Şimdi Ara

Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
772
Cevap
14
Favori
45.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sharp61

siz hangi sokaktasınız

Alıntıları Göster

Fevzi Çakmak mah. Şakir zümre cad.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak_sefa61 kullanıcısına yanıt

Burası termo yakıt istasyonundan aşağı inen yokuşun orası mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: 22mert

Burası termo yakıt istasyonundan aşağı inen yokuşun orası mı ?

Aynen orası

• Bizim mahalleyede geldiler TT binaya çekilen gponlar için alt binaya ankanstre'yi kurdular bize neden kurulmadığını sorduğumda karar çıkmamış gibi bişey dendi madem karar çıkmadı neden bina içine kadar gpon çekildi? Aşırı tilt oldum. Sizce bi sebebi var mıdır yoksa bilerek yapmış olabilirler mi?

• Haftasonu baraboroshayrettinpaşa 1019 ve 20 de tip7 kabin gördüm.. fiber yeraltından çekiyorlardı.. ne zaman aktif olur dedim kabloyu çeken 1 aya kadar dedi inanalımmı? Bu fiber işi bittiğinde bakır kablo ile fiber kabinden mi bağlı olacağız yoksa bina girişine fiber mi çekecekler aklımda deli sorular.
  • Turknet ile yapada olduğumuz için biz eski usul santrele kadar bakır kablo ilemi gideceğiz yoksa vae mi geçmemiz lazım bilgisi olan varmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.akdora

Turknet ile yapada olduğumuz için biz eski usul santrele kadar bakır kablo ilemi gideceğiz yoksa vae mi geçmemiz lazım bilgisi olan varmıdır

vae geçmeniz lazım yapa santralden veriliyor.

• Bluepower kullanıcısına yanıt
    Yapa şuan 40a 10 veriyor vae 24 e8 diyorlar teknik ekip ?
    Vae geçiş süreci başlatsammı acaba ?
    Fiberlen henüz aktif olmadığını biliyorum sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.akdora

Yapa şuan 40a 10 veriyor vae 24 e8 diyorlar teknik ekip ?
    Vae geçiş süreci başlatsammı acaba ?
    Fiberlen henüz aktif olmadığını biliyorum sadece

Kabinler aktif olsun kaç megabit alabileceğinizi sorgulamada görün ondan sonra geçersiniz vae, en az 75 megabit alamayacaksanız geçmenin mantığı yok 40a 10 da iyiymiş vae'de upload 4 geçici süre için 8 yaptılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluepower -- 16 Aralık 2020; 0:28:48 >
  • küçükköy şemsipasada oturuyorum, bugün internetimde olan bir sorundan dolayı türk telekom çalışanı geldi müjde vereyim 1 hafta içerisinde fiber gelecek mahallenize dedi, ne kadar bir hız sağlarım diyince 35 megabite kadar sağlarsınız diye tahmin ediyorum dedi, uydunet her yere fiber getirdiği için gaziosmanpaşada türk telekomda müşteri kaçırmamak için fiber işiniz hızlandırmış ve bitirmiş bakalım gerçekten geçebilecek miyiz 1 haftada:)

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkilic8

küçükköy şemsipasada oturuyorum, bugün internetimde olan bir sorundan dolayı türk telekom çalışanı geldi müjde vereyim 1 hafta içerisinde fiber gelecek mahallenize dedi, ne kadar bir hız sağlarım diyince 35 megabite kadar sağlarsınız diye tahmin ediyorum dedi, uydunet her yere fiber getirdiği için gaziosmanpaşada türk telekomda müşteri kaçırmamak için fiber işiniz hızlandırmış ve bitirmiş bakalım gerçekten geçebilecek miyiz 1 haftada:)

Hocam ben de Hürriyet Mah. Paşa Çayırı Cad. tarafındayım, size şöyle söyleyeyim Türk Telekom'un hayatı yalan dolan.

Taşındığım yeni binaya 4 ayda ADSL bile getiremedik. Adamlar 4 ayın sonunda binaya GPON hat çektiler ama etrafta GPON verecek saha kutusu bile yok. Sanırım bir 6 ay daha caddeye fiber gelsin diye bekleyeceğiz. İnternetiniz varsa bence şükredin... :)

• Bu akşam eve dönerken cengiz topel caddesi üzerinde ( Hürriyet mahallesi) rogar kapaklarını açıp turuncu kabloları sarkıtıyorlardı.

Ne çalışması diye sorunca fiber alt yapı yapılıyor dediler bana. Nereye kadar gideceksiniz komple ileriye kadar gideceğiz dedi.

Yani küçükköy merkez caminin oralara kadar ilerleyecek sanırım çalışma.

Bakalım ne kadar sürede aktif olacak ne olacak.

Bu konuyu açalı tam 1 yıl oluyor. 1 yıldan beri fiber alt yapı yapan Turksat kablonetin hizmeti henüz aktif olmadı. İşin komik tarafı arıyorum çağrı merkezinin bilgisi yok kayıt actırıyorum bu bolgede alt yapı calışmamış yok diye dönüş yapıyorlar. Güler misin ağlar mısın. TürkTelekomun bu kadar uzun sürmez umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkilic8

küçükköy şemsipasada oturuyorum, bugün internetimde olan bir sorundan dolayı türk telekom çalışanı geldi müjde vereyim 1 hafta içerisinde fiber gelecek mahallenize dedi, ne kadar bir hız sağlarım diyince 35 megabite kadar sağlarsınız diye tahmin ediyorum dedi, uydunet her yere fiber getirdiği için gaziosmanpaşada türk telekomda müşteri kaçırmamak için fiber işiniz hızlandırmış ve bitirmiş bakalım gerçekten geçebilecek miyiz 1 haftada:)

Merhaba Hocam,

Bizim zümre cad. İle karşımızdaki Şemsipaşa mah. Şehit Ali köse sokaktaki eski saha dolabı 14 gün önce tip7 kabin ile değişmişti. Aktif olmasını bekliyorum, muhtemelen sizin bağlı olduğunuz dolapta kısa süre içerisinde değişecektir. Her gün kontrol ediyorum, umarım 1. Ay içerisinde aktif olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 22mert

Bu akşam eve dönerken cengiz topel caddesi üzerinde ( Hürriyet mahallesi) rogar kapaklarını açıp turuncu kabloları sarkıtıyorlardı.

Ne çalışması diye sorunca fiber alt yapı yapılıyor dediler bana. Nereye kadar gideceksiniz komple ileriye kadar gideceğiz dedi.

Yani küçükköy merkez caminin oralara kadar ilerleyecek sanırım çalışma.

Bakalım ne kadar sürede aktif olacak ne olacak.

Bu konuyu açalı tam 1 yıl oluyor. 1 yıldan beri fiber alt yapı yapan Turksat kablonetin hizmeti henüz aktif olmadı. İşin komik tarafı arıyorum çağrı merkezinin bilgisi yok kayıt actırıyorum bu bolgede alt yapı calışmamış yok diye dönüş yapıyorlar. Güler misin ağlar mısın. TürkTelekomun bu kadar uzun sürmez umarım

Geçen haftalarda bizim rögarlar da 3.kez çalışma yaptı Kablo net. Zaten Sultangazi konusunda Telekom mahallelerden imza toplayıp fiber müşterileri kablonet ten önce kapmaya çalışıyormuş yanlış anlamadıysam. Kablonet altyapı getirmeye başlamasaydı, Ttnet kolay kolay yatırım yapmazdı diye düşünüyorum.

Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi)

• Bugün karadeniz mahallesinde turuncu fiber kablolardan çekiyolardı. Gidip sordum gpon döşüyoruz dedi. Telekom çalışanı vardı kutunun başında bekleyen onunla konuştum baya yatırım yapıldı buralar komple değişecek falan dedi ama ne kadar inandırıcı bilmiyorum. Bunların o kabloları çekmesi de bi 10 sene sürer kesin.

• burak_sefa61 kullanıcısına yanıt

merhaba hocam evet benim evde orda şehit ali köse sokaktan girişi var aynı yerdeyiz demekki

• Cengiz Topel Caddesi Şemsipaşa'da oturuyorum. Çalışmalar nereye kadar ilerledi cadde üzerinde bilgisi olan var mı?

• alparsh A kullanıcısına yanıt

Çalışma yapanlar meydana kadar gidecek heryeri kapsayacak dedi. En son gördüğümde Termo benzinliğin az ilersindeki rögarlardalardı

• Kablonet 1 yıl önce cengiz topel caddesi ve şehit mustafa yeşil parkının orada calısma yaptı fakat sonrasında ne gelen oldu ne giden.

Cengiz topel LCW nın hemen onunde rogar kapakları bıle var uzerinde kablonet yazıyor fakat merkezlerının bu calısma hakkında bılgısı yok.

100 defa sordum öyle bir çalışmamız yok diyorlar.

• 22mert kullanıcısına yanıt
    Ben termodan iki sokak geride şokun karşısındayım demek ki burayı da halletmişler. Acaba bundan sonrası nasıl işleyecek
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.