha iyi.
200-300-400 paketleri çıkacak 35 yüksek bir hız değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: alparshBahsettiğiniz kabin 41 sokakla Zümre Caddesinin kesişimindeki kabinse eğer o kabin hala nasıl dayanıyor bilmiyorum yıkılacak gibi duruyor. Değiştirmemeleri ilginç şu zamana kadar
Alıntıları GösterBu arada az önce yanından geçtim bir hafta oldu olmadı değişeli dedi hemen yandaki abi
-
Bugün evin garajına indiğimde bu turuncu kabloları gördüm. Anladığım kadarıyla ttnet'in fiber optik kabloları. Ama bi yere bağlanmıyor koymuşlar bırakmışlar. Kabloları nereye bağlamaları gerekiyor kutu koyulması gerekmiyor muydu? Sadece dsl kutusu var şu an kullandığımız. Süreç nasıl devam edecek bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jio2020 -- 22 Aralık 2020; 19:9:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jio2020Bugün evin garajına indiğimde bu turuncu kabloları gördüm. Anladığım kadarıyla ttnet'in fiber optik kabloları. Ama bi yere bağlanmıyor koymuşlar bırakmışlar. Kabloları nereye bağlamaları gerekiyor kutu koyulması gerekmiyor muydu? Sadece dsl kutusu var şu an kullandığımız. Süreç nasıl devam edecek bilen var mı?
Fiber kutusu koyulup o kutudan dairelere ince fiber kablo çekilecek.
-
Bu kutu ları istek üzeremi çekecekler yoksa rutinmi yapacaklar acaba ? -
Bizim buraya ekip geldi alt binaya gpon dan evlere dağıtıcıyı kurdular bizim binaya gpon dan evlere dağıtmak için kutuyu kurmadılar. Sebebi sizce ne olabilir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir resmini atarmısın -
arkadaşlar merhaba,
Bende merkez mahallesindeyim, kalender sk. konuyu okudum, bizim sokak başına bir tane kutu koydular 2 3 ay olacak, ben türk.net yapa kullanıcısıyım. normalde hızım 20 civarı iken 2 ay önce 20 gün internetim gitti, geldiğin 5 6 mbit düşmüştü. şimdi hipernet ile 50mbit alabileceğimi ama port olmadığını söyleyip beni dolandırıyor türk.net bu dolandırıcılardan nasıl kurtulabilirim ? ttneti aradım alt yapı görünmediğini söyledi , bilen arkadaşlar lütfen yardımcı olsun 5mbit için 90 tl çalıyor türk.net allah kimseyi bu dolandırıcıların eline düşürmesin.
-
Vae geçiş talebi oluştur, arıza kaydı aç. -
quote:
Orijinalden alıntı: H.akdora
Vae geçiş talebi oluştur, arıza kaydı aç.hocam oluşturdum, port yok diyorlar şimdide 3 aydır oyaladılar beni rezil ettiler. yeni gelen hizmette nasıl port olmaz nasıl iş yapıyorlar aklım almıyor, kaç hane var belli değil mi
-
Şimdi altyapı çalışmaları devam ettiği için sistemlerde port göremiyorşarmış.. ya idare et yada farklı bir şirkete geçiş yap.. yada fiberin aktif olmasını bekle.. ama vae geçmeden senin iş düzelmez.. milenicom netspeed turktelekom vs. 1 aylık tahtsuz dene istersen 2.bi hat olarak farkı gör iyiyse diğerini iptal et vs. -
quote:
Orijinalden alıntı: Sydros
Bizim buraya ekip geldi alt binaya gpon dan evlere dağıtıcıyı kurdular bizim binaya gpon dan evlere dağıtmak için kutuyu kurmadılar. Sebebi sizce ne olabilir?Konum neresi hocam?
-
Zümre Caddesi 39 sokağın başında bugün çalışan ekipler varmış kablo taşımışlar duyduğuma göre
-
quote:
Orijinalden alıntı: alparshZümre Caddesi 39 sokağın başında bugün çalışan ekipler varmış kablo taşımışlar duyduğuma göre
Merhaba Hocam,
Perşembe,Cuma ve Cumartesi Zümre cad. Çalışma yaptılar, rögarlardan kablo çekiyordu Ttnet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: burak_sefa61Merhaba Hocam,
Perşembe,Cuma ve Cumartesi Zümre cad. Çalışma yaptılar, rögarlardan kablo çekiyordu Ttnet.
Alıntıları GösterCengiz Topel ve Zümre bitti diyebilir miyiz acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: alparshCengiz Topel ve Zümre bitti diyebilir miyiz acaba?
Alıntıları GösterBitmese bile, sona yaklaştık diye düşünüyorum. Bizim kapının önündeki Tip7 kabini koyalı 1.ay olacak bu hafta. Cumartesi kabinde ve caddede çalıştılar. Kurduklarından beri fan sesi var. Test ediliyordur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak_sefa61 -- 28 Aralık 2020; 17:59:22 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X