Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (12. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: burak_sefa61
Fevzi Çakmak Mah. Şakir Zümre CaddesiBu bölgede bir gelişme oldu mu? min. 50Mbit hizmet alsam yeter.
-
Merhaba,
Maalesef herhangi bir çalışma, gelişme yok. Bekliyoruz umutsuzca. 8-9 Mbt ile çürüdük. Arka caddeye koymuşlar yukarılarda var bizim burda yok çok ilginç. Acaba burada diğer servis sağlayıcı kullanıcısı mı çokta burayı geçirmiyorlar fibere
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: burak_sefa61Merhaba,
Maalesef herhangi bir çalışma, gelişme yok. Bekliyoruz umutsuzca. 8-9 Mbt ile çürüdük. Arka caddeye koymuşlar yukarılarda var bizim burda yok çok ilginç. Acaba burada diğer servis sağlayıcı kullanıcısı mı çokta burayı geçirmiyorlar fibere
Merhaba,
Fiber kablolar apartman kapısına kadar gelmiş bizim, bir süredir de böyle bekliyormuş. Bugün TT'u aradım ama çağrı merkezinin bu konularda bilgisi yokmuş. Hızlandırmak için bölge müdürlüklerine ulaşmaya çalışacağım.
ADSL hizmetini ilk verdikleri zamanlarda TT GOP müdürlüğünde vukuatım var, gerekirse yine yıkarım ortalığı.
-
Merhaba,
Siz nerede oturuyorsunuz? Zümre Caddesinde herhangi bir kablo vs. çekimi görmedim.
-
yeni mahalledeyim. bizim apartman girişinde 4-5 aydır turuncu fiber kablo var. kabloyu yuvarlayıp bırakmışlar. bir şey olduğu yok ama bir umut bekliyoruz
ordan da eyübe inse bari. yıllardır vdsl var sadece
-
Hocam turksat şu anda İstanbul'da nerelere yeni altyapı getiriyor. En son Sultangazide uğur mumcuya altyapı yaptilar. Cebeci mahallesi projeler arasında var mı? Kağıthanede hamidiye ve Çağlayan'ın bazı yerlerine altyapı yaptılar. Kağıthanede hürriyet mahallesi ile ilgili bir gelişme var mı?
Hürriyet olmasada Çağlayan da birşeyler olur önümüzdeki yıl. Orda başladı bir miktar devam eder gibi. Hürriyet mh muhtemel daha sonra olur çünkü şebeke olan yerden devam ederek komşu semtlere gidiyor.
Sultangazi belediye sıkıntı çıkarıyor yine bildiğim kadarıyla. Orda o iş zor gibi, belediyenin zorlaştırıcı tavrı devam ederse yatırım durur ve en yakın ilçe gopta vs devam eder. Orada oturuyorsanız riski bilin derim.
Hürriyet mahallesine 93 senesinde yer altına kadar altyapı getirmişlerdi. Üste çıkmadı. Izzetpasada var aslında oradan genişleterek altyapı getirilir diye bekledik yıllarca. Ayrıca Şişli'den kağıthaneye giden hat hürriyet mahallesinin altından geçiyor. Binalar falan çok uygun baya abone kazanır diye düşünüyorum gelirse altyapı.
Barbaros mahallesi 1083. sokakta sadece bir apartmanın önünde fiber kutusu gördüm ve bölgedeki çoğu apartmanda hala ADSL altyapı varken... Bu nasıl mümkün olabilir?
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlondieeeBarbaros mahallesi 1083. sokakta sadece bir apartmanın önünde fiber kutusu gördüm ve bölgedeki çoğu apartmanda hala ADSL altyapı varken... Bu nasıl mümkün olabilir?
Barbaros tam bir keşmekeş. Kafasına göre bazı yerlere fiber çekmişler ama sonlandırmamışlar, 1042 sokağa fiber çekilmiş mesela 1 yıl önce falan çekmişlerdi ama hala sonlandırma yok. Diğer sokaklarda fiberin f'si yok. Vdsl bile yok hala adsl. Tam 20 yıldır zerre gelişme yok. Barbarostan taşınıp şanlıurfaya gittim, 100 mbit daireye kadar fiber kullanıyorum. İstanbul sözde metropol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
barbaros için belki 10 kere şikayet açtım hatta 200 metre ileride tip7 var ama her ay soruyorum , her ay 3 ay sonra diyorlar seçimde illa gezerler o zaman biz konuşuruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fanus86barbaros için belki 10 kere şikayet açtım hatta 200 metre ileride tip7 var ama her ay soruyorum , her ay 3 ay sonra diyorlar seçimde illa gezerler o zaman biz konuşuruz.
Ben 1 yıl önce tt'de çalışan arkadaşıma sormuştum, 2021 martta gelecek, ondan öncesine hiç bekleme demişti. Büyük ihtimal ertelenir yine...
Kablonetin gopa yakın zamanda geleceğini hiç sanmıyorum, daha sultançiftliğinde bile hizmet vermeye başlamadılar. 1 yıldır orayla uğraşıyorlar. Daha orası bitecekte bize geçeceklerde... Uzun hikaye. Zaten gelde bile merkezden başlarlar herhalde dağıtmaya, gopta baya büyük bir ilçe.
Hocam selam, konuyla ilgili bilginiz olduğunu gördüğüm için sormak istedim.
Benim binaya da bu kablodan çektiler, FTTH kablosunun en kesitini incelediğimde bize çekilenle aynı olduğunu gördüm.
Ancak sorun şu ki etrafımızdaki tüm binalarda ADSL var görünüyor. Sokağın başında bir apartmandan bize bu kablo çekilmiş ama o apartmanda da ADSL görünüyor.
Şimdi bu kabloyla mahallede fiber altyapısı yoksa ADSL de olsa (yeni binaya taşındığım için ADSL de olsa altyapı yok henüz) bana internet sağlayabilirler mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SurveillanceHocam selam, konuyla ilgili bilginiz olduğunu gördüğüm için sormak istedim.
Benim binaya da bu kablodan çektiler, FTTH kablosunun en kesitini incelediğimde bize çekilenle aynı olduğunu gördüm.
Ancak sorun şu ki etrafımızdaki tüm binalarda ADSL var görünüyor. Sokağın başında bir apartmandan bize bu kablo çekilmiş ama o apartmanda da ADSL görünüyor.
Şimdi bu kabloyla mahallede fiber altyapısı yoksa ADSL de olsa (yeni binaya taşındığım için ADSL de olsa altyapı yok henüz) bana internet sağlayabilirler mi?
Aktif olduğunda fiber kullanacaksınız sizin gibi hiç altyapısı olmayan binalara direk fiber çekiyorlar yıl 2021 çünkü.
-
Teşekkürler hocam. Valla yıl 2021 de hizmet sanki 1991. 4 aydır bağıra çağıra ancak kabloyu çektirebildik, 15 gündür de kutuyu bekliyoruz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X